Вестерос
5 posters
Fantasy World :: Forum :: Обща тема
Страница 1 от 1
Вестерос
От едно известно време с колежката Aelys работим по една игра в света на Мартин. Става въпрос за съчетание на освободено РПГ и леки стратегически елементи (до които не е задължително да се прибягва). Системата е направена така, че голяма част от случващото се да зависи директно от играчите, като шефския персонал може да участва активно със свои герои.
Ако има заинтересувани може да погледнете на този адрес. Играта започва след като дооправим още няколко неща по самия форум.
Ако има заинтересувани може да погледнете на този адрес. Играта започва след като дооправим още няколко неща по самия форум.
Witch-king- Moderator
-
Брой мнения : 1079
Години : 35
Кредит : 1128
Character sheet
Име: Хайнрих Майер
Години: 23
Раса: Човек
Re: Вестерос
"I'm in"
Enters the matrix
Enters the matrix
Vlad- Member
-
Брой мнения : 628
Кредит : 645
Character sheet
Име: Ризраел
Години: 20
Трябва ли да си добре запознат със света или става и за нубове?
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Раса: Полу-елф
Стига да си запознат прилично със света става. Но трябва да се знае за какво става въпрос. Принципно час два четене насам натам дават прилична основа. Не кой знае колко голяма, но достатъчна, за да се дозапознава човек с останалото с течение на времето. А те ваще професори така и така стачкуват...
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Ми хора успех, само се надявам това да не натежи на играещите в момента. Защото както сами ще се убедите системата може да е перфектна, ама хора като не се намират цялата работа отива по дяволите
Което ме подсеща за една идея която имах от доста време ама тогава нямаше хора с които да се осъществи. Ще говоря с колежката и ще ви я предложа, надявам се няма да сте започнал до тогава.
Което ме подсеща за една идея която имах от доста време ама тогава нямаше хора с които да се осъществи. Ще говоря с колежката и ще ви я предложа, надявам се няма да сте започнал до тогава.
Зависи колко бързо ще говорите. Иначе thanks, boss.
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Няма да ми натежи нищо, аз съм машина.
Vlad- Member
-
Брой мнения : 628
Кредит : 645
Character sheet
Име: Ризраел
Години: 20
Sluffy написа:Което ме подсеща за една идея която имах от доста време ама тогава нямаше хора с които да се осъществи. Ще говоря с колежката и ще ви я предложа, надявам се няма да сте започнал до тогава.
Всъщност за какво горе долу става въпрос?
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Аааа тайна. Като със Слъфи се озовем в една и съща държава ще видим, защото и мен ме държи в неведение. Представям си го утре на летището как ще ме посрещне с някоя блестяща идея, а аз само ще се прозявам и ще кажа..да,да, след 12 часа път...да, да, кажи ми утре пак, лека нощ.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Раса: Полу-елф
Fantasy World :: Forum :: Обща тема
Страница 1 от 1
Права за този форум: