Любима книга - и защо?
+6
Aelys
Elesarche
Sluffy
Kel Sinan
Witch-king
Averroes
10 posters
Страница 1 от 1
Любима книга - и защо?
Е,споделете - коя е вашата любима книга досега.И най-важното защо? хайде да поспорим .
Re: Любима книга - и защо?
Към момента - Вихър от мечове. Много интриги, много бой, много интересни моменти... Пример за последното е битката за Вала. Докато четях последните редове направо настръхнах.
- Spoiler:
- Визирам следното:
Стотици бронирани войници викат с цяло гърло "Станис! Станис! СТАНИС!!!"
Witch-king- Moderator
-
Брой мнения : 1079
Години : 35
Кредит : 1128
Character sheet
Име: Хайнрих Майер
Години: 23
Раса: Човек
Лично за мен е трудно да кажа....но определено четвъртата е по-слаба от първите три....
Във Вихър от мечове аз бял поразен от Пролога, а първата глава на Сам... Лол. Беше нещо различно и откровено беше като вихър, който те завлича да четеш още и още. Аз също не бих могъл да отлича най-добра книга, но заради това си начало, също бих гласувал за 3та част.
Игра на тронове - защото се разви много противно на очакванията ми и един от любимите ми герои е главно действащо лице в историята (Едард Старк)
Вихър от мечове - най-раздвижената и динамична от всички четири до сега, с най-много битки и отново Мартин не изневерява на стила си да представя неочакваното
Вихър от мечове - най-раздвижената и динамична от всички четири до сега, с най-много битки и отново Мартин не изневерява на стила си да представя неочакваното
Elesarche- Member
-
Брой мнения : 94
Години : 33
Кредит : 0
Всички са ми любими, но най-често препрочитам "Вихър от мечове", може би заради промяната в Джейми и присъствието на Тивин в Кралски чертог, Червената сватба, Кралската сватба, порцесът срещу Тирион, Пристигането на Оберин- все хуваби моменти.
Aelys- Member
- Брой мнения : 1033
Години : 37
Кредит : 1094
Character sheet
Име: Верисаел Еринвар
Години: 48
Раса: Елф
Тази, в която Дайнерси ще умре...ако изобщо има някакъв шанс да се появи такава.
Иначе серизно- трудно ми е да кажа...може би Пир за врани. Джайм най-много ми харесва там.
Иначе серизно- трудно ми е да кажа...може би Пир за врани. Джайм най-много ми харесва там.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Раса: Полу-елф
Въпреки че всичките ми допадат страшно много, мисля, че "Вихър от мечове" все пак ми е любимата. С нетърпение очаквам да продължи поредицата.
Vlad- Member
-
Брой мнения : 628
Кредит : 645
Character sheet
Име: Ризраел
Години: 20
Aelys написа:Всички са ми любими, но най-често препрочитам "Вихър от мечове", може би заради промяната в Джейми и присъствието на Тивин в Кралски чертог, Червената сватба, Кралската сватба, порцесът срещу Тирион, Пристигането на Оберин- все хуваби моменти.
T'Amber- New Member
-
Брой мнения : 17
Кредит : 0
Мн труден въпрос. Може би като цяло любима книга нямам, но имам много любими моменти. Най-любимият - обсадата на Кралският чертог.
DefendeR- Member
-
Брой мнения : 74
Години : 36
Кредит : 79
Character sheet
Име: Габриел Кронберг
Години: 29
Колега Дефендър, чел ли си Вещерът трите книги, че гледам че си фен, ако не си, давай смело, заслужават си
Не съм все още, но грешката ще бъде поправена в най-скоро време.
DefendeR- Member
-
Брой мнения : 74
Години : 36
Кредит : 79
Character sheet
Име: Габриел Кронберг
Години: 29
Като никога ще вляза в кожата на лош модератор казвайки следното:
колеги - спамите. Има си теми или лична.
колеги - спамите. Има си теми или лична.
Witch-king- Moderator
-
Брой мнения : 1079
Кредит : 1128
Character sheet
Име: Хайнрих Майер
Години: 23
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите