Помощ! Играх на Assassin's Creed 2 и сега не мога да спра да говоря на италиански!
4 posters
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия
Страница 1 от 1
Помощ! Играх на Assassin's Creed 2 и сега не мога да спра да говоря на италиански!
Група която е отдадена да подкрепи всички борещи се с нуждата да цитират герои от играта в реалния живот...
A presto, Ezio!
A presto, Ezio!
Rebellion- Краля-Вещер
-
Брой мнения : 1302
Години : 124
Кредит : 1027
Re: Помощ! Играх на Assassin's Creed 2 и сега не мога да спра да говоря на италиански!
Bastardo! Нямаше ли да играеш ДАО?
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Раса: Полу-елф
Re: Помощ! Играх на Assassin's Creed 2 и сега не мога да спра да говоря на италиански!
Тая па веднага с тоя DAO. Остави си човека да си говори на италиански
Впрочем книжката която ми подари има няколко странички с превод на често използваните думи в играта. Така че и аз нямам търпение.
Впрочем книжката която ми подари има няколко странички с превод на често използваните думи в играта. Така че и аз нямам търпение.
Ето го и другия. Той за ДОАта ми е обещал така че...от него не мога да си говоря свободно.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Раса: Полу-елф
боя се че и аз имам подобен проблем! казаха ми да си намеря нова мания, различа от уоу, и ето сега почнах да се ровя из ренесансовата история на италия, с голям кеф си припкам из флоренция (заради ръката ми няма да цъкам още 2 седмици..). и даже преди месец с още една фр, която запалих покрай мене, започнахме да пишем. трагедия! xD xD
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите