Оригинален Арт
+5
Aelys
gfto
Averroes
Sluffy
Vari
9 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Оригинален Арт
Ей го на и моето лично творчество Вчера си купих пен таблет и днес нарисувах първата си картинка във фотошоп CS3 и малко Corel Painter X. Представям ви първата концепция на Тристен Морас или Тристи, за която се надявам да стане главен герой в един мой фентъзи/sci-fi проект Да ми е честита! Надявам се правото да ми позволи да обърна повече време на хобито си.
Tristy in the blue mist by ~Petyo on deviantART
Tristy in the blue mist by ~Petyo on deviantART
Последната промяна е направена от Vari на Вто Май 19 2009, 13:24; мнението е било променяно общо 1 път
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Години : 35
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Раса: Полу-елф
Re: Оригинален Арт
Доста добре!
Смятам, ч може темата да я направим по принцип за арт примерно вижте това http://scarlet-argent.deviantart.com/
Смятам, ч може темата да я направим по принцип за арт примерно вижте това http://scarlet-argent.deviantart.com/
хаха и двамата ми минаха през ръцете докато трябваше да правя корицата за втори брой Единия даже го удостоихме със статия.
Беше доста трудно защото картинките са малко перверзни..даже прекалено
На мен лично не ми харесват. Като изключим, че няма голямо разнообразие (гола жена+пипала, които й влизат на едни места) липсва и всякакво действие, в смисъл героите са доста безчувствени. Някак липсва фентъзи елемента според мен.
Беше доста трудно защото картинките са малко перверзни..даже прекалено
На мен лично не ми харесват. Като изключим, че няма голямо разнообразие (гола жена+пипала, които й влизат на едни места) липсва и всякакво действие, в смисъл героите са доста безчувствени. Някак липсва фентъзи елемента според мен.
Vari- Member
-
Character sheet
Слагам новата си творба тук за сравнение със старата. За 5 месеца напреднах доста поне по мое мнение Практика му е майката.
Mara by *Vari-Vigilante on deviantART
Mara by *Vari-Vigilante on deviantART
Vari- Member
-
Character sheet
Определено имаш напредък спрямо предната картинка. А това нощен елф/ка ли трябва да е?
Мерси. По принцип вдъхновението ми дойде от Death Knight класа в WoW (странна на цвят кожа, светещи очи, зъл характер), обаче това не е фен арт, а нещо като оригинален герой. Това е жена човек (което е единствената раса в нейната мини фентъзи вселена), която си има нейното мрачно минало и неясно бъдеще. Засега както съм си измислил историйката, няма нищо общо с УоУ, освен това, че главната героиня прилича на външен вид на Death knight, което си е стандартно клише във фентъзитата.
Съвсем отначало исках да направя нещо по УоУ, обаче всяка творба ми е ценна и не искам да рисувам copyrighted герои, защото тогава няма да са мои а на Близард и нямам право да ги продавам и така нататък. Тъй че ще си правя мои герои, с които мога да правя каквото си поискам. Друго си е когато нещо си е само твое и не трябва да се дава "credit" на никого
Съвсем отначало исках да направя нещо по УоУ, обаче всяка творба ми е ценна и не искам да рисувам copyrighted герои, защото тогава няма да са мои а на Близард и нямам право да ги продавам и така нататък. Тъй че ще си правя мои герои, с които мога да правя каквото си поискам. Друго си е когато нещо си е само твое и не трябва да се дава "credit" на никого
Vari- Member
-
Character sheet
Хубаво е като идея и като говорим за Warcraft вселената, силно впечатление ми беше направила Силвана (ако не се лъжа) - рейнджърката която Артас превърна в банши още в първата кампания на Напаста. Та говорейки за твоята Мара, си припомних и тази героиня. Една от малкото които харесвах от страната на мъртвите.
А ти какво точно искаш да развиеш като история покрай Мара, че се притесняваш за права?
А ти какво точно искаш да развиеш като история покрай Мара, че се притесняваш за права?
Имаш страхотен напредък! Едно преложение- може да разработиш светлосянката на торса така, че гънките на робата да легнат върху бюста, да се подскаже, че одтолу има женска плът.
Aelys- Member
- Брой мнения : 1033
Години : 37
Кредит : 1094
Character sheet
Име: Верисаел Еринвар
Години: 48
Раса: Елф
Да, опитах се да направя нещо такова. Трябваше да се подава малко метална броня, която робата частично да закрива, обаче тялото е така отрязано отвсякъде, че нещо не можах да си представя кое къде да бъде, понеже не съм гледал отникъде за позата. Затова реших да я покрия цялата с "дебела роба"
Иначе Слъфи, извинявай че малко късно отговарям, но имах много работа. Става така, че в свободното си време, в метрото, в клас и на други места се разсейвам, като си развивам истории мислено. Най-често се почва от героя, който ми изниква в ума и си казвам, добре, "коя е тази тъмна фигура?". И така вместо да внимавам по време на уроците си съчинявам и постепенно си развивам историиките.
Така че, ако някой ден се опитам да направя нещо, я някоя книга или комикс, вече имам готови персонажи и структура на сюжета. Начало, основни събития и ключови сцени, "биографии" на геройте и край. За съжаление съм много мързелив и всичката тази информация я съхранявам в главата си Един такъв сюжет вече го дъвкам близо 10 години и естествено стана нещо огромно, което ако трябва да напиша на хартия би отнело още 10 години. Как ми се иска да можех да направя copy-paste, ама е невъзможно. Студентският живот е доста натоварен и май ще трябва да чакам още, докато се захвана. Само дано нещо не ме удари по главата и да ги забравя.
Колкото до Мара, тя е относително нова, отпреди 1-2 месеца и е доста къса като история. Затова ако някога се захвана да правя нещо, може да бъде това, понеже ще е по-лесно като за начало
Това са моите размисли и страсти. Шантаво е, но пък никога не ми е скучно
Иначе Слъфи, извинявай че малко късно отговарям, но имах много работа. Става така, че в свободното си време, в метрото, в клас и на други места се разсейвам, като си развивам истории мислено. Най-често се почва от героя, който ми изниква в ума и си казвам, добре, "коя е тази тъмна фигура?". И така вместо да внимавам по време на уроците си съчинявам и постепенно си развивам историиките.
Така че, ако някой ден се опитам да направя нещо, я някоя книга или комикс, вече имам готови персонажи и структура на сюжета. Начало, основни събития и ключови сцени, "биографии" на геройте и край. За съжаление съм много мързелив и всичката тази информация я съхранявам в главата си Един такъв сюжет вече го дъвкам близо 10 години и естествено стана нещо огромно, което ако трябва да напиша на хартия би отнело още 10 години. Как ми се иска да можех да направя copy-paste, ама е невъзможно. Студентският живот е доста натоварен и май ще трябва да чакам още, докато се захвана. Само дано нещо не ме удари по главата и да ги забравя.
Колкото до Мара, тя е относително нова, отпреди 1-2 месеца и е доста къса като история. Затова ако някога се захвана да правя нещо, може да бъде това, понеже ще е по-лесно като за начало
Това са моите размисли и страсти. Шантаво е, но пък никога не ми е скучно
Vari- Member
-
Character sheet
Нещо ново, над което работя от около 10 дена...направо се измъчих честно казано, и няма да пипна таблета поне за седмица Дано ви хареса (Името е от Железният Светилник )
Treasure Finder Niya by ~Vari-Vigilante on deviantART
Treasure Finder Niya by ~Vari-Vigilante on deviantART
Vari- Member
-
Character sheet
Не знам за теб, но аз виждам прогрес. За съжаление не съм достатъчно компетентен в тази сфера за да дам градивна критика, но като любител ми харесва
Невероятен напредък! Браво!
Aelys- Member
Character sheet
Продължавам този път с не-фентъзи тема. Мисля че това е най-доборто ми засега Преработих на 95% една стара работа, отпреди 5-6 месеца. Прекарах доста безсънни нощи както тогава, така и сега, но най-накрая е завършена завинаги. Очите ме болят
Summer Sunset by ~Vari-Vigilante on deviantART
Summer Sunset by ~Vari-Vigilante on deviantART
Vari- Member
-
Character sheet
И те така
Laiqalasse- Member
-
Брой мнения : 220
Години : 41
Кредит : 234
Character sheet
Име: Илвеин
Години: 45
Раса: Тъмен елф
Ексклузивно превю за нашия форум, няколко часа преди да кача картинката на девиантарт...просто сега ме мързи да се занимавам с това Цялата картина е нарисувана от мен, без да гледам снимки за човека, отне ми мнооого време докато го направя да изглежда поне малко нормален, но това си беше едно доста сериозно упражнение..рисуване от нищото :О
Засега няма име точно, но това е нещо като банер за фракцията The Alduar от един личен арт проект. На картинката се вижда символа на фракцията + основните цветове, които очевидно ще са в синьо. Ще направя още една подобна и за другата фракция (червените) Dalmara, които ще са лошковците. Постепенно ще попълвам колекцията с отделни концепции са градове, герои и такива неща. Хем ще се уча да рисувам, хем ще поддържам една тема, така нареченият ми :
Ето първата картинка от проекта
[img][/img]
Засега няма име точно, но това е нещо като банер за фракцията The Alduar от един личен арт проект. На картинката се вижда символа на фракцията + основните цветове, които очевидно ще са в синьо. Ще направя още една подобна и за другата фракция (червените) Dalmara, които ще са лошковците. Постепенно ще попълвам колекцията с отделни концепции са градове, герои и такива неща. Хем ще се уча да рисувам, хем ще поддържам една тема, така нареченият ми :
Ето първата картинка от проекта
[img][/img]
Vari- Member
-
Character sheet
Рисуване от нищото е най-трудно, искат се предварителни знания, а ти си показал, че ги имаш. Успех с проекта!!!
Aelys- Member
Character sheet
Update с двете ми последни неща.
Първата ми отне няколко дни и доста нерви докато направя дрехата и косата.
Втората беше за релакс, по-груба, с по-реалистични цветове, по-проста концепция и много по-малко време 3-4 часа. Честно казано втората ми харесва повече...уж бързата работа била срам за майстора :/
Коя ви харесва повече? (кликнете някъде върху тях, за да ги видите в по-голям размер)
Pauline by ~Vari-Vigilante on deviantART
The Sister by ~Vari-Vigilante on deviantART
Първата ми отне няколко дни и доста нерви докато направя дрехата и косата.
Втората беше за релакс, по-груба, с по-реалистични цветове, по-проста концепция и много по-малко време 3-4 часа. Честно казано втората ми харесва повече...уж бързата работа била срам за майстора :/
Коя ви харесва повече? (кликнете някъде върху тях, за да ги видите в по-голям размер)
Pauline by ~Vari-Vigilante on deviantART
The Sister by ~Vari-Vigilante on deviantART
Vari- Member
-
Character sheet
Ми от двете бих избрал първата. Не баш по мойте вкусове, но от двете, може би първата
Определено втората- там има артистичност и някакъв интересен замисъл.
Aelys- Member
Character sheet
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите