Форумни предложения
+6
Laiqalasse
Averroes
Lord Bloodraven
Witch-king
Rebellion
Sluffy
10 posters
Fantasy World :: Forum :: За форума
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Форумни предложения
Има данни, че негови хора са раздавали вода на избирателите. Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Aelys- Member
- Брой мнения : 1033
Години : 37
Кредит : 1094
Character sheet
Име: Верисаел Еринвар
Години: 48
Раса: Елф
Което може да се каже и за Елейн, която подкупва гласоподаватели със своята гвардия от жни, за да я изберат за Кралица на Андор! Срамота!
Предавам предложението на Вари от блог-темата:
Да се направи тема/раздел за Хари Потър.
Да се направи тема/раздел за Хари Потър.
Witch-king- Moderator
-
Брой мнения : 1079
Години : 35
Кредит : 1128
Character sheet
Име: Хайнрих Майер
Години: 23
Раса: Човек
Светър на Хари Потър има ли си по-специално име или да го пиша Роулинг и Хари Потър?
Аз оттеглям такова предложение, нека го предожи админ или да гласуваме.
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Раса: Полу-елф
В уикипедия пише, че единия е Muggle world на хората без способности, другият е на wizard's world. Според мен е по-добре както предложи ти - Роулинг и Потър, но ако някой има специфично предложение да казва, в края на краищата може да се промени винаги името.
Witch-king- Moderator
-
Брой мнения : 1079
Кредит : 1128
Character sheet
Име: Хайнрих Майер
Години: 23
Раса: Човек
направете гласуване, в момента изглежда, че го правите само защото аз мрънкам...извинете, но не съм толкова важен, ако ще има такива неща искам редовните членове да си гласуват както си трябва. Не ме натоварвайте с това. Аз лично ще гласувам против. Пълното ми мнение е в "една много интересна тема"
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Ми то ако ти гласуваш против не виждам кой ще е за
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Мислех си дали няма да е добре гилдиите да си имат една стаичка, която да се вижда само от членовете. Вярно че може да се разбираме по скайп какво да правим обаче иначе ще е много по интересно самите ни герой да го направят. Е Чиби и Слъфи ще трябва да обещаят да не надничат в чуждите теми обаче иначе мисля че не е лошо
Avenger- Member
-
Брой мнения : 170
Години : 33
Кредит : 190
Character sheet
Име: Маел Руин
Години: 27
Раса: Тъмен елф
Като цяло договорката е забранена, било то между членове на една гилдия или приятели в реалния живот (ако някой води такъв ). Следователно дали на скайп, лично или в скрита за другите играчи тема, подобни разбирания не трябва да има. Просто всички играчи трябва да имат едно на ум, че казаното между героите Пешо и Кирчо си остава за тях двамата. Макар всеки играч да може да прочете пъкления план който те са съставили, героите на останалите нямат право да знаят за него. Така че напълно легално можеш да пишеш как Манша и Маел съставят плана за съпротива на Рицарския орден и Вари ще знае от къде ще му дойде, но героинята няма.
Разбира се ако всички играем честно. Защото цялата заблуда ще се развали ако ти например ми готвиш капан при Лагера на тъмнтие елфи, който за примера аз често посещавам. Тъй като аз прочитам какво ме чака ако отида там, би ми било удобно просто да пропусна част с ходенето и да седя далеч от тази тема. Което би било нелогично и само би развали удоволствието от играта.
След дългото отклонение с две думи - подобни теми са излишни, защото влизат в разрез с правилата.
Разбира се ако всички играем честно. Защото цялата заблуда ще се развали ако ти например ми готвиш капан при Лагера на тъмнтие елфи, който за примера аз често посещавам. Тъй като аз прочитам какво ме чака ако отида там, би ми било удобно просто да пропусна част с ходенето и да седя далеч от тази тема. Което би било нелогично и само би развали удоволствието от играта.
След дългото отклонение с две думи - подобни теми са излишни, защото влизат в разрез с правилата.
Ясно, така даже ще е по добре. Ще знаят,че са обречени още преди да стигна до тях....
Avenger- Member
-
Брой мнения : 170
Години : 33
Кредит : 190
Character sheet
Име: Маел Руин
Години: 27
Раса: Тъмен елф
Страница 2 от 2 • 1, 2
Fantasy World :: Forum :: За форума
Страница 2 от 2