Последен филм
+18
Eleril
T'Amber
Aelys
Averroes
Vari
Elesarche
Witch-king
Kel Sinan
Laiqalasse
KOLOBAR
Eruin
queer
HeavenlyFire
Lord Bloodraven
Rebellion
KB
Etain
Sluffy
22 posters
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия
Страница 6 от 15
Страница 6 от 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Re: Последен филм
Не. Хонг Конг.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Раса: Полу-елф
Свалих си Underworld и довечера ще гледам вампири срещу върколаци йеее
П.П. мадамата не е за изхвърляне
П.П. мадамата не е за изхвърляне
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Години : 35
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Зависи кой Ъндъруърлд. Първия аз го изгледах заради сравнително интересните битки между върколаци и вампири. 2рия... ми остави само хубави спомени за Кейт Бекинсейл и нищо повече
Ще излиза и 3та част ама след като няма да я има синеоката ми любимка, не мисля че ще имам особен повод да го гледам.
Ще излиза и 3та част ама след като няма да я има синеоката ми любимка, не мисля че ще имам особен повод да го гледам.
Изгледах първия и дори и да не е филма на века беше доста интересен и съм доволен. Утре ще гледам втория
И да...Кейт определено цепи мрака
И да...Кейт определено цепи мрака
Vari- Member
-
Character sheet
Вики
Кристина
Барселона
Много забавен филм със страхотен саундтрак.
Кристина
Барселона
Много забавен филм със страхотен саундтрак.
Aelys- Member
- Брой мнения : 1033
Години : 37
Кредит : 1094
Character sheet
Име: Верисаел Еринвар
Години: 48
Раса: Елф
Сай-фай класика с Джон Траволта - Battlefield Earth.
Witch-king- Moderator
-
Брой мнения : 1079
Кредит : 1128
Character sheet
Име: Хайнрих Майер
Години: 23
Раса: Човек
Invisible Target...кофти режисура иначе не лоша идея
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Legend Of The Drunken Master
Изключително дебилен филм на Джеки Чан. Разбира се трябва да се абстрахира човек от преиграването на китайците (и китайките най-вече) във неговите заглавия. Попринцип могат да ти скъсат нервите, но тук мащехата бих я сложил изключение, защото кърти мивки, да си го кажем по жаргонно. Иначе бойното изкуство (за по точно наименование ще изчакам Ребелиън) е много забавно и определено ме впечатли. Така че ако по някое време в рпг-то се намери някакъв дръпнат, който да пие и да бие всеки с голи ръце - не се учудвайте. Просто разказвача е удари едно малко преди да пише и е решил да го кара по същество
Изключително дебилен филм на Джеки Чан. Разбира се трябва да се абстрахира човек от преиграването на китайците (и китайките най-вече) във неговите заглавия. Попринцип могат да ти скъсат нервите, но тук мащехата бих я сложил изключение, защото кърти мивки, да си го кажем по жаргонно. Иначе бойното изкуство (за по точно наименование ще изчакам Ребелиън) е много забавно и определено ме впечатли. Така че ако по някое време в рпг-то се намери някакъв дръпнат, който да пие и да бие всеки с голи ръце - не се учудвайте. Просто разказвача е удари едно малко преди да пише и е решил да го кара по същество
Абе няма китаец, който да бие японците в преиграването...въпреки че така кто глед Анди Лау ограе в този филм а него си го бива...хм да миминат изпитите и ще го видим
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
"Apaloosa"
Aelys- Member
- Брой мнения : 1033
Години : 37
Кредит : 1094
Character sheet
Име: Верисаел Еринвар
Години: 48
Раса: Елф
Трите части на Fast and furious.
Witch-king- Moderator
-
Брой мнения : 1079
Кредит : 1128
Character sheet
Име: Хайнрих Майер
Години: 23
Раса: Човек
Fa fa ying king....последния да затвори врата Нещо за разпускане между изпитите
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
The Curious Case of Benjamin Button - просто задължителен и наистина ви го препоръчвам. Общо взето прекарах финалните надписи в подсмърчане, защото филмчето наистина ме трогна определено ще ви накара да се замислите и ще остави едно специфично чувство.
Vari- Member
-
Character sheet
Max Payne! Супер филмче, беше ми доста интересно и освен това Макс е е***и пича Що хора утрепа и все 4-5 на един + тъпите SWAT
Vari- Member
-
Character sheet
Ти си първия човек който чувам да казвам това за този филм
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Нека позная, поредната американска боза, поредния холивудски екшън, поредния "моля поставете до болка познато клише" Може би е такъв, но два часа ме държа като закован пред монитора и честно казано ми хареса много повече от обявения за най-велик филм на всички времена - Батман. Нищо лично, просто докато нашия костюмиран приятел се чуди как да постъпи, господин Пейн влиза и си прави каквото знае. Е, все пак отмъщението е една от най-любимите ми теми, защото винаги има много материал Неслучайно един от най-любимите ми албуми се казва Three Cheers for Sweet Revenge
Max Payne ми остави същите добри впечатления като Beowulf (без сарказъм, наистина ми харесват )
П.П. Още си спомням как два-три дена бях на Беоулф мания. Логвам се в УоУ, влизам в батълграунда и всеки път като убиех някои виках БЕОУЛФ! Семейството ме гледаше като все едно бях ненормален...
Max Payne ми остави същите добри впечатления като Beowulf (без сарказъм, наистина ми харесват )
П.П. Още си спомням как два-три дена бях на Беоулф мания. Логвам се в УоУ, влизам в батълграунда и всеки път като убиех някои виках БЕОУЛФ! Семейството ме гледаше като все едно бях ненормален...
Vari- Member
-
Character sheet
Не, не честно казано аз като гледх Макс Пейн...абе де да знам в сравнение с това което очаквах и това което видях...не знам по трейлърите филмчето ми се виждаше супер яко ама само до там си стигнахме. Иначе за американска боза...просто тези хора могат да развалят и нещо с добър замисъл...според мен в случая това е проблема
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Sluffy написа:Max Payne.
Е доживях да видя първия читав филм по игра. Учудващо, режисьора се придържаше стриктно към сюжета на първата част на играта, като направи в същото време един поносим (най-малкото) за нормалната публика, филм. Разбира се, мойто виждане за лентата беше сериозно пречупено през геймързия ми поглед и не останаха скрити някой дефекти. Но май по-добре не можеше и да се очаква.
I'm very pleased
Коментара на Вари ме върна към момента когато излгедах филма за 2ри път. И тогава се бях вгледал в повече детайли, които след като беше преминал хайпа за "О, това е велик филм", успях да видя повече пукнати. Все още го смятам за един от най-добрите филми по игри, но можеше да бъде и по-добре. Ще дам един пример, за да не си чеша безцелно пръстите. Ако имаше малко повече мисли на Макс, в нередките случаи когато нищо не се случваше и нямаше никаква реч, щеше да бъде супер.
Добре ти си втория
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Филмът е изненадващо добър.Има интересна идея.....естествено,има нещо в реализацията,което куца.Като разбера какво е,ще споделя.Иначе е добре направен за малкото му отпуснат бюджет.Става за убиване на времето.....аз поне за това го ползвах...
Eleril- New Member
-
Брой мнения : 14
Години : 34
Кредит : 14
Страница 6 от 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия
Страница 6 от 15
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите