Конклав на Сенки - мнения
Страница 1 от 1 • Share •
Конклав на Сенки - мнения
Прочетохте ли Конклав на сенки от Фийст? какво смятате за поредицата?
Lord of the Underworld, Prince of Insufficient Light, Keeper of the Seven Dwarves, Goddess of Monthly Visitations, Master of the Mosh Pit, Lord of the Open Flies,Hillary "Stand by your man " Clinton, George "Dubya" Bush, Dan Ashworth, He Who Opposes, Stalker in Darkness, The Dragon of Old, horny jew of the under world, The Dark Goat of Midnight, Horned King of Misrule, Me, Your Mom, Prince of Lies, Spoiler of Tuna Salad, Father Christmas, En-Gin-Smythsonian
Averroes- Lord of FW
-
Брой мнения : 324
Години : 30
Кредит : 379
Re: Конклав на Сенки - мнения
Ами не е лоша поредицате, чете се леко 

Kel Sinan- Member
-
Брой мнения : 694
Кредит : 769
Аз сега започнах да я чета. Вече съм на средата на втора книга и съм приятно изненадан от сюжета и героите. Още по-приятно ми е ,че срещам герои-роднини на по-стари персонажи и някак ме обвзема носталгия по старите книги.
По мое мнение поредицата може да се нареди заедно до Войната на студенокръвните, но е малко по-далеч от Войната на Разлома.
По мое мнение поредицата може да се нареди заедно до Войната на студенокръвните, но е малко по-далеч от Войната на Разлома.
Lord of the Underworld, Prince of Insufficient Light, Keeper of the Seven Dwarves, Goddess of Monthly Visitations, Master of the Mosh Pit, Lord of the Open Flies,Hillary "Stand by your man " Clinton, George "Dubya" Bush, Dan Ashworth, He Who Opposes, Stalker in Darkness, The Dragon of Old, horny jew of the under world, The Dark Goat of Midnight, Horned King of Misrule, Me, Your Mom, Prince of Lies, Spoiler of Tuna Salad, Father Christmas, En-Gin-Smythsonian
Averroes- Lord of FW
-
И трите части ме впечатлиха по различен начин, но все пак е важно да се разгледат и като едно цяло. "Войната на студенокръвните" ми се стори доста по-аналогична с "Легенди за войната на разлома", като с това далеч не твърдя, че не са ми харесали, даже напротив - Фийст е сред най-любимите ми фентъзисти като цяло. Идеята не беше ЧАК толкова иновативна и имаше повтаряемост, докато в "Конклав на сенки" вече нещата поемат в друга посока, доста се различава от предшествениците си и е още по-динамична, връзката между книгите и гореспоменатата последователност беше много по-логична и силна, което отчитам като плюс. Между другото, продължението на Конклава вече е готово - иде реч за нова трилогия, която в скоро време трябва да се подхване сериозно от преводачите на Бард, според някои източници.
Гост- Гост
Новината ,която написа е чудесна! Дано я пуснат трилогията и тук бързо.
Averroes- Lord of FW
-
Единственото, което не ми хареса в поредицата беше, че я прочетох много бързо. Но така е с нещата, които ми харесват...
Vlad- Member
-
Брой мнения : 628
Години : 28
Кредит : 645
Character sheet
Име: Ризраел
Години: 20
Раса: Човек
Поредицата е много по-слаба от Войната на студенокръвните.На доста места беше скучно.Но все пак това е прелюдия.
Death_knight- New Member
-
Брой мнения : 16
Години : 25
Кредит : 20
Character sheet
Име: Гарет
Години: 30
Раса: Човек
Фийст започна да се изтърква откъм идеи.Харесва ми може би защото е негова поредица...
Averroes- Lord of FW
-
Доста ми беше интересна поредицата..Може би защото ми беше и първата от този автор..Доста увлекателно и някакси семпло понеже в останалите книги които съм чела има прекалено много обяснения а в "Конклав на сенки" всичко е максимално опростено което много ме радва.Лесна е за четене и е интересна.Лично мен много ме зарадва!
Гост- Гост
Страница 1 от 1