За мъжките сърца
Fantasy World :: Forum :: Общ блог
Страница 1 от 1
19112009
За мъжките сърца
От както съм в Холандия, аз и Слъф майстъра следим упорито един сайт и развитието му. Сайта се казва www.askmen.com. Какво можете да се досетите става въпрос за сайт в който са изброени най-красивите жени на света. И сега е много повратен момент. Защото още тече класирането следователно вие може да дадете вашия глас тук . Та, ако искате да видите избора и да допринесете до избирането на най-красивата жена според сайта... Гласувайте за Адриана Лима, за да няма тупан техно.
HeavenlyFire- Member
-
Брой мнения : 443
Години : 36
Кредит : 330
Character sheet
Име: Манша Соркен
Години: 23
Раса: Човек
За мъжките сърца :: Comments
Аууу...сега ще им отделя време и ще си избера Не се сещам, коя беше тая, със сигурност я знам, ама не ми излиза в главата..няма да гласувам за нея!
Значи и двамата сте за бой. Вари за по-голям разбира се. Как може да не знаеш Най-красивата жена на света? Не те ли е срам? А аз ти се радвах в Ролевата ви игра. Е сега, искам Елис да спечели. (защото и Уич я слага чак на 6то място)
Сега я видях и честно казано не ми харесва, няма да я сложа и на 50-то място ...прилича на оня върколака от Здрач. За сравнение
Едит: направих го със спойлър тоя, да не се попва постоянно и да ни разваля фапа
Последната промяна е направена от Vari на Чет Ное 19 2009, 23:58; мнението е било променяно общо 1 път
- Spoiler:
Едит: направих го със спойлър тоя, да не се попва постоянно и да ни разваля фапа
Последната промяна е направена от Vari на Чет Ное 19 2009, 23:58; мнението е било променяно общо 1 път
Е до сега се ебавах за линча. Обаче от сега нататък ЛИИИИНЧ.
Къде казваш си? В Париж?
Къде казваш си? В Париж?
Тука, тука, ама след един месец си идвам...но няма да ти кажа къде живея (Вече когато правиш "fap fap fap" ще ти се привижда Джейкъб Блек, а не Лима
Ех, много красиви жени има по тоя свят. От изброените певици обаче, с Heavenly остановихме че само Кристина Агилера бихме сложили на по-високо място. Другите не ми се изреждат сега, защото трябва да ги видя отново, ама 2ри микроинфаркт не ми се кара
Ти ще дойдеш на среща на форума! Иначе аз прилика не виждам
освен че и двамата носят грим.
освен че и двамата носят грим.
Абе не знам за вас, но аз сложих на първо място Кейт Бекинсейл от актрисите, Хилъри Дъф от певиците (на Кристина и мина времето) и от моделите/спортистките Кели Кели и Ана Иванович си делят първото място.
А сега кажете не съм ли прав да правя този избор...
А сега кажете не съм ли прав да правя този избор...
Значи ето ги моите.
Певици: Lady Gaga, веднага се спрях на нея, най-лесния избор. Не съм гледал по това, коя е най-красива, а коя може да прави най-интересно шоу, от изброените, това е тя... все пак това им е работата
Актриси: Marion Cotillard. Главен критерий ми беше естествено как се справят с ролите...прегледах всичките още един път но след филми като La Vie en Rose и Public Enemies, които гледах тази година, реших да се спра на нея за 2009. (На второ и трето място слагам съответно Malin Akerman (watchmen) и Kate Beckinsale (при условие, че е с черна коса, не с тая гадна кафява ))
Модели/спортисти: тия вече не ги знам въобще, така че тук избирах според картинката...нали това им е работата, да изглеждат добре Прегледах всичките три-четири пъти като всеки път не знам защо се връщах все на Ana Ivanovic, така че избирам нея
Певици: Lady Gaga, веднага се спрях на нея, най-лесния избор. Не съм гледал по това, коя е най-красива, а коя може да прави най-интересно шоу, от изброените, това е тя... все пак това им е работата
Актриси: Marion Cotillard. Главен критерий ми беше естествено как се справят с ролите...прегледах всичките още един път но след филми като La Vie en Rose и Public Enemies, които гледах тази година, реших да се спра на нея за 2009. (На второ и трето място слагам съответно Malin Akerman (watchmen) и Kate Beckinsale (при условие, че е с черна коса, не с тая гадна кафява ))
Модели/спортисти: тия вече не ги знам въобще, така че тук избирах според картинката...нали това им е работата, да изглеждат добре Прегледах всичките три-четири пъти като всеки път не знам защо се връщах все на Ana Ivanovic, така че избирам нея
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите