Какво играете в момента
+17
Vlad
Eleril
Averroes
Aelys
Vari
Witch-king
Kel Sinan
ShaDow_MiSt
Eruin
Laiqalasse
KOLOBAR
Mortimor
KB
HeavenlyFire
Rebellion
Lord Bloodraven
Sluffy
21 posters
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия
Страница 11 от 21
Страница 11 от 21 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 21
Re: Какво играете в момента
Това ли играеш? :О Ако да, мъртъв си, ако не ... е ще намеря причина за нещо
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Години : 35
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Раса: Полу-елф
Това играя, благодарение на един колега, който ме убеди да му дам втори шанс.
Witch-king- Moderator
-
Брой мнения : 1079
Кредит : 1128
Character sheet
Име: Хайнрих Майер
Години: 23
Раса: Човек
Dark Messiah of Might and Magic. Страшна игра, във всеки смисъл на думата.
Който не я е играл губи мноого...
Който не я е играл губи мноого...
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Изглежда много добре.
Vlad- Member
-
Брой мнения : 628
Кредит : 645
Character sheet
Име: Ризраел
Години: 20
Имаше нещо гнило в тази игра, но 10 минутния лоудинг тайм не ми позволи да я изиграя цялата. С повече рамец ще я опитам пак.
Принципно критиците й дават по-ниски оценки заради бъгове, но аз до момента не съм намерил такива.
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Yo yo yo bitches! През кратката ваканция играх на три игри, които най-вероятно знаете: Kotor 1 - историята е най-силната й страна. Малко се развали кефа, защото бях играл втората предварително и се бях ровил из нета да видя какво става в първата и все пак беше интересно. Някак ми липсваха поучителните думи и мъдрости на Kreia, но и в първата част героите бяха много силни. Най-много ми харесваше да играя с Revan, Mission и Jolee, егати якото старче.
Втората е Medieval Total war - kingdoms - успях да превзема цяла Америка с индианци с оръжия от каменната ера и да изтласкам френските и испанските колонисти
И третата, която май ми направи най-добро впечтление беше Fable: the lost chapters. РПГ във всеки смисъл на думата Започнах с някакво десет годишно хлапе, а в края на играта бях с 60 годишен старец. Историята беше интересна, с много свежа графика, звук и смешни моменти. Бойната система просто беше зрелищна за разлика от досадната ходова система на Kotor. А пък и разликата между доброто и злото беше доста по-голяма - в по-късните етапи, когато пазачите на градовете вече не можеха да ме спрат нищо не ми пречеше да избия всички в града, да приватизирам къщите им и да ги давам под наем на новите заселници И това в страни от главният сюжет. Абе 5/5
Втората е Medieval Total war - kingdoms - успях да превзема цяла Америка с индианци с оръжия от каменната ера и да изтласкам френските и испанските колонисти
И третата, която май ми направи най-добро впечтление беше Fable: the lost chapters. РПГ във всеки смисъл на думата Започнах с някакво десет годишно хлапе, а в края на играта бях с 60 годишен старец. Историята беше интересна, с много свежа графика, звук и смешни моменти. Бойната система просто беше зрелищна за разлика от досадната ходова система на Kotor. А пък и разликата между доброто и злото беше доста по-голяма - в по-късните етапи, когато пазачите на градовете вече не можеха да ме спрат нищо не ми пречеше да избия всички в града, да приватизирам къщите им и да ги давам под наем на новите заселници И това в страни от главният сюжет. Абе 5/5
Vari- Member
-
Character sheet
Да добавя към Fable -> имаше един момент, в който ми дадоха избор дали да се оженя за жената на бившия кмет(или нещо такова), която ми даваше власт на цената на страданието на обикновените хорица. Общо взето беше пълно с моменти, в които се чудиш дали да приемеш изкушението и да станеш злодей. Вери Куул.
Vlad- Member
-
Character sheet
Samurai Warriors 2- тъпо и забавно идеално за релаксация между ученето.
Behold the castle that was built in one day. What genius could have done this? You say. It's Hideyoshi, Hideyoshi we praise. He built the castle in just one day.
Behold the castle that was built in one day. What genius could have done this? You say. It's Hideyoshi, Hideyoshi we praise. He built the castle in just one day.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Vari написа:И третата, която май ми направи най-добро впечтление беше Fable: the lost chapters. РПГ във всеки смисъл на думата Започнах с някакво десет годишно хлапе, а в края на играта бях с 60 годишен старец. Историята беше интересна, с много свежа графика, звук и смешни моменти. Бойната система просто беше зрелищна за разлика от досадната ходова система на Kotor. А пък и разликата между доброто и злото беше доста по-голяма - в по-късните етапи, когато пазачите на градовете вече не можеха да ме спрат нищо не ми пречеше да избия всички в града, да приватизирам къщите им и да ги давам под наем на новите заселници И това в страни от главният сюжет. Абе 5/5
Първата игра носеща името Fable наистина е уникално фентъзи рпг. Красиво, разнообразно, динамично. Главната историята, макар и сдъвкано клише (по мое мнение), беше достатъчно увлекателно поднесена, така че в края на играта бих я сложил в графата плюсове. При последното й превъртане си скъсах нервите с последния 30ти сребърен ключ. Колкото и да преминавах през играта, все едно на ново съм я започнал, така й не излезе от никъде последния ключ. Накрая даже и с walkthrough пак не го намерих и се отказах съвсем.
Vari написа:През кратката ваканция играх на три игри, които най-вероятно знаете: Kotor 1
Точно заради заглавия като Fable или Oblivion не мога преглътна отвратително досадната ходова система в Kotor. Обичам джедаите, но смятам за грехора да се накъсват двубоите с тях. Друго си е Академията, където съм съгласен с повечето хора, че като история не струваше, но поне като бойна система си беше повече от добре.
Изпитите ми свършиха, семестъра ми свърши и сега съм свободен за невиждано време, така че общо взето:
FIFA 09
WoW
Command & Conquer 3: Tiberium wars + Kane's wrath expansion pack
както и да си довърша кампанията на Empire: Total war
FIFA 09
WoW
Command & Conquer 3: Tiberium wars + Kane's wrath expansion pack
както и да си довърша кампанията на Empire: Total war
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
В момента играя The Sims 3 Фен съм на серията още от първата игра отпреди десетина години и за мен тази игра е на второ място след УоУ по брой изиграни часове и въобще като цяло. Учудващото е, че новата игра върви много по-добре от старата, въпреки че графично би трябвало да е поне 5 пъти по тежка. Всичко е ново, и въпреки това веднага се усеща, че това си е The Sims. Една уникална игра, която само става по-добра с годините, защото всяка следваща част се прави не колко да се лепне едно 2 или 3 до заглавието и да се направят парите, а всичко се прави наново из основи. За фенове като мен, които са израснали с тази поредица The Sims 3 е достойно продължение.
Сега се надявам, че и една друга игра от детските ми години, която също ще бъде под номер 3, ще засенчи предшествениците си. Става дума за Диабло 3. Всъщност съм напълно сигурен в това, защото все пак става дума за Близард
Сега се надявам, че и една друга игра от детските ми години, която също ще бъде под номер 3, ще засенчи предшествениците си. Става дума за Диабло 3. Всъщност съм напълно сигурен в това, защото все пак става дума за Близард
Vari- Member
-
Character sheet
Ех и аз чакам Диаблото ама има да си чакаме... Още даже не са казали дата за първия от трилогията Sc2, за рпг-то има само да си мечтаем.
По темата - Castle CRASHERSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!! Или парти играта за 2008 за 360.
По темата - Castle CRASHERSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!! Или парти играта за 2008 за 360.
Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaack
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
"The Godfather II"
Aelys- Member
- Брой мнения : 1033
Години : 37
Кредит : 1094
Character sheet
Име: Верисаел Еринвар
Години: 48
Раса: Елф
Bomberman...за комп не става
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Лол, мисля, че е време да те адна към приятелите си там(във фейс) и да те използвам като донор в някои игри. (Evil)
Vlad- Member
-
Character sheet
Аааааа кажи дали става. Аз чакам да стане септември месец да се махна оттук, за да си я взема. Че тук тия игри ми излизат малко през носа да си ги купувам.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Ми аз PSP версията играя и е супер зарибена... Все пак Рикимару е вътре, няма как да не ми хареса ^.^
Ооо само да се добера септември до нормални цени на игрите...
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Страница 11 от 21 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 21
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия
Страница 11 от 21