Тема за коментари
+11
will
Lord Bloodraven
Avenger
Rebellion
Laiqalasse
Witch-king
Vlad
Aelys
HeavenlyFire
Vari
Sluffy
15 posters
Страница 26 от 40
Страница 26 от 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Тема за коментари
Аз само си доописах каквото трябваше... и седя... и чакам да ме арестуват
HELP!!!
HELP!!!
Rain- Member
- Брой мнения : 126
Години : 35
Кредит : 131
Character sheet
Име: Тирос
Години: 26
Раса: Орк
Само и аз да кажа. Поста ми е готов, но ще изчакам Разказвача да ти сметне всичко досега (както и на мен), че да сме на чисто и тогава ще го пусна. Ако може не пиши нищо повече. В следващия си пост ще се намираш в тъмницата на ордена, където моята героиня и Белмонт ще те разпитат за случилото се. Какво ще се случи, как ще отговориш си зависи изцяло от теб. Изчакай моя пост номер 32 и после се ориентирай в ситуацията. Това ти го казвам, за да не скучаеш, ако искаш си помисли какво ще правиш, защото наистина си загазил доста
Надявам се няма проблем, че и аз се изявих малко като разказвача и си поиграх с героя ти, ама ти сам си го изпроси
Надявам се няма проблем, че и аз се изявих малко като разказвача и си поиграх с героя ти, ама ти сам си го изпроси
Последната промяна е направена от Vari на Вто Дек 22 2009, 13:41; мнението е било променяно общо 1 път
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Раса: Полу-елф
И после разказвача ще се намсеи и Белмонт ще затвори и теб и орка в една килия
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Като гледам твоята лесна мисия се проваля, така че може и ти да свършиш там
На Белмонт много грижи му се насъбраха тая седмица, ще вземе да се пенсионира вече човекът заради прекален срес на работното място
Рейн, свирни че си прочел онова горе, че да не стават обърквации
На Белмонт много грижи му се насъбраха тая седмица, ще вземе да се пенсионира вече човекът заради прекален срес на работното място
Рейн, свирни че си прочел онова горе, че да не стават обърквации
Vari- Member
-
Character sheet
Прочетох го Имам и един куп въпроси... но те само ще развалят цялата ситуация, сигурно като прочета какво си написал ще ми стане ясно... така че чакам поста ти с нетърпение...
Rain- Member
Character sheet
Вари, аз мисля, че ти си пропуснал да прочетеш описанието на Белмонт и много подценяваш този човек.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Искрено се надявам, че това което Пенгрийн каза за издирането на очите и рязането на главите ще се окаже вярно
Vari- Member
-
Character sheet
Ти него не го слушай. Той като се напуши не знае какво говори
Шегувам се. Грандмастъра ти наистина е ...сериозен човек.
Шегувам се. Грандмастъра ти наистина е ...сериозен човек.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
вече умирам от нетърпение
Vari- Member
-
Character sheet
Какво става когато съберете на едно място Религиозна фанатичка, наемник с чест и разюздена млада елфа с бурен нрав?
Rain- Member
Character sheet
Оргия?
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Rain написа:Какво става когато съберете на едно място Религиозна фанатичка, наемник с чест и разюздена млада елфа с бурен нрав?
Парти с факличка
Извинявам се за празния пост в братството на некромантите, просто забравих да настроя зарове преди да постна
Avenger- Member
-
Брой мнения : 170
Години : 33
Кредит : 190
Character sheet
Име: Маел Руин
Години: 27
Раса: Тъмен елф
Опа... беше в грешната тема.
Не можах да се сдържа, трябваше да пусна поста... няма точки за смятане, така че дано Разказвача не възрази. Пускам го, за да може Рейн да си измисли неговия. Мисля, че добре съм описал ситуацията ти, ама ако имаш въпрос питай. Ще се получи малко игра на доброто и на лошото ченге С нетърпение очаквам да видя как ще премине разпита и какъв ще е изходът. Ти си на ред.
Не можах да се сдържа, трябваше да пусна поста... няма точки за смятане, така че дано Разказвача не възрази. Пускам го, за да може Рейн да си измисли неговия. Мисля, че добре съм описал ситуацията ти, ама ако имаш въпрос питай. Ще се получи малко игра на доброто и на лошото ченге С нетърпение очаквам да видя как ще премине разпита и какъв ще е изходът. Ти си на ред.
Vari- Member
-
Character sheet
Само искам да вметна, че според мен беше редно да дадеш на Тирос въможност да не бъде арестуван...като например сам да избере дали да дойде с теб, дали наистина да запази мълчание и да не каже кой е бил с него, дали той самия не смята са бие с теб и т.н. Не забравй, че нямаш право да пишеш (имам предвид взимаш решения) от името на друг контролируем персонаж.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
По принцип да, но в последния си пост той си беше казал, че ако дойдат за него ще се опита да не издава другите и че ще поеме цялата вина. Освен това не иска да злепоставя гилдията, така че реших, че е логично да се предаде без много бой. Действал съм според неговото предварително описание на "възможната" ситуация.
Vari- Member
-
Character sheet
Само да отбележа защото явно правилно съм видял в поста ти Вари.
Джуджетата не могът да бъдат рицари. Тяхната култура отрича човешката и елфската военна традиция и за тях това да приемат концепция като рицарство измислена от човеци и елфи е обидно. Цялата тяхна военна култура се върти около боговете им Арул и Тир.
Не се притеснявай, карай с джудже в Ордена това не е проблем, но моля имай предвид, че неговия статут не може да бъде този на рицар. Джуджето може да е войн в служба на рицарите на Ордена, но никога пълноправен и равен на тях член.
Джуджетата не могът да бъдат рицари. Тяхната култура отрича човешката и елфската военна традиция и за тях това да приемат концепция като рицарство измислена от човеци и елфи е обидно. Цялата тяхна военна култура се върти около боговете им Арул и Тир.
Не се притеснявай, карай с джудже в Ордена това не е проблем, но моля имай предвид, че неговия статут не може да бъде този на рицар. Джуджето може да е войн в служба на рицарите на Ордена, но никога пълноправен и равен на тях член.
Rebellion- Краля-Вещер
-
Брой мнения : 1302
Години : 124
Кредит : 1027
А по принцип могат ли да бъдат паладини? Защото видях, че не могат да бъдат рицари, но за паладините нямаше ограничение. Идеята ми беше, че както аз в момента съм "рицар" (просто като тип войн, а не истински Рицар като класа), така и той може да бъде този "временен" полу-клас докато завършим обучението си и станем паладини.
Vari- Member
-
Character sheet
Весели празници. Аз ще пиша след 26 вероятно.
HeavenlyFire- Member
-
Брой мнения : 443
Години : 36
Кредит : 330
Character sheet
Име: Манша Соркен
Години: 23
Раса: Човек
Макар и в правилата никъде да не пише, че джудже не може да е паладин логично поглднато паладина е вид рицар.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Vari- Member
-
Character sheet
Споко де никой не е умрял
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Джуджето може да умре
Vari- Member
-
Character sheet
Надявам се да успеем да направим една среща на форума. На една такава среща ще можем лесно да си изясним неясните неща.
Смисъл един "проблем" с това РПГ, е че то е номер 4 в поредицата и зад него вече има дълга формирана история. Не се сърдим, че стават обърквания, нормално е. Нашата идея е да избегнем парадокси. Смисъл не да се каже в РПГ 2, че орките са големи, зелени и имат бивни, а в РПГ 4 това изведнъж да се промени и орките да станат сиви, ниски и миризливи. Просто искаме да имаме постоянство в идеите на света.
Смисъл един "проблем" с това РПГ, е че то е номер 4 в поредицата и зад него вече има дълга формирана история. Не се сърдим, че стават обърквания, нормално е. Нашата идея е да избегнем парадокси. Смисъл не да се каже в РПГ 2, че орките са големи, зелени и имат бивни, а в РПГ 4 това изведнъж да се промени и орките да станат сиви, ниски и миризливи. Просто искаме да имаме постоянство в идеите на света.
Rebellion- Краля-Вещер
-
Брой мнения : 1302
Години : 124
Кредит : 1027
Бе не искам да съм досаден, но, героя ми не е ползвал копие от... о.О 3или 4 пост насам, кара с меч за две ръце.
Rain- Member
Character sheet
Страница 26 от 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Страница 26 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите