Какво играете в момента
+17
Vlad
Eleril
Averroes
Aelys
Vari
Witch-king
Kel Sinan
ShaDow_MiSt
Eruin
Laiqalasse
KOLOBAR
Mortimor
KB
HeavenlyFire
Rebellion
Lord Bloodraven
Sluffy
21 posters
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия
Страница 1 от 21
Страница 1 от 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Re: Какво играете в момента
Crisis Core- за да изхабя едно пакетче кърпички и да отключа Минерва
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Раса: Полу-елф
Tenchu Z - нинджи!!!
Rebellion- Краля-Вещер
-
Брой мнения : 1302
Години : 124
Кредит : 1027
Шигииииииииииииииииииииииииииии.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Rome Total War. Както обикновенно,
HeavenlyFire- Member
-
Брой мнения : 443
Години : 36
Кредит : 330
Character sheet
Име: Манша Соркен
Години: 23
Раса: Човек
Шигииииииииииииииииииииииииииии.
Мило виж това по този повод! Помислих, че е за нова игра, но за жалост не е.
Rebellion- Краля-Вещер
-
Брой мнения : 1302
Години : 124
Кредит : 1027
Аз това съм го гледала но малко не мога да схвана от къде и за къде е. Смисъл след като не е нова игра...
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Enclave...играх, но бързо се отказах. Сега ще пробвам нещо с цветни феички
KB- Member
-
Брой мнения : 301
Кредит : 0
KB написа:Enclave...играх, но бързо се отказах. Сега ще пробвам нещо с цветни феички
Е браво. Не че Enclave-a не е простотиика. Ама пък да минеш на феички... тц тц
Еми Enclave ми заби на петата мисия и отказва да ме пусне...след десетия опит спрях да упорствам. Чакам си Fable 2 играта на игрите, ама засега само на картинка, тъй че и на феички съм склонна да мина от отчаяние
KB- Member
-
Warrior within преди доста време, но добра идея даваш. По-добра от мойте феи на 100% поне "Двата трона или пясъците...двата трона или пясъците..."...
KB- Member
-
Е ти си изяла глазурата на сладолета и се чудиш "сладолед или фуниика"...
Двата трона са по-добре от пясъците. Но има голяма вероятност после да не ти се връща към първата част, защото тя е доста осакатена от към хватки и комбота и на моменти е голяма мъка да се играе. И затова не знам, кое ще е по-добрия вариант да започнеш. Избери сама според нагласата дали първо по-доброто(Трона) и после слабото(Пясъците) или обратното.
Ама наистина Война е най-добрия.
Двата трона са по-добре от пясъците. Но има голяма вероятност после да не ти се връща към първата част, защото тя е доста осакатена от към хватки и комбота и на моменти е голяма мъка да се играе. И затова не знам, кое ще е по-добрия вариант да започнеш. Избери сама според нагласата дали първо по-доброто(Трона) и после слабото(Пясъците) или обратното.
Ама наистина Война е най-добрия.
Човек, аз допреди минути бях на фаза "феички" все пак (те пърхаха и блестяха ) освен това имам "таланта" да се оцъклям дори на пасиансите към уиндоуса като намеря време за губене, тъй че няма опасност да се почувствам ощетена...ще да са пясъците. По линия на номерата изглежда прилежно
KB- Member
-
Докато свършиш принцовете (и принцесите), ще измисля с какво да продължиш
A тия феички от къде се взеха, имам предвид игра/аниме?
A тия феички от къде се взеха, имам предвид игра/аниме?
Ти си свръх услужлив човек, знаеш ли Играта ще ме спасява от нервна криза в следващите 24 часа.
Феичките се взеха от добрите болни мозъци на някои си Funatics Dev. Не ги знам кои са, живи и здрави да са и повече да не се засичаме по възможност. Играта е Zanzarah и я водят рпг. Има някаква истина по въпроса за рпг-то, макар че то леко се е срещнало и се е поразминало с играта. Дефакто жанрът е Action Adventure. Някаква пуберка попада във фентъзи свят, където всеки си има дебилна феичка да се бие вместо него. И ти търчиш наляво-надясно и събираш като ненормален пърхаща армийка...ужасяващ геймплей. В по-голямата част от времето дори нямаш идея накъде си тръгнал и с каква цел...детска му работа. Сега гледам, че го сравняват с покемон...да го бях видяла по-рано...ама шанс А принцът ме радва...само да не ми казваше толкова често "No...that's not what happened"
Феичките се взеха от добрите болни мозъци на някои си Funatics Dev. Не ги знам кои са, живи и здрави да са и повече да не се засичаме по възможност. Играта е Zanzarah и я водят рпг. Има някаква истина по въпроса за рпг-то, макар че то леко се е срещнало и се е поразминало с играта. Дефакто жанрът е Action Adventure. Някаква пуберка попада във фентъзи свят, където всеки си има дебилна феичка да се бие вместо него. И ти търчиш наляво-надясно и събираш като ненормален пърхаща армийка...ужасяващ геймплей. В по-голямата част от времето дори нямаш идея накъде си тръгнал и с каква цел...детска му работа. Сега гледам, че го сравняват с покемон...да го бях видяла по-рано...ама шанс А принцът ме радва...само да не ми казваше толкова често "No...that's not what happened"
KB- Member
-
Crisis Core за втори път...защо ли предчувствам че накирая пак ще има реед сълзи ред сополи...
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Ако говориш за Sacred ми привлече вниманието. С expansion-a ли го играеш?
Жалко. В expansion-a е една от любимите ми героини в жанра - демоницата. Ти с какво играеш?
Страница 1 от 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия
Страница 1 от 21
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите