Лоис Макмастър Бюджолд
3 posters
Страница 1 от 1
Лоис Макмастър Бюджолд
Родена в Кълъмбъс, щата Охайо на 2 ноември 1949 година. От 1968 до 1972 учи в Университета на щата Охайо, но не го завършва. По време на следването си чете много, включително и фантастика. Омъжва се през 1971 г. за Джон Фредерик Бюджолд; развежда се през 1995 г.
Започва да пише фантастика през 1982 г., а първия си разказ публикува в списанието "Twilight Zone" през 1985 г. През 1986-та публикува едновремено три дебютни романа. Бюджолд печели популярност най-вече със серията романи за Майлс Воркосиган.
Фентъзи поредица - Споделящия нож
Други
Започва да пише фантастика през 1982 г., а първия си разказ публикува в списанието "Twilight Zone" през 1985 г. През 1986-та публикува едновремено три дебютни романа. Бюджолд печели популярност най-вече със серията романи за Майлс Воркосиган.
Фентъзи поредица - Споделящия нож
Други
Re: Лоис Макмастър Бюджолд
Аз съм и фен от години, имам всичко издадено в България досега, само от една нейна книга за Майлс съм доста разочарован- "Цивилна кампания". В тази книга почти липсва фантастичен елемент за сметка на досадната любовна история .
Silchas Ruin- New Member
- Брой мнения : 14
Години : 40
Кредит : 0
Re: Лоис Макмастър Бюджолд
Любима, невероятно любима! Много харесвам всички бараярски и шалионски книги , 'Оковният пръстен' е боза, а 'Споделящият нож' ме разочарова в голяма степен, макар да го прочетох бързо и лесно - предвидим, с достатъчно щастлив край.
Arya- New Member
-
Брой мнения : 23
Години : 115
Кредит : 27
Character sheet
Име:
Години:
Раса:
Arya- New Member
-
Брой мнения : 23