Войната на Мрачния
4 posters
Страница 1 от 1
Войната на Мрачния
Първата книга е "Полетът на Нощните ястреби"
Виж!
Конклавът на сенките е изправен пред две предизвикателства: да открие и унищожи злия магьосник Лесо Варен и да дезактивира армията магически воини, скрити в една пещера на Мидкемия.
Талноите са маяци за могъща нашественическа армия, пред чиято мощ не биха устояли дори обединените сили на Мидкемия и Цуранската империя.
Междувременно трима други агенти на Конклава – Каспар, Талвин и Калеб – се отправят към сърцето на империята Велики Кеш, за да неутрализират заговор, в който са замесени висши благородници, включително членове на императорската фамилия.
“Полетът на Нощните ястреби” ни отвежда дълбоко в подземния свят и по коридорите на властта в Кеш, където героите трябва да се справят с агентите на мрака, за да спасят два свята.
Виж!
Конклавът на сенките е изправен пред две предизвикателства: да открие и унищожи злия магьосник Лесо Варен и да дезактивира армията магически воини, скрити в една пещера на Мидкемия.
Талноите са маяци за могъща нашественическа армия, пред чиято мощ не биха устояли дори обединените сили на Мидкемия и Цуранската империя.
Междувременно трима други агенти на Конклава – Каспар, Талвин и Калеб – се отправят към сърцето на империята Велики Кеш, за да неутрализират заговор, в който са замесени висши благородници, включително членове на императорската фамилия.
“Полетът на Нощните ястреби” ни отвежда дълбоко в подземния свят и по коридорите на властта в Кеш, където героите трябва да се справят с агентите на мрака, за да спасят два свята.
Re: Войната на Мрачния
Книжката не е лоша, вече я прочетох, но за съжаление, Фийст отново използва някои клиширани сюжетни елементи, на които вече сме се начели. По 10-тобалната 6/10
Още не съм я прочел, поради липса на време, но станах почитател на последните му книги и искам да разбера как се развива историята напред.
Да така е...е аз смятам д аизчета всичките, но определено Фийст трябва да приключва поредицата...изчерпва се...
Полетът на нощните ястреби е една от най-слабите книги на Фийст.В царството на мрачния беше доста добра.Дано третата също да се окаже интересна.Това за изчерпването може и да е вярно.Последните книги не успяват да поддържат нивото на Сага за войната на разлома.
Death_knight- New Member
-
Брой мнения : 16
Години : 32
Кредит : 20
Character sheet
Име: Гарет
Години: 30
Раса: Човек
Прочетох цялата поредица за 3 дни не е лоша но малко мрачна ми се вижда... Смисъл ясно е ,че трябва да е мрачно но лично на мен ми идва в повечко.Добре са написани но липсваше тръпката ако мога така да се изразя... 3-тата книга най-ми допадна
Гост- Гост
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите