Мнения за промените
+3
Lord Bloodraven
queer
Sluffy
7 posters
Fantasy World :: Forum :: За форума
Страница 1 от 1
Мнения за промените
Ако не сте съгласни с нещо относно новостите описани в тази тема, може да споделите тук.
Последната промяна е направена от Sluffy на Пон Юли 28 2008, 21:42; мнението е било променяно общо 1 път
Re: Мнения за промените
Не знам къде другаде да го напиша, а и не ми се търси, защото искам да пристъпвам към rpg-то, но може ли да сложите възможност и за други скинове на форума? тъмният е мн як, но дразни окото - поне моето, а и трябва да маркирам мненията, за да видя какво е написано, което е мн досадно... (: Мерси за вниманието.
queer- Member
-
Брой мнения : 43
Кредит : 0
За съжаление форума не поддържа възможност всеки сам да си избира скина. Единственото, което можем да направим е да си поиграем малко с цветовете и да ги променим, което за съжаление не мога да ти обещая, че ще стане сега веднага.
Само ще те помоля да ми кажеш примерно ако променя само цвета на основния шрифт дали ще ти е по-удобно (защото това става най-бързо) или трябва като цяло да се сменят фоновете ( което ще стане бавно)
Само ще те помоля да ми кажеш примерно ако променя само цвета на основния шрифт дали ще ти е по-удобно (защото това става най-бързо) или трябва като цяло да се сменят фоновете ( което ще стане бавно)
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Раса: Полу-елф
Тогава не се занимавайте със скиновете, щом са такава играчка, и основният цвят на шрифта ще свърши работа. (; Мерси.
queer- Member
-
Брой мнения : 43
Линкът има нужда от "ремонт"Sluffy написа:Ако не сте съгласни с нещо относно новостите описани в тази тема, може да споделите тук.
Знам че няма шанс по начина, по който сте изградили портала, в него да се завърне графата Latest topics, но все пак ще си порева малко на всеослушание от мъка по нея.
Но библиотеката опред си струва цялото html-че. Мисля че би било разумно да се добави however опция "назад" или поне target blank на страничката с Библиотеката на Аркания за удобство. Много дребнаво от моя страна-на останалите страници я има, но на самата библ липсва. Опцията "отваряне на нова страница" е нужна и за банерчетата по мое мнение.
KB- Member
-
Брой мнения : 301
Години : 36
Линка е оправен.
Колкото до повечето питанки и препоръки - към колежката попринцип, която до края на седмицата няма да я има. Демек ще се мъчим
Колкото до повечето питанки и препоръки - към колежката попринцип, която до края на седмицата няма да я има. Демек ще се мъчим
Е па...какво ще ми дадете ако ги оправя?
Шегувам се (ама ако дадете нещо янам да се разсърдя де). Ще пипна малко тук там ама няма да е неска, че изпитвам неутолима нужда да спя в собственото си легло и д агледам аниме.
Шегувам се (ама ако дадете нещо янам да се разсърдя де). Ще пипна малко тук там ама няма да е неска, че изпитвам неутолима нужда да спя в собственото си легло и д агледам аниме.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Айде понеже съм добра душа върнах стария портал и Latest topics.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
О, патето е измъкнато от кълчищата Grats! Deserve a hug from Suzuki-san extra plush
KB- Member
-
Брой мнения : 301
Години : 36
Предложения също не отказвам...
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Имаме форум,имаме хора, които пишат понякога,но пишат! Това е достатъчно,трябва да се пуснем в Гугъл, в Яху.
Вече има линкове. Мислех че говориш за реклама по български сайтове "Елате при нас", "Заповядайте да си лафим на тема фентъзи" и др.
Хубави нови промени. Браво за работата и сори, че натиснах минуса на мнението ти Chibi, просто се чудех какво прави и не бях прочел поста ти.
Ще видиш ти...не си виждал разярено чиби.
Ще видиш ти...не си виждал разярено чиби.
Vlad- Member
-
Брой мнения : 628
Години : 35
Кредит : 645
Character sheet
Име: Ризраел
Години: 20
Раса: Човек
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Временно вдигнахме броя точки за определени теми и раздели. Скоро ще променя и кредитната система по рпг-то. Надявам се също така, когато прочетете този пост бутона thanks да е с нов, по пригледен вид.
Промяната ми харесва, малко свежест винаги е добре дошла Само едно нещо, не знам дали трябва да бъде така, но началната страница https://rpgrealm.darkbb.com/ е все още черна.
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Нея имаме идея да си я сменяме изцяло, но да по принцип тя не е вързана за форума за това не се променя със скинана форума.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Fantasy World :: Forum :: За форума
Страница 1 от 1
Права за този форум: