Най-Тъпите филми които сте гледали?
+6
Nox Aeterna
Aelys
Sluffy
Averroes
Witch-king
Kel Sinan
10 posters
Fantasy World :: Forum :: Обща тема
Страница 1 от 1
Най-Тъпите филми които сте гледали?
Замислих се кои са най-тъпите филми които съм гледал и веднага се сетих за италианското продължение на Междузвездни Войни, от което изгледах около 10 минути, смеейки се истерично , а след това изтрих торента Споделете вие с какви бози сте се сблъсквали, нека с епосмеем дружно...
Re: Най-Тъпите филми които сте гледали?
Първият, който ми идва на ум - Fire and Ice. В темата, която шефа Averroes пуска съм избълвал всичкия възможен огън и жупел, така че няма да се повтарям. Но такава гавра с фентъзито просто няма.
Witch-king- Moderator
-
Брой мнения : 1079
Години : 35
Кредит : 1128
Character sheet
Име: Хайнрих Майер
Години: 23
Раса: Човек
Alone in the Dark, Blood Rayne, A dungeon siege tale - все на режисьора "майстор" Уве Бол. Е по-глупав и наивен човек от него няма. Всичките му филми са някаква смесица между гротесково режисиране и пропилян потенциал (ех Рейн )
+ Attack of the Grifon! Филмът е култов по простотия. Съмнявам се че ще намерите друга лента в която да се крещи по летящ грифон "Щурмувайте грифона"!
+ Attack of the Grifon! Филмът е култов по простотия. Съмнявам се че ще намерите друга лента в която да се крещи по летящ грифон "Щурмувайте грифона"!
Аааа и по това с грифона съм си губил времето! Невероятно тъп филм.
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Да не забравяме двата филма за Dungeons and Dragons и екранизациите на "Конан" и "Мечът на Истината" на Гуудкайнд.... щях да се насера от смях и да си издрайфам чревцата! Кой дава пари з атакива неща за Бога!
Филмите по Конан с участието на Арнолд "Губернатора" Шварценегер ли имаш предвид?
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Ааа, така по-може. Не че съм див фен на филмите, но първата част си е прилична. Особено за времето си.
Сега си спомням също един адски объркан и глупав (според мен) филм - The Revolver.
Сега си спомням също един адски объркан и глупав (според мен) филм - The Revolver.
"Дневниците на принцесата"- подобни филми са доказателство, че съществуването на голяма част от хората е чиста загуба на материя и запълване на пространството. Кой го е измислил, кой е дал парите, кой е платил, за да го гледа и защо всичко това е довело до създаването и на втора част???
Aelys- Member
- Брой мнения : 1033
Години : 37
Кредит : 1094
Character sheet
Име: Верисаел Еринвар
Години: 48
Раса: Елф
Току що приключих с един такъв - Crank: High voltage. Просто не мога да опиша преживяването. Не бях виждал такъв алогизъм, такава безидейност и толкова глупости от доста време. В единия момент умират по 2ма души на секунда, а в следващия дават секс сцена по време на конни състезания, след което отново умират разни хора... Ретроспекциите са не на място... Въобще пълна скръб.
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
За жалост повечето са фентъзи. Ерагон, Здрач, Вампирските дневници (прижалих се заради злия брат), Хари Потър 6, Огън и лед, The dark is rising, по-горе ме подсетиха за сериялите The legend of the seeker и този за Конан,гейския Мерлин с големите уши и надутия крал Артур, филмите по D&D, Крал Артур (2004), продълженията на Карибски пирати...
Последната промяна е направена от Nox Aeterna на Пет Окт 23 2009, 06:13; мнението е било променяно общо 1 път
Little Nicky. Все още тръпки пропълзяват по гърба ми като се сетя за тая дивотия...
Laiqalasse- Member
-
Брой мнения : 220
Години : 41
Кредит : 234
Character sheet
Име: Илвеин
Години: 45
Раса: Тъмен елф
Виж за Inglorious Basterds може да се поспори...там само финала е безумен иначе някъде до към сцените в театъра всичко си е доста добро
Освен за Копилитата, аз бих поспорил и за Пиратите, но къде ще отиде свободата на личното мнение
Копилетата ми дойде в повече изопачаването на историята и липсата на сюжет. Иначе Тарантино е зъл гений.Но има далеч по-добри филми
Така е...но филмът ,няма как да отречеш, има адски ценни моменти и образите са много много силни, особено Гестаповеца....този актьор е гениален!
Ония дивотии за Дневниците на принцесата или нещо подобно...лелеее
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Раса: Полу-елф
Vari написа:Ония дивотии за Дневниците на принцесата или нещо подобно...лелеее
Защо ми напомни?
Vlad- Member
-
Брой мнения : 628
Кредит : 645
Character sheet
Име: Ризраел
Години: 20
Това е Богохулство! това е Безумие! ...Безумие!?!?...Това са Дневниците на принцесатаааааа.....
Не знам какво им беше тъпото, но не ги харесах. Това е Уил стана Дейви Джоунс не ми се понрави (ест че Джак Спароу фор тех уин)...Sluffy написа:Освен за Копилитата, аз бих поспорил и за Пиратите, но къде ще отиде свободата на личното мнение
Е да, далеч съм от мисълта че Пиратите са прекрасен филм. Най-стандартно екшънче с пирати и кораби (друг е въпроса, че аз обичам пирати и кораби). Но в сравнение с филмите които цитирах в началото на темата, Карибските пирати трябва да грабне всички възможни оскари.
Отмъстителите или Пазителите беше с дъртите супер герои и Алатристе единствения филм на който заспах в киното хаха до голям сън му дръпнах хаха
Loras- New Member
-
Брой мнения : 24
Години : 44
Кредит : 27
Fantasy World :: Forum :: Обща тема
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите