Последен филм
+18
Eleril
T'Amber
Aelys
Averroes
Vari
Elesarche
Witch-king
Kel Sinan
Laiqalasse
KOLOBAR
Eruin
queer
HeavenlyFire
Lord Bloodraven
Rebellion
KB
Etain
Sluffy
22 posters
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия
Страница 15 от 15
Страница 15 от 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Re: Последен филм
"Капки от тавана", Сирия. Една прекрасна продукция на Нидал Дебс, излъчена в програмата на фестивала,който правим с приятели , "Цветята на Корана", в София.
Гумените мечета, сезон 1
Witch-king- Moderator
-
Брой мнения : 1079
Години : 35
Кредит : 1128
Character sheet
Име: Хайнрих Майер
Години: 23
Раса: Човек
Изгледах двата сезона на Рим и съм много доволен от сериалчето. Единствените ми оплаквания са, че прекалиха малко със секс сцените и с историческите своеволия. Не ми хареса как показаха Цицерон, човекът въобще не е бил толкова смотан Иначе най ми бяха интересни Атиа, Марк Антоиний и Помпей, просто ми бяха най-симпатични
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Раса: Полу-елф
Е чак пък да са прекалили със секс сцените... не са кой знае колко... А Цицерон не е бил глупав, да, но сравнен с Цезар/Август не е чааак толкова голямо светило.
Witch-king- Moderator
-
Брой мнения : 1079
Кредит : 1128
Character sheet
Име: Хайнрих Майер
Да бе какво им е на секс сцените...човешко е случва се.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Много бяха разсейващи
Vari- Member
-
Character sheet
^Е това вече е твой проблем. Лично аз сериала съм го запомнила с други моменти.
А Цицерон според мен не беше смотан изобщо, а всъщност много умен и интересен герой. Той просто си служи с други средства, защото природата не му е дала физиката на Марк Антоний. До колко има общо с историческата личност е друг въпрос, но на мен ми хареса как са го представили. Естествено през цялото време поведението му граничи с комичното на фона на останалите наперени мъжкари, но истинският му характер си проличава на края, когато се изправя пред убиеца си.
А исторически своеволия има колкото щеш, но в този сериал не пречат на качеството. Мога да се сетя само за още един, най-много два подобни случая.
П.П. Гледал ли си Клавдий? Иииии млъквам, защото наспамих темата.
А Цицерон според мен не беше смотан изобщо, а всъщност много умен и интересен герой. Той просто си служи с други средства, защото природата не му е дала физиката на Марк Антоний. До колко има общо с историческата личност е друг въпрос, но на мен ми хареса как са го представили. Естествено през цялото време поведението му граничи с комичното на фона на останалите наперени мъжкари, но истинският му характер си проличава на края, когато се изправя пред убиеца си.
А исторически своеволия има колкото щеш, но в този сериал не пречат на качеството. Мога да се сетя само за още един, най-много два подобни случая.
П.П. Гледал ли си Клавдий? Иииии млъквам, защото наспамих темата.
Aelys- Member
- Брой мнения : 1033
Години : 37
Кредит : 1094
Character sheet
Име: Верисаел Еринвар
Години: 48
Раса: Елф
Цицерон наистина си е умрял така. Миналата година трябваше да пиша дисертация за него и ми стана една от любимите исторически личности, най вече с това, че за разлика от Октавиан и Цезар, които мислят само как се докопат до повече власт, той е имал доста по-възвишени идеали и в крайна сметка умира защитавайки ги. В тази връзка и Катон (Cato) много ми допадна, тия стоици са страшна работа Да имахме днес едни Цицерон и Катон да ни упрявляват, а не някакви мафиоти... ама това е друга тема
За да се върнем на темата, може и да съм го гледал, ама не се сещам, дай някакъв жокер
За да се върнем на темата, може и да съм го гледал, ама не се сещам, дай някакъв жокер
Vari- Member
-
Character sheet
Не е умрял точно така, а някъде на път, до колкото помня.
Става въпрос за сериала на ВВС "Аз, Клавдий" по романа на Робърт Грейвс. (Който препоръчвам. )
http://www.imdb.com/title/tt0074006/
Става въпрос за сериала на ВВС "Аз, Клавдий" по романа на Робърт Грейвс. (Който препоръчвам. )
http://www.imdb.com/title/tt0074006/
Aelys- Member
Character sheet
Спайдърмен 2, за втори път. Филмът си е много добър за своя жанр, да не кажа перфектен.
Между другото следващите три филма за Спайди ще ги режисира Marc Webb, който освен единствения си истински филм (500 Days of Summer) е един от най-известните режисьори на музикални видео клипове сред които и почти всички клипове на моите любимци Green day и My Chemical Romance. Може да се каже, че човекът си е все още новак що се отнася до големи двучасови филми за по 150-200 милиона, интересно е какво ще направи
Това означава, че след като няма да се занимава със Спайдърмен, Сам Райми може вече да почва филма за Warcraft
Между другото следващите три филма за Спайди ще ги режисира Marc Webb, който освен единствения си истински филм (500 Days of Summer) е един от най-известните режисьори на музикални видео клипове сред които и почти всички клипове на моите любимци Green day и My Chemical Romance. Може да се каже, че човекът си е все още новак що се отнася до големи двучасови филми за по 150-200 милиона, интересно е какво ще направи
Това означава, че след като няма да се занимава със Спайдърмен, Сам Райми може вече да почва филма за Warcraft
Vari- Member
-
Character sheet
Vari- Member
-
Character sheet
Глед али го вече? Има ли го?*отива да търси*
Aelys- Member
Character sheet
Не и сигурно няма да го гледам до лятото, дано пуснат двд тогава Само споделям, защото от трейлъра ми допадна
Vari- Member
-
Character sheet
Благодарение на добрите хора, които качват цели филми в ютюб изгледах двете части на Време разделно (или Време на насилие, както май се казва филмът) и останах много приятно изненадан. Филмът е със страшно добро качество, въобще не личи, че е сниман преди повече от двайсет години И за разлика от холивудските буламачи, този е сниман точно където са се случили тези неща като голяма част от хората са си реално наследници на онези родопчани. Уникален филм, задължително го гледайте, ако не сте все още. Аз лично изгледах наведнъж и двете части, които са около 4 часа и половина, уникална история Айде честит празник!
Който иска да гледа, най-първата част е тук, после има линкове за останалите https://www.youtube.com/watch?v=w0408AczUIw
Който иска да гледа, най-първата част е тук, после има линкове за останалите https://www.youtube.com/watch?v=w0408AczUIw
Vari- Member
-
Character sheet
Невероятен филм с много добри артисти по най-любимата ми книга от български автор!
Arya- New Member
-
Брой мнения : 23
Години : 115
Кредит : 27
Character sheet
Име:
Години:
Раса:
Up in the air.
Видях своята житейкса фислофия в този филм...най-сетне някой успя да я формулира:
You know that moment when you look into somebody's eyes and you can feel them staring into your soul and the whole world goes quiet just for a second? Well, I don't.
Видях своята житейкса фислофия в този филм...най-сетне някой успя да я формулира:
You know that moment when you look into somebody's eyes and you can feel them staring into your soul and the whole world goes quiet just for a second? Well, I don't.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Няколко филма:
2012 - забавен филм, не съм очаквал нищо съществено и не останах разочарован. Винаги е удоволствие да гледаш как нещо разрушава Америка
Sherlock Holmes - доста добър
City of Ember - по-скоро не, интересна идея, но беше много детски
The Hurt Locker - не беше лош филм, но определено не заслужава всичките хвалби. Такива филми дават всеки ден по Discovery и National Geographic, ама нали режисьорът е жена...
Twilight: New Moon - безплатно е все пак, защо да не го гледам? Двамата, които играят главните роли са най-умрелите актьори на света, два часа си шепнат под носа, егати чудото. Все едно някакъв ням филм гледах, освен ужасно дразнещите писъци на Бела. Ужас
Moon - малко странен, през първата половина едва не заспах, но после се оказа доста смислен.
2012 - забавен филм, не съм очаквал нищо съществено и не останах разочарован. Винаги е удоволствие да гледаш как нещо разрушава Америка
Sherlock Holmes - доста добър
City of Ember - по-скоро не, интересна идея, но беше много детски
The Hurt Locker - не беше лош филм, но определено не заслужава всичките хвалби. Такива филми дават всеки ден по Discovery и National Geographic, ама нали режисьорът е жена...
Twilight: New Moon - безплатно е все пак, защо да не го гледам? Двамата, които играят главните роли са най-умрелите актьори на света, два часа си шепнат под носа, егати чудото. Все едно някакъв ням филм гледах, освен ужасно дразнещите писъци на Бела. Ужас
Moon - малко странен, през първата половина едва не заспах, но после се оказа доста смислен.
Vari- Member
-
Character sheet
Напълно подкрепям....още повече чак пък филм на годината. По мое мнение поне 3 от филмите в същата категория са много или дори само с една идея по-добри.
Според мен тук има и доста политика обаче...
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
"It's Complicated"- дора актьорска игра, много забавен филм.
"Daybreakers"- замисълът е добър и до някъде оригинален, когато става дума за вампири, но изпълнението... не до там добро. Началото е много интересно и обещаващо, но към средата филмът се разводнява, а краят е щастлив и мноооого отегчителен.
"Daybreakers"- замисълът е добър и до някъде оригинален, когато става дума за вампири, но изпълнението... не до там добро. Началото е много интересно и обещаващо, но към средата филмът се разводнява, а краят е щастлив и мноооого отегчителен.
Aelys- Member
Character sheet
В последните няколко дни се надрусах с филми. Е така направо се отрязах, сега за всеки по нещо + trailer в случай че искате да видите за какво иде реч:
Up in the air - Филма никак не беше зле. Мисля че може да се нарече от ново поколение филми, такива които не завършват с щастлив край. Да определено имаше момент където се целеше това да се постигне, обаче не стана
The man who stare at goats - Мнението ми за този филм съответства с края на Асасин'с криид. THE FUCK? Беше странен, и то адски странен. Няма да оспорвам че имаше и забавни моменти, обаче като цяло не беше такъв, които можах да разбера.
Zombieland - С една дума: Забавен. Не беше нищо особенно, но за сметка на това беше много комичен. Наистина забавно филмче, и ако ви се гледа нещо развлекателно, препоръчвам.
Inglorious Basterds - Тарантино за пореден път ми показа какъв е откачалник. И как този човек трябва да търси помощ, поне по мое мнение. Филма иначе както всички негови е също толкова добър и си заслужава гледането. Много е добър наистина.
Old Dogs - Джон Траволта и Робин Уилиямс. Романтична комедия, изявят се като стари и готини... Това е ако ви се гледа нещо в което ви показват защо да нямате деца след определена възраст.
Vampire's Assistant - Или Цирк Д'ю Фриик. Бих казал че не е в тенденцията на скорошните филми за вампири в които са представени като стари куролапачи(не не се извинявам за термина). С удоволствие ще гледам и 2рата част, когато излезне.
Did you hear about the Morgans - Бих го гледал отново. Хю Грант и Сара Джесика Паркър в романтична комедия. Аз бих го гледал защото представят любимците ми в Американската култура. Бих казал, че е много по-добър от скорошните романтични комедии, които съм гледал.
Up in the air - Филма никак не беше зле. Мисля че може да се нарече от ново поколение филми, такива които не завършват с щастлив край. Да определено имаше момент където се целеше това да се постигне, обаче не стана
The man who stare at goats - Мнението ми за този филм съответства с края на Асасин'с криид. THE FUCK? Беше странен, и то адски странен. Няма да оспорвам че имаше и забавни моменти, обаче като цяло не беше такъв, които можах да разбера.
Zombieland - С една дума: Забавен. Не беше нищо особенно, но за сметка на това беше много комичен. Наистина забавно филмче, и ако ви се гледа нещо развлекателно, препоръчвам.
Inglorious Basterds - Тарантино за пореден път ми показа какъв е откачалник. И как този човек трябва да търси помощ, поне по мое мнение. Филма иначе както всички негови е също толкова добър и си заслужава гледането. Много е добър наистина.
Old Dogs - Джон Траволта и Робин Уилиямс. Романтична комедия, изявят се като стари и готини... Това е ако ви се гледа нещо в което ви показват защо да нямате деца след определена възраст.
Vampire's Assistant - Или Цирк Д'ю Фриик. Бих казал че не е в тенденцията на скорошните филми за вампири в които са представени като стари куролапачи(не не се извинявам за термина). С удоволствие ще гледам и 2рата част, когато излезне.
Did you hear about the Morgans - Бих го гледал отново. Хю Грант и Сара Джесика Паркър в романтична комедия. Аз бих го гледал защото представят любимците ми в Американската култура. Бих казал, че е много по-добър от скорошните романтични комедии, които съм гледал.
HeavenlyFire- Member
-
Брой мнения : 443
Години : 36
Кредит : 330
Character sheet
Име: Манша Соркен
Алиса в страната на чудесата...до средата добре, след това бива накрая заспах.
Не бе сериозно: филма не е лош, но може и аз като луд фен на компнацията Тим Бъртън+Джони Деп+Хелена Бонан Картър очаквах нещо повече. Но да хареса ми базика с англичаните и по-скоро английските лордчета.
А, Небесен, Тарантино не е откачалка. Просто има високо IQ. Ние всички с високо IQ имаме сериозен проблем...винаги ни мсилят за откачени.
Не бе сериозно: филма не е лош, но може и аз като луд фен на компнацията Тим Бъртън+Джони Деп+Хелена Бонан Картър очаквах нещо повече. Но да хареса ми базика с англичаните и по-скоро английските лордчета.
А, Небесен, Тарантино не е откачалка. Просто има високо IQ. Ние всички с високо IQ имаме сериозен проблем...винаги ни мсилят за откачени.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Agora - много добър исторически филм за Хипатия, първата и общо взето последна
древногръцка философка (всъщност не съм сигурен дали философ има женски род О.о). В историческо отношение почти всичко е достоверно, освен това няма дразнещи холивудски елементи (например някакъв мачо, който убива десет човека с един замах на меча и стреля лазери от очите си). Въобще, ако си падате по реалистични исторически филми ще ви допадне.
древногръцка философка (всъщност не съм сигурен дали философ има женски род О.о). В историческо отношение почти всичко е достоверно, освен това няма дразнещи холивудски елементи (например някакъв мачо, който убива десет човека с един замах на меча и стреля лазери от очите си). Въобще, ако си падате по реалистични исторически филми ще ви допадне.
Vari- Member
-
Character sheet
и на мене ми хареса, макар че мн ми стана гадно накрая.
напоследък забих на криминални серияли и сега не мога да се откъсна от втория сезон на касъл. кефи ме заради самия касъл, едно защото е писател, друго защото е готин родител и смахнат и забавен персонаж.
напоследък забих на криминални серияли и сега не мога да се откъсна от втория сезон на касъл. кефи ме заради самия касъл, едно защото е писател, друго защото е готин родител и смахнат и забавен персонаж.
Страница 15 от 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия
Страница 15 от 15
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите