Цигари
3 posters
Fantasy World :: Forum :: Обща тема
Страница 1 от 1
Цигари
Аз бях потресена от статия, на която попаднах днес преглеждайки какво се случва из страната: http://news.ibox.bg/news/id_1074168698
Смисъл...10...не че нещо ама...ако почнеш на 10, когато си на 30 ти вече си пушач от 20 години, повече от половината ти живот.
Смисъл...10...не че нещо ама...ако почнеш на 10, когато си на 30 ти вече си пушач от 20 години, повече от половината ти живот.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Раса: Полу-елф
Re: Цигари
Аз удържах фронта до 20 години, не съм запалил нито една цигара, въпреки че съм прекарал всяко междучасие в гимназията заобиколен от пушачи... така че не съм съвсем чист, но принципът е важен Не знам, какво толкова му харесват и нямам намерение да разбирам. Не живея кой знае колко здравословен живот, но да се тровя умишлено е вече друго нещо, което смятам да пропусна
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Години : 35
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Раса: Полу-елф
Re: Цигари
Аз съм по същия начин, около 19 години не бях палил повече от веднъж.... Но това предполагам не се брои... Докато не пристихнах в милата ми Холандия... Тогава открих някакво успокоение в цигарите... пуших доста упорито за около 6 месеца, след което прекратих.. Но от тогава имам импулсивни изблици на... да искам да запаля.. И когато гледам определени филми или просто понякога ми се приисква да запаля. И го правя... Не съм особенно горд от това. Постоянно си казвам последна последна цигара за винаги и до следващия път... Сега не съм пушил от.. Чиби пушихме с теб последно.. Не си спомням кога точно беше, 18 или 19 Февруари. От тогава не съм палил, и ще бъда честен не че не ми се е искало, просто съм устисквал.
Но като цяло съм много против пушенето. Не понасям че сестра ми и братовчедките ми пушат, направо мога да лудна като ги гледам как дърпат цигарите.. Побърква ме това че си съсипват телата по този глупав начин... Доста лицемерно предполагам.
А колкото до пушенето като цяло на публични места, трябва да бъде забранено и дори да не се коментира. Направо не понасям да влезна в заведение и да не мога да видя нищо от димната завеса! Това ме побърква и като има у нас хора винаги са принуждавани навън или на прозореца (дори в зима) да пушат. Не понасям дима който остава на следващия ден в дрехите, прави ги мръсни.
Друго което ме дразни, е някой да пуши докато се храня. Извинявай прасе такова, но това ми бърка навсякъде и не е гот.
А колкото до мойто пушене, то е предимно когато съм сам или максимум с един двама приятели.. Но никога пред по-голяма аудитория. Така че това за 30% по-готин като пушиш... отпада...
Но като цяло съм много против пушенето. Не понасям че сестра ми и братовчедките ми пушат, направо мога да лудна като ги гледам как дърпат цигарите.. Побърква ме това че си съсипват телата по този глупав начин... Доста лицемерно предполагам.
А колкото до пушенето като цяло на публични места, трябва да бъде забранено и дори да не се коментира. Направо не понасям да влезна в заведение и да не мога да видя нищо от димната завеса! Това ме побърква и като има у нас хора винаги са принуждавани навън или на прозореца (дори в зима) да пушат. Не понасям дима който остава на следващия ден в дрехите, прави ги мръсни.
Друго което ме дразни, е някой да пуши докато се храня. Извинявай прасе такова, но това ми бърка навсякъде и не е гот.
А колкото до мойто пушене, то е предимно когато съм сам или максимум с един двама приятели.. Но никога пред по-голяма аудитория. Така че това за 30% по-готин като пушиш... отпада...
HeavenlyFire- Member
-
Брой мнения : 443
Години : 36
Кредит : 330
Character sheet
Име: Манша Соркен
Години: 23
Раса: Човек
Fantasy World :: Forum :: Обща тема
Страница 1 от 1
Права за този форум: