Комикси
3 posters
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия
Страница 1 от 1
Комикси
Какво мислите за комиксите? Сигурен съм, че сте чели дори малко подобни творби.
Последно попаднах на ето този, рисуван от Jason Shawn Alexadner:
а тук и линк -да, натисни без притеснение)
Последно попаднах на ето този, рисуван от Jason Shawn Alexadner:
а тук и линк -да, натисни без притеснение)
Re: Комикси
Аз си падам само по мини сериите, не обичам безкрайни истории Eто любимия ми, само 12 броя са засега разделени в две части, Apocalypse suite и Dallas, а третата Hotel Oblivion трябва да излезе, когато My Chemical Romance издадат новия си албум, защото вокалът е автор на комикса. С нетърпение чакам и двете неща
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Години : 35
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Раса: Полу-елф
Re: Комикси
Най-големият проблем в България е ограниченото внасяне на комикси от изтока и запада. Има адски много интересни американски книжки и само малка част са ми попадали в ръцете. Харесвам Батман и повечето комикси, които съм виждал са ми били интересни. Отделно Sin City на Франк Милър, също е една "малка" поредица, от която имам цели 2 преведени броя. Добре че филма набра популярност и някой реши да преведе новелите. Също така, миналата пролет благодарение на Ребелиън, успях да прочета Watchmen и бях страшно доволен от книжката. И за финале гранде - The Sandman на Neil Gaiman (това име не смея да го спелувам). От него съм чел малко, но ми е било страшно любопитно, а начина на рисуване ме грабна още на пръв поглед.
От изтока не бих отказал някоя манга. Любопитните са ми Hellsing, Elfen Lied, Basilisk и Berserk. Единствено на Hellsing съм срещал отделни книжки, но само 2-3 от общо 7 май. Което е нищо, защото дори не бяха първите 2-3.
Също така съм благодарен на брат ми че откри интернет сайт, където са качени всички комикси на Дъга. Между глупости като Коко и Боко има и някой хващи окото истории като тази за Добромир или забавните варианти на Хобит/Властелина на пръстените и Хитър Петър.
От изтока не бих отказал някоя манга. Любопитните са ми Hellsing, Elfen Lied, Basilisk и Berserk. Единствено на Hellsing съм срещал отделни книжки, но само 2-3 от общо 7 май. Което е нищо, защото дори не бяха първите 2-3.
Също така съм благодарен на брат ми че откри интернет сайт, където са качени всички комикси на Дъга. Между глупости като Коко и Боко има и някой хващи окото истории като тази за Добромир или забавните варианти на Хобит/Властелина на пръстените и Хитър Петър.
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите