Тема за коментари
+11
will
Lord Bloodraven
Avenger
Rebellion
Laiqalasse
Witch-king
Vlad
Aelys
HeavenlyFire
Vari
Sluffy
15 posters
Страница 22 от 40
Страница 22 от 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Тема за коментари
От гледна точка на героя ми... той си няма и на идея какво става. Просто знае че тръгват на някъдепо работа на гилдията.
Реално той е много ограничен в информацията и честно казано смятам, че така би били и наистина ако си в такава организация.
Пук и след като се криеш при разни разбойници в гората, значи си трябва стабилна сила.
Ама ще видим де... то като си знам късмета на героя най-накрая ще завърши набит в някой храст или вързан и на път към пазара на роби.
Реално той е много ограничен в информацията и честно казано смятам, че така би били и наистина ако си в такава организация.
Пук и след като се криеш при разни разбойници в гората, значи си трябва стабилна сила.
Ама ще видим де... то като си знам късмета на героя най-накрая ще завърши набит в някой храст или вързан и на път към пазара на роби.
Rain- Member
- Брой мнения : 126
Години : 35
Кредит : 131
Character sheet
Име: Тирос
Години: 26
Раса: Орк
Само да вметна, за да не стават недоразумения по някое време. Аз не заколих цял отряд.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Раса: Полу-елф
Е да де... знаеш че историите около това какво се е случило винаги се преовеличават... и т.н. пък простите наемници обичат да си говорят като ще е фентази да си е фентази как си трябва... все пак са обикновенни хора (и подобни).
п.П. Но ще прочета пак за да съм сигурен че не съм изпуснал нещо.
п.П. Но ще прочета пак за да съм сигурен че не съм изпуснал нещо.
Последната промяна е направена от Rain на Вто Дек 15 2009, 15:23; мнението е било променяно общо 1 път
Rain- Member
Character sheet
Да, да знам. Просто исках да отбележа...to be on the safe side. Не че нещо ама да не мис пукат задника за нещо което не съм съвсем направула
В такъв случай...чакам да се срещнем
В такъв случай...чакам да се срещнем
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Рейн, ще ти отговоря ама малко по-късно, че сега имам работа. Не шавай оттам
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Yes Mistress!
Rain- Member
Character sheet
Сега аз се извинявам, но първа възможност ще пиша...
Rain- Member
Character sheet
Никой за никъде не бърза. споко
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Кютек ли ще има? Ах как ще се радвам Ая да потанцува малко на Тирос, като я натупа (Нищо против Чиби, просто искам да видя реакцията на Ая)
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Кютек ли ще има? Някой май не чете внимателно
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Някой желаещ да го понатупам, че се чудя къде да ходя с героя
Avenger- Member
-
Брой мнения : 170
Години : 33
Кредит : 190
Character sheet
Име: Маел Руин
Години: 27
Раса: Тъмен елф
Ряпа да ядеш хар хар хар, в момента имам 500 парички и няма да позволя на никой да ми ги вземе!!
Vari- Member
-
Character sheet
Chibi написа:Кютек ли ще има? Някой май не чете внимателно
Май наистина е така... не се ли чакахте, за да се биете? Какво съм пропуснал? О.о
Vari- Member
-
Character sheet
Нищо май... Просто явно ще има малко forplay преди самия бой о.О?
Rain- Member
Character sheet
И аз за това гласувам. Попей и малко Бари Уайт и ще склони на всичко!
HeavenlyFire- Member
-
Брой мнения : 443
Години : 36
Кредит : 330
Character sheet
Име: Манша Соркен
Години: 23
Раса: Човек
Аз само не разбирам защо ни е разказвач в цялата работа...ало ще си пеем и взаимно можем да си пеем. Казвам го защото разказвача ни е леко зает с изпити, които по обясними причини са приоритет в момента и може да си го почкаме
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Отделно и аз цял ден се чудех на ситуацията. Онова което колежката го писа при темата за съобщения, беше точно да не се иска намеса от разказвача за всяка по-интересна ситуация. Давайте смело в описание на интриги, агресивни действия и тн. Обикновено разказвача чете постовете редовно и ако нещо не му харесва той сам ще се намеси. Не е нужно да бъде призоваван.
В този ред на мисли, не знам Рейн за какво ти е той в случая, но ти ако имаш специфична идея, то той може и да няма и възможноста да нацели твоят замисъл не е голяма. Колежката казва че разказвача има изпити в момента, но дори и да нямаше, аз лично не виждам нужда той да се включва в подобен момент. Това е ситуация която двама играчи са създали, демек те са си заплели възела и сами могат да си го отплетат.
В този ред на мисли, не знам Рейн за какво ти е той в случая, но ти ако имаш специфична идея, то той може и да няма и възможноста да нацели твоят замисъл не е голяма. Колежката казва че разказвача има изпити в момента, но дори и да нямаше, аз лично не виждам нужда той да се включва в подобен момент. Това е ситуация която двама играчи са създали, демек те са си заплели възела и сами могат да си го отплетат.
Специално ние с Хевънли в подобната ситуация се договорихме малко в чата например, кой какво да направи, че най-накрая да се срещнем и такива неща понеже ни е малко трудно да си отгатнем мислите. Така че ако искате уточнете се и вие в чат, скайп или нещо подобно и давайте материал да четем
Vari- Member
-
Character sheet
Ам то с уговаряне не е добра идея. Доста по-забавно е ако всеки пише каквото му идва. Давам любим пример, който май вече съм давала:
Моя герой и този на колегата в една кръчма. Аз го видях и го поканих да сменим заведението на един бардак.
Той дойде и тъй като и двмата бяхаме членове на враждуващи незаконни гилдии имаше шанс да се изколим...беше логично да се изколим. Вместо това той се направи на ударен и насъска стражата срещу мен, а той се изниза....
всичко стана спонтанно, а в последствеи се нареди много добре за моята лична история...по случайност.
Моя герой и този на колегата в една кръчма. Аз го видях и го поканих да сменим заведението на един бардак.
Той дойде и тъй като и двмата бяхаме членове на враждуващи незаконни гилдии имаше шанс да се изколим...беше логично да се изколим. Вместо това той се направи на ударен и насъска стражата срещу мен, а той се изниза....
всичко стана спонтанно, а в последствеи се нареди много добре за моята лична история...по случайност.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Така:
1. Rain, Chibi Разказвача ви предлага да игнорира молбата в края на поста на Rain и да ви остави да пишете сами. Няма причина да се намеси той. Rain, ако наистина искаш не се притеснявай да кажеш ако наистина искаш Разказвача да се включи. Твое е право е, просто ще се наложи да почакате малко защото Разказвача е много зает точно тези дни.
2. Не е добра идея? Това е меко казано. Против правилата е. Моля не го правете. Изключително безсмислено е. Повярвайте когато ви кажем, че точно заради договаряне РПГ-тата в БГ се провалят. Ние търсим това да има непредсказуемост, несъгласие и конфликт.
1. Rain, Chibi Разказвача ви предлага да игнорира молбата в края на поста на Rain и да ви остави да пишете сами. Няма причина да се намеси той. Rain, ако наистина искаш не се притеснявай да кажеш ако наистина искаш Разказвача да се включи. Твое е право е, просто ще се наложи да почакате малко защото Разказвача е много зает точно тези дни.
Ам то с уговаряне не е добра идея.
2. Не е добра идея? Това е меко казано. Против правилата е. Моля не го правете. Изключително безсмислено е. Повярвайте когато ви кажем, че точно заради договаряне РПГ-тата в БГ се провалят. Ние търсим това да има непредсказуемост, несъгласие и конфликт.
Rebellion- Краля-Вещер
-
Брой мнения : 1302
Години : 124
Кредит : 1027
Съжелявам, че предизвиках цялата тази дискусия... просто не бях сигурен какво да напиша. Защото като прочерох описанието на Далвилу, той не оставя впечатлението за най-разбрания "човек" на света. И предпочех неутрална страна да опише разговора на Ая с него, защото аз мога да напиша и как я изнасилва и убива просто за спорта... (което няма да направя, просто авам пример)
По-късно днес ще донапиша какво става при срещата им, освен ако Чиби не желае да го направи.
По-късно днес ще донапиша какво става при срещата им, освен ако Чиби не желае да го направи.
Rain- Member
Character sheet
Вари Казах ти да си мълчиш, ама тая голяма уста....
HeavenlyFire- Member
-
Брой мнения : 443
Години : 36
Кредит : 330
Character sheet
Име: Манша Соркен
Години: 23
Раса: Човек
Аз за договарянето имах друго предвид. Нашето се изразяваше в заканите, които четяхте в тази тема и в това да решим кой да направи първата стъпка, само до тук. Решихме да съм аз и няколко часа по-късно си измислих историята като естествено се наложи да опиша и част от действията на чуждия герой. Хевънли нямаше избор освен да играе по сценария, който аз бях избрал, така че споко Просто му подшушнах, че кучето не е мъртво например, а само зашеметено, защото това беше идеята ми, но героят ми нямаше как да го знае в моя пост, така че не можех да го напиша. Такива неща, колкото двамата да не си противоречим, когато описваме едно и също събитие.
Vari- Member
-
Character sheet
Rain написа:Съжелявам, че предизвиках цялата тази дискусия... просто не бях сигурен какво да напиша. Защото като прочерох описанието на Далвилу, той не оставя впечатлението за най-разбрания "човек" на света. И предпочех неутрална страна да опише разговора на Ая с него, защото аз мога да напиша и как я изнасилва и убива просто за спорта... (което няма да направя, просто авам пример)
Нищо лошо не си направил и няма никаква причина да се извиняваш. За първ път играеш с нас (не си единствения, разбира се) и все още има с каква прищявка да изненадаме играчите. И по-опитнитните не са имунизирани към това. Подобни дискусии даже да добре дошли за всички участници, защото така се доуточняват неясни за играчите ситуации. Все пак, признвам си, правилата не са 100% ясни, а в случая няма подобно точка от тях и трябва веднъж да се преми през такава случка, за да схване човек как стават нещата.
Впрочем можеш да оставиш колежката като по-опитна да води
Rain написа:Съжелявам, че предизвиках цялата тази дискусия... просто не бях сигурен какво да напиша. Защото като прочерох описанието на Далвилу, той не оставя впечатлението за най-разбрания "човек" на света. И предпочех неутрална страна да опише разговора на Ая с него, защото аз мога да напиша и как я изнасилва и убива просто за спорта... (което няма да направя, просто авам пример)
Така сега ще направим с теб едно малко " угваряне", което не е съвсем такова.
Имай предвди, че когато двама герои се забъркат в някаква ситуация ( в случая моя и твоя) водещите събития трябва да се водят от самите герои. Няма значение, че в момента ме водиш да говоря с командира ти. Нищо не ти пречи да напишеш как примерно в мига в който той ме видял ме хванал за косата да ме завлече в палатката си, но ти храбро си се застъпил за мен или обратното храбро си предложил услугите си да му правиш компания...(не ти казвам това давам ти примерна ситуация във връзка с ова, което еше написал по-горе)
Ако не знаеш какво да пишеш или се чувстваш несигурен драсни ми едно лично съобщение аз ще пиша и ще историята ще си продължи нататък. Аз имам някаква идея как може да протекат събитията, но все пак ако ти имаш такава- развии я.
И няма за каквод а съжаляваш. Никой не е умрял от това. Хора сме, лафим си като видим нещо интересно.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Страница 22 от 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Страница 22 от 40
Права за този форум: