Тема за коментари
+11
will
Lord Bloodraven
Avenger
Rebellion
Laiqalasse
Witch-king
Vlad
Aelys
HeavenlyFire
Vari
Sluffy
15 posters
Страница 9 от 40
Страница 9 от 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Тема за коментари
Не няма нужда. Ти реално повечето от поста го прекарваш някъде из Бедната част, така че следващия просто го пиши в самата тема. Както казах срещай се с майстора, взимай мисии, свободен си.
Само използвам случая попринцип всички да помоля да анонсирате след края на поста къде отивате.
Само използвам случая попринцип всички да помоля да анонсирате след края на поста къде отивате.
Rebellion- Краля-Вещер
-
Брой мнения : 1302
Години : 124
Кредит : 1027
Вчера не можах да напиша нищо, но днес ще наваксам малко. Много е забавно да си развивам и второстепенните герои
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Години : 35
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Раса: Полу-елф
А на мен ми е интересно да чета как развиват героите си другите играчи. Проблем ми е, че рядко успявам да влизам, хващайки интернет в един ъгъл на стаята в квартирата ми. Пък и наближава 8ми, знаете как е, човек не може да се концентрира много над писане и четене, поне в моя случай. Но и аз ще наваксам по някое време.
Vlad- Member
-
Брой мнения : 628
Кредит : 645
Character sheet
Име: Ризраел
Години: 20
Раса: Човек
Който празнува 8ми така е. И аз днес наваксвам за вчера.
HeavenlyFire- Member
-
Брой мнения : 443
Години : 36
Кредит : 330
Character sheet
Име: Манша Соркен
Години: 23
E тази година ще ми се размине. Здраве да е. Ще спамим форуму, че съм си набрал няколко теми + рпг-то
Ех това е то пез стеденския си живот никога нама пазнувам 8ми....
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Линч за зара!!!
Avenger- Member
-
Брой мнения : 170
Години : 33
Кредит : 190
Character sheet
Име: Маел Руин
Години: 27
Раса: Тъмен елф
Оставете го горкото кубче на мира! ^^ Един път го псувах и след това само очите на тъмния хвърлях!
Vlad- Member
-
Брой мнения : 628
Кредит : 645
Character sheet
Име: Ризраел
Години: 20
Аз не се оплаквам, за първи път ме проваля. До сега само успехи, нормално малко и аз да не успея!
HeavenlyFire- Member
-
Брой мнения : 443
Години : 36
Кредит : 330
Character sheet
Име: Манша Соркен
Години: 23
Моля някой админ да изтрие последните 3 мои съобщения защото заради браузера в кабинета по информатика се прецакаха.
Avenger- Member
-
Character sheet
Изтрито. Ето и самия пост за всеки случай.
- Spoiler:
- Маел се чувстваше безкрайно унизен от скастрянето на Куд-ей Макаан. Беше провалил последната си трудна мисия и това беше разочаровало учителя му. Спомни си как беше инструктиран да проследи магът пуснал чумата в селото до храма-крепост. Но следотърсаческите умения на Маел не бяха от най-добрите и той изпусна мага. Искаше му се да поеме друга трудна мисия, но дали нямаше да остане още на най-долното стъпало,както беше казал майсторът му,ако продължаваше да надмогва собствените си способности. Тези мисли тормозеха младият елф повече от час когато той случайно намери в униформата си магическият пергамент за връска със Майстор Куд-ей Макаан,извади молив и написа:
Майстор Куд-ей Макаан, съжалявам за безпокойството,но искам да ви помоля да ме опътите към пътя на познанието.
Маел зачака. Минаха не повече от петнадесет минути когато посланието му изчезна и се появи леко наклонен почерк написан с перо.
Маел Руин, радвам се, че най-после ме послуша и ще опиташ да направиш нещо по правилния начин. Слез един етаж по надоло от стаята ти и ще намериш библиотека. Прочети колкото можеш повече от истоята на некромантията. Това е лесна мисия и мисля,че ще се справиш
Мерси аз го копирах вече и го качих в пощата
Avenger- Member
-
Character sheet
Чакай че малко се пообърках. Ти защо дефакто искаше да бъдат изтрити постовете?
Ами заради браузера заровете не се пуснаха. После пуснах празен пост и обаче се пусна само един зар. Сега го рестартирах и май се оправи. А казах 3 защото без да искам вкючих и зара на разказвача.
Avenger- Member
-
Character sheet
Я, нов пач Ще изчакам да се "свали и инсталира" и тогава ще пиша другия пост
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
По-добре пиши, за момента не касае никой конкретно, а е по-скоро насочен по-натам във времето.
Общо взето нещата които трябва да се променят са:
- Корекция по ковачниците и магазините
- Ново преглеждане на класовете
Всичко останало си е както преди.
А да и Приключенията ще трябва да добавя едно нещо, ама забравих да го впиша в съобщенията. То касае краткото приключение и по-специално че герой с повече от 150 точки няма да право да ходи на кратко приключение. Ще го добавя това към съобщенията, но го пиша и тук за да не го изпусне някой.
Общо взето нещата които трябва да се променят са:
- Корекция по ковачниците и магазините
- Ново преглеждане на класовете
Всичко останало си е както преди.
А да и Приключенията ще трябва да добавя едно нещо, ама забравих да го впиша в съобщенията. То касае краткото приключение и по-специално че герой с повече от 150 точки няма да право да ходи на кратко приключение. Ще го добавя това към съобщенията, но го пиша и тук за да не го изпусне някой.
Новия пач е за напреднали играчи...никой все още не е достигнал чак до там, че да се налага да го използва. СЛед време със сигурнотс ама сега нелкса само си седи инсталиран
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Описвайте мисиите си. Дори провалена мисия трябва да бъде описана ако ще да е в един параграф. Наградите от успешни мисии няма да бъдат давани докато не бъдат описани самите мисии.
Единствено Разказвача може да прекъсне някоя мисия или да извини неописването на успешна/неуспешна мисия.
Това съобщение не е към никой конкретно, просто споменаваме.
И моля ви четете описанията на NPC-тата. Може да станат грешки иначи.
Единствено Разказвача може да прекъсне някоя мисия или да извини неописването на успешна/неуспешна мисия.
Това съобщение не е към никой конкретно, просто споменаваме.
И моля ви четете описанията на NPC-тата. Може да станат грешки иначи.
Rebellion- Краля-Вещер
-
Laiqalasse, нали видя, че си одобрен? Може да почваш когато пожелаеш.
Rebellion- Краля-Вещер
-
видях, видях. Скоро ще постна ама лошото че не мога да насмогна да чета и да следя историите на другите герои. Пиша и чета едновременно и малко бавно върви. И освен това - начален пост. Гадна и трудна работа.
Laiqalasse- Member
-
Брой мнения : 220
Години : 41
Кредит : 234
Character sheet
Име: Илвеин
Години: 45
Давай го кратко и точно. Не го мисли толкова
Колкото до насмогването мисля че е виновен ентусиазмът на всички играчи. Толквоа се забавихме с откриването му, че сега като отпушихме бента и реката от ентусиасти заля долината
Колкото до насмогването мисля че е виновен ентусиазмът на всички играчи. Толквоа се забавихме с откриването му, че сега като отпушихме бента и реката от ентусиасти заля долината
Метонимията ти е вълнуваща.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Така се задавих от смях докато четях последните два поста, че като нищо да бяхте останали с един играч по малко
Avenger- Member
-
Character sheet
Aelys, само да ти кажа за всеки случай: готова си, служиш на лорда, няма нужда да чакаш Разказвача. Покрила си всички условия и изисквания. Направо може да почнеш да обслужваш интересите на домът. Ако желаеш Разказвача винаги може да пише и да те въведе в някаква история която той съчини.
За момента още се настаняваме народе. Разпределете се по Гилдиите и лордовете си и се молете на Разказвача да не му доскучае защото има доста пъклени неща замислени.
За момента още се настаняваме народе. Разпределете се по Гилдиите и лордовете си и се молете на Разказвача да не му доскучае защото има доста пъклени неща замислени.
Rebellion- Краля-Вещер
-
Тогава ще побързам да пиша, преди лордът да се превърне в мистър Хайд.
Aelys- Member
- Брой мнения : 1033
Години : 37
Кредит : 1094
Character sheet
Име: Верисаел Еринвар
Години: 48
Раса: Елф
Страница 9 от 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Страница 9 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите