Тема за коментари
+11
will
Lord Bloodraven
Avenger
Rebellion
Laiqalasse
Witch-king
Vlad
Aelys
HeavenlyFire
Vari
Sluffy
15 posters
Страница 28 от 40
Страница 28 от 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Тема за коментари
Както обикновенно от една каша, направо в казана с помията
(отново моля да ме извините за забавябето коетопредизвиках)
(отново моля да ме извините за забавябето коетопредизвиках)
Rain- Member
- Брой мнения : 126
Години : 35
Кредит : 131
Character sheet
Име: Тирос
Години: 26
Раса: Орк
Щеше да бъде забавно да видиш дали Вари ще ти прости ако го понатупаш!
HeavenlyFire- Member
-
Брой мнения : 443
Години : 36
Кредит : 330
Character sheet
Име: Манша Соркен
Години: 23
Раса: Човек
Ъх... то какво стана с тоя Тирос О.о Между другото чие е това дете На кой да го върна? ... а може ли наистина да го задържа, поне за малко?
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Раса: Полу-елф
Child-molester!!!
Всъщност си мислех дали да го направя така Хевън, заради копието. Но той се опита да ми помогне, така че не мисля че щеше да е коректно.
(иначе щеше да е доста весело, признавам. в ордена сигурно щяха да станат някои промени и да има... не, не там! Млъквай, ние знаем какво правим!)
Всъщност си мислех дали да го направя така Хевън, заради копието. Но той се опита да ми помогне, така че не мисля че щеше да е коректно.
(иначе щеше да е доста весело, признавам. в ордена сигурно щяха да станат някои промени и да има... не, не там! Млъквай, ние знаем какво правим!)
Rain- Member
Character sheet
прецаках постааааааааа Някой може ли да го изтрие първия. Съжалявам...
Jarex- Member
- Брой мнения : 28
Години : 30
Кредит : 31
Character sheet
Име: Хип
Години: 18
Явно копието си остава за мен Може да си го получиш обратно някой ден ако си го заслужиш Интересно ми е кой сега ще те пратят да убиваш. Само напомням, че трябва в най-скоро време да се ориентираме за "Зимна песен".
Иначе с риск Белмонт да ми откъсне главата, наистина се изкушавам да задържа детето с мен в замъка... ще бъде толкова забавно
Иначе с риск Белмонт да ми откъсне главата, наистина се изкушавам да задържа детето с мен в замъка... ще бъде толкова забавно
Vari- Member
-
Character sheet
Ами нямам срок на моите задачи така, че ще направя един завой през севера. Само Разказвача да ми даде малко повече информация около задачата ми и тръгвам...
(Трябва да мисля повече преди да се хвърлям с главата напред в такива приключения)
(Трябва да мисля повече преди да се хвърлям с главата напред в такива приключения)
Rain- Member
Character sheet
Екипът иска да направи няколко уточнения, за да се избегнат потенцялни обърквания в бъдеще.
Vari, можеш да правиш каквото желаеш с детето, то не беше фокуса на постът. Постът на Разказвача беше пуснат от нашия team само, за да напомни, че имаш куче. В предишни РПГ-та опцията да позволим на играчите да имат спътници ни и е излизала през носа. Забравени кучета, бели вълци, полярни феникси и садистични Алтаировци... Видяли сме всичко. Взехме пример от Peter Molyneux, създателя на Fable поредицата и решихме тактично да припомняме на играчите за спътниците им ако толкова искат да ги имат.
Тъй че ако искаш удави детето в реката, няма значение и няма да се отрази на героя ти по никакъв начин.
По случай влизането в Гилдии. Моля имайте предвид, че не трябва да чакате Разказвача за повечето гилдии. Просто изпълнете изискванията. В случай, че не сте сигурни в това което трябва да направите не се притеснявайте да поискате помощ, но моля също така имайте предвид, че по този начин се обричате на минимум ден чакане за отговор. В най-лош случай до 3.
Поздрави,
RPG Realm Team, Fantasy World
Предметът Копието на Йолк е в притежанието на Разказвача и само той може да го предостави на играча Rain. Играчи могът да продават, търгуват и предлагат само предмети които са в тяхно притежание (тоест които са в техния инвентар спечелени от приключения, мисии или купени от търговец).Явно копието си остава за мен Може да си го получиш обратно някой ден ако си го заслужиш
Vari, можеш да правиш каквото желаеш с детето, то не беше фокуса на постът. Постът на Разказвача беше пуснат от нашия team само, за да напомни, че имаш куче. В предишни РПГ-та опцията да позволим на играчите да имат спътници ни и е излизала през носа. Забравени кучета, бели вълци, полярни феникси и садистични Алтаировци... Видяли сме всичко. Взехме пример от Peter Molyneux, създателя на Fable поредицата и решихме тактично да припомняме на играчите за спътниците им ако толкова искат да ги имат.
Тъй че ако искаш удави детето в реката, няма значение и няма да се отрази на героя ти по никакъв начин.
По случай влизането в Гилдии. Моля имайте предвид, че не трябва да чакате Разказвача за повечето гилдии. Просто изпълнете изискванията. В случай, че не сте сигурни в това което трябва да направите не се притеснявайте да поискате помощ, но моля също така имайте предвид, че по този начин се обричате на минимум ден чакане за отговор. В най-лош случай до 3.
Поздрави,
RPG Realm Team, Fantasy World
Rebellion- Краля-Вещер
-
Брой мнения : 1302
Години : 124
Кредит : 1027
Too bad for you, детето остава Иначе за кучето не съм го забравил, но го ползвам като допълнителен герой, когато имам нужда от него за историята, както например поводът за дуела с Манша. В други случаи като официални мисии на гилдията предпочитам дискретно да го оставям "у дома", защото просто не би допринесло по никакъв начин. Именно за това съм се сдобил с 5-6 епизодични героя, като старият орк например, които да се включват, когато личната ми история го изисква, за да я направят малко по-интересна и да помагат на главния герой. Но специално за кучето, ще го ползвам по-често, даже скоро ще си купя друго куче (тоест реално искам да превърна това в такова, което дава бонус точки, надявам се да е възможно да го ъпгрейдна от козметичен спътник в истински).
Иначе за детето, хипотетично казано, тъй като ти познаваш Тристейн Белмонт най-добре, той как би реагирал, ако го запазя и от време на време се мярка из ордена? Зле, много зле или директно ще ми отсече главата? За положителна реакция не мога да си помисля дори и в най-смелите си мечти
Иначе за детето, хипотетично казано, тъй като ти познаваш Тристейн Белмонт най-добре, той как би реагирал, ако го запазя и от време на време се мярка из ордена? Зле, много зле или директно ще ми отсече главата? За положителна реакция не мога да си помисля дори и в най-смелите си мечти
Vari- Member
-
Character sheet
Аз ще ти задам логичен въпрос: дете има ли работа в рицерски орден? Остави настрана Белмонт, Пешо завоевателя и който и да било...
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Ние напомняме, за всеки случай.
Свободен си да правиш с детето каквото пожелаеш. NPC-тата реагират на базата на характера им който е установен предварително от Разказвача, така че вие играчите можете да предвитите реакциите им повече или по-малко. Над 80% от реакциите (постовете на Разказвача) до момента са били съгласувани и обмислени от поне 2-ма члена на RPG Realm Team. Целта ни не е да бъдем гадни, а да създаваме малко напрежение.
Не е редно да коментирам NPC реакции, това е вид договаряне. Да го кажем така. Тристейт Белмонт е войн с огромно чувство за дълг. Обича да се бие и е много горд мъж. Орденът за него не би било място за детска площадка.
Зависи как ти лично ще опишеш нещата. Както винаги отбора ни ще прецени дали написаното изисква ответна реакция на някое NPC.
Свободен си да правиш с детето каквото пожелаеш. NPC-тата реагират на базата на характера им който е установен предварително от Разказвача, така че вие играчите можете да предвитите реакциите им повече или по-малко. Над 80% от реакциите (постовете на Разказвача) до момента са били съгласувани и обмислени от поне 2-ма члена на RPG Realm Team. Целта ни не е да бъдем гадни, а да създаваме малко напрежение.
Не е редно да коментирам NPC реакции, това е вид договаряне. Да го кажем така. Тристейт Белмонт е войн с огромно чувство за дълг. Обича да се бие и е много горд мъж. Орденът за него не би било място за детска площадка.
Зависи как ти лично ще опишеш нещата. Както винаги отбора ни ще прецени дали написаното изисква ответна реакция на някое NPC.
Rebellion- Краля-Вещер
-
Добре, тогава имам решение на проблема, което да не създава конфликти с нпц-тата и логиката, защото Чиби наистина има право в този случай. Вече вкарах джудже в Ордена и не искам повече да нарушавам каноните на рпг-то
Vari- Member
-
Character sheet
Приеми го така за канона:
Друидите в WoW са достъпни само за Night Elves и Tauren.
Паладините в WoW са достъпни само за Human, Blood Elf, Dwarf и Draenei.
С други думи джудже не става да е друид защото няма логика според културата и историята сътворена в WoW вселената.
Нощен елф не може да е паладин защото културата, религията и историята им в WoW не предрасполагат те да са такива.
Същото е при нас. Както ти казах и преди джуджето не е фатално. Освен това мани някакви хлапета сега, имаш да ставаш паладин все още и да носиш слава на бащиното име. Така че действай.
Друидите в WoW са достъпни само за Night Elves и Tauren.
Паладините в WoW са достъпни само за Human, Blood Elf, Dwarf и Draenei.
С други думи джудже не става да е друид защото няма логика според културата и историята сътворена в WoW вселената.
Нощен елф не може да е паладин защото културата, религията и историята им в WoW не предрасполагат те да са такива.
Същото е при нас. Както ти казах и преди джуджето не е фатално. Освен това мани някакви хлапета сега, имаш да ставаш паладин все още и да носиш слава на бащиното име. Така че действай.
Rebellion- Краля-Вещер
-
За всеки подпис, който махна ще взимам по 10 злато от играча и ще ги давам на себе си
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
АРГХ, това зарче ще ме ядоса!!!! Как ша фърли едно - лелелелел. Две неуспешни мисии една след друга - никъв късмет нямам.
Jarex- Member
Character sheet
В началото винаги е така, ако погледнеш по началните страници ще видиш, че във всеки втори пост псуваме зара
Vari- Member
-
Character sheet
Ти що мислиш моя герой е без едно око и целия е в белези и т.н. Зара си върти точката как си иска...
Rain- Member
Character sheet
Хайде и аз се присъединявам към вас вече на север.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Йес, ве! Обичам те, зар!
Jarex- Member
Character sheet
Jarex, моля те пиши в края на поста си къде отиваш. При изпълнението на повечето ти мисии никъде не пише, че се връщаш в гилдията, а ти го правиш. Не е нищо фатално, дребна формалност, която е направена за по-лесното следене на историята ако някой не е чел от известно време да речем или просто разказвача да проследява дали взета мисия е вече изпълнена.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Слушам!
Jarex- Member
Character sheet
Само да отбележа, че героинята ми не е тъмен елф...или поне не напълно...
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Знам, тя го намекна, но моята не се досети
Vari- Member
-
Character sheet
Така аз съм готов с едната част, като се появят и другите двама ще напиша още един пост в които ще хвърля и зар, ама да знам че ще се появят и какво ще си изберат да правят и затова забавих.
HeavenlyFire- Member
-
Брой мнения : 443
Години : 36
Кредит : 330
Character sheet
Име: Манша Соркен
Години: 23
Извинете, че е малко съхичък поста, ама просто в момента нещо музата ми избяга...
Rain- Member
Character sheet
Страница 28 от 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Страница 28 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите