"Забавните" моменти в живота
3 posters
Fantasy World :: Forum :: Обща тема
Страница 1 от 1
"Забавните" моменти в живота
Какво правите когато ви се случи нещо неприятно, което създава опредлен тип неудобство? Имам предвид от онези малки ситуации които нямат фатални последствие, но ни карат да се ядосваме или най-малкото ни развалят настроението.
Идеята за тези тема ми дойде докато си седя на летището в Мюнхен и псувам по тъпаците в София. Полета ми от София закъсня и аз си изпуснах връзката за Англия. Сега трябва да седя 4 часа на летището да чакам следващия полет. Моята реакция когато видях че полета ми е излетял- смях се.
Идеята за тези тема ми дойде докато си седя на летището в Мюнхен и псувам по тъпаците в София. Полета ми от София закъсня и аз си изпуснах връзката за Англия. Сега трябва да седя 4 часа на летището да чакам следващия полет. Моята реакция когато видях че полета ми е излетял- смях се.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Раса: Полу-елф
Re: "Забавните" моменти в живота
Еми със сигурност няма да успея да се засмея. Ако съм си сам някъде започвам да удрям нещо, което е тъпо. Първо ме заболява ръката/главата/крака, втора чупя нещо, за което после съжалявам. Може и да попсувам малко типично по селски. Ако съм сред "публика" просто мълча и седа в замръзнала поза доста време, докато вътрешно ми е идва да запсувам силно. Ако някой ме пита какво ми става, дали съм добре, казвам "Добре съм, защо?" или "Да, защо?" със спокоен глас, през който прозират думите "Остави ме намира.". В зависимост от качеството на "забавната" случка, може след малко да ми мине, което е съпроводено от изтръпване на цялото тяло и усмивка или да седи така един два дни. Но не мога и да кажа със сигурност как ще реагирам всеки път. :>
Vlad- Member
-
Брой мнения : 628
Години : 35
Кредит : 645
Character sheet
Име: Ризраел
Години: 20
Раса: Човек
Re: "Забавните" моменти в живота
Не ми се е случвало напоследък, но си мисля че замръзването подобно на Влад ще бъде реакцията в такива моменти. Хубавото (или не) е че все пак си пристигнала в Англия.
Fantasy World :: Forum :: Обща тема
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите