Хари Потър или как ставаш лесно шовинист
+10
Eruin
Laiqalasse
Sluffy
Witch-king
Rebellion
chernobyl
Vari
HeavenlyFire
Lord Bloodraven
Averroes
14 posters
Fantasy World :: Forum :: Обща тема
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Хари Потър или как ставаш лесно шовинист
Аууу, Слъфи, тоя постер е невероятно велик! Евалата правим на създателя!!!
Witch-king- Moderator
-
Брой мнения : 1079
Години : 35
Кредит : 1128
Character sheet
Име: Хайнрих Майер
Години: 23
Раса: Човек
По някакъв незнаен развой на събитията и цъкване на някакъв проклет линк влезнах в един български фен форум на Хари Смотан. И реших да се позабавлявам малко докато им чета нещата. Влизам си аз в роулплей разделението на форума им и гледам следното правило :
Защо, о защо използват името ми за тяхните си гадни цели?! Това трябва да е някаква конспирация, разкрили са омразата ми по някакъв начин и я използват срещу мен! Холи Крап! Някой да ми даде мисия да ги асасинирам, fast! Ikeeeee!
ПАУЪР ПЛЕЙ :
Какво е това - Накратко.
Нещо, до което не трябва никога, ама НИКОГА да стигате. Вместо да ви обяснявам какво е ПАУЪР ПЛЕЙ, ще ви покажа.
Ето Пример : -
Влад поглежда към стотиците магьосници насочили пръчки срещу него. Усмихва се и с един замах на пръчката изстрелва десетки огнени кълба с размерите на камион. От небето започват да падат светкавици и магьосниците се оказват заобградени от хиляди летящи вълци. Влад замахва отново с пръчката и изрича Авада Кедавра и всичко се изпарява, като остават само разноцветни наметала. Влад е на 15 години.
--- Нещо такова е пауър плея. Това е преувеличаве и в повечето случаи е зле за вас.
КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ :
Избягвайте ето такива постове :
- Влад седи на пода и си рисува по прашния под с върха на пръчката.
--- Това е лош навик и само накъсва играта. Никога, ама никога не го правете...
Защо, о защо използват името ми за тяхните си гадни цели?! Това трябва да е някаква конспирация, разкрили са омразата ми по някакъв начин и я използват срещу мен! Холи Крап! Някой да ми даде мисия да ги асасинирам, fast! Ikeeeee!
Vlad- Member
-
Брой мнения : 628
Кредит : 645
Character sheet
Име: Ризраел
Години: 20
Изглежда си пример за неподръжание....Влад...честно казано е доста рядко..виж Влади...има нещо съмнително
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Раса: Полу-елф
Е, все пак си съименник на Дракула, това да ти е утехата!
Aelys- Member
- Брой мнения : 1033
Години : 37
Кредит : 1094
Character sheet
Име: Верисаел Еринвар
Години: 48
Раса: Елф
Пауър плей... one man army иначе казано не е ли (нека покажа нищожните си познания по тази материя, с които съм горд), та не е ли един от прийомите на така наречените убер магьосници - Хари, шефа на училището (не му помня името), ония лошия и т.н. ... Крайно недемократично...
И понеже принципно сме на вълна осмиване на подобни персонажи:
И понеже принципно сме на вълна осмиване на подобни персонажи:
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Не помниш ДЪМБЪЛДОР????
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Сега като го каза, да, но принципно не.
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Дам и аз искам да изчистя много от съзнанието си, но някой неща са се заклещили там като жилава храна между зъбите...
Както и да е, нека все пак бъдем толерантни към всички и техните вкусове. Знам защо повечето от вас не харесвате очилатия магьосник, но мисля че има хора във форума който уважават по една или друга причина книгата. Макар че за да не харесаш клипчето трябва да имаш доста странно чувство за хумор
Както и да е, нека все пак бъдем толерантни към всички и техните вкусове. Знам защо повечето от вас не харесвате очилатия магьосник, но мисля че има хора във форума който уважават по една или друга причина книгата. Макар че за да не харесаш клипчето трябва да имаш доста странно чувство за хумор
Клипчето е върха.
Vlad- Member
-
Брой мнения : 628
Кредит : 645
Character sheet
Име: Ризраел
Години: 20
Тестът за демократичност беше повторен снощи (от немай какво да правя главно), благодарение на факта, че мога да си сменям IPто. Този път обаче всичко беше доста по-директно и започнах направо с изразяване на "заклеймено" мнение. Резултатът - най-бързият бан в историята.
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Не се учудвам. Фанатизираните хора са ми доста странни, а в случая с Хари Потър и противни.
За мен Star Wars вселената е най-доброто sci-fi ever. С радост бих дискутирал, защо мисля така и дебилните филмчета из интернет по темата въобще не ме засягат, даже в повечето случаи са ми доста забавни. Въобще не бих си помислил да банвам като някакъв злобар, този който постне линк със снимка как Йода шиба Люк (примерно).
Същото е и с 300. Покрай филма имаше адски много (просташки) скечове използвайки онази прословута фраза "Madness? This... Is... Sparta!" Сега се сетих, че Аелис се изказа доста крайно против филма в една друга тема, но все още си пише във форума Като зрял човек уважавам мнението й, макар да не съм съгласен с него.
Та въпроса ми е, защо човек трябва да се затваря в подобни "злобарски" за мен общества? Аз лично се целя, форума да е далеч от подобни определения, но пък това си има други негативи :/
За мен Star Wars вселената е най-доброто sci-fi ever. С радост бих дискутирал, защо мисля така и дебилните филмчета из интернет по темата въобще не ме засягат, даже в повечето случаи са ми доста забавни. Въобще не бих си помислил да банвам като някакъв злобар, този който постне линк със снимка как Йода шиба Люк (примерно).
Същото е и с 300. Покрай филма имаше адски много (просташки) скечове използвайки онази прословута фраза "Madness? This... Is... Sparta!" Сега се сетих, че Аелис се изказа доста крайно против филма в една друга тема, но все още си пише във форума Като зрял човек уважавам мнението й, макар да не съм съгласен с него.
Та въпроса ми е, защо човек трябва да се затваря в подобни "злобарски" за мен общества? Аз лично се целя, форума да е далеч от подобни определения, но пък това си има други негативи :/
Да бях забравила това клипче. Бях го гледала преди доста време не помня кой ми го показа или как го изрових. Що се отнася до банове...ми не че нещо но по мое скромно (желая да си остане скромно) мнение повечето администраторчета и създателчета на такива форуми са хлапенца на по 13 години...на тях ако имкажеш, че Хари Потър е гей е по-зле от това да им кажеш, че те са обратни. Разбира се има и изключения във възрастта, но психически са точно толкова инфантилни. За мое много голямо съжалние имах честта да познавма едно същество от женски пол, което се подмотава из тези среди (не ме питайте как Мелкор сам ми е свидетел абсолютно случайно беше и не по моя вина)...девойката тогава беше на 17 с акъл на 10...което на кратко описва всички или голяма част от Хари Потър привържениците...
В момента, в който един човек започне да се фанатизира на дадена тема започва да отвръщава другите от тая тема...какво ли остава ако темата е отвратителна сама по себе си.
В момента, в който един човек започне да се фанатизира на дадена тема започва да отвръщава другите от тая тема...какво ли остава ако темата е отвратителна сама по себе си.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Ами, Слъфи, демокрацията си има и положителни и отрицателни страни, но определено вторите са по-малко от тези на авторитаризма. А и в края на краищата човек си има лично мнение и то трябва да се уважава.
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Да, прав си. Само в случая на фанатично настроените хлапета по Потър (или други) форуми си е деспотизъм. Защото едно е да дискутираш собствени мнения, друго е да налагаш табу на чуждото.Witch-king написа:Ами, Слъфи, демокрацията си има и положителни и отрицателни страни, но определено вторите са по-малко от тези на авторитаризма. А и в края на краищата човек си има лично мнение и то трябва да се уважава.
Страница 2 от 2 • 1, 2
Fantasy World :: Forum :: Обща тема
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите