Последен филм
+18
Eleril
T'Amber
Aelys
Averroes
Vari
Elesarche
Witch-king
Kel Sinan
Laiqalasse
KOLOBAR
Eruin
queer
HeavenlyFire
Lord Bloodraven
Rebellion
KB
Etain
Sluffy
22 posters
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия
Страница 14 от 15
Страница 14 от 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Re: Последен филм
Изглеждат интересни на трейлърите, ако си падаш по грандиозно разрушаване на най-големите градове в света...но все още не съм гледал нито След утрешния ден, нито 2012...май няма и да ги гледам
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Години : 35
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Раса: Полу-елф
Пак погледах малко Watchmen и особено любимата ми сцена, как убиват стария Nite Owl. Уникална сцена събрана в по-малко от две минути. Финалът е доста двусмислен, In gratitude звучи точно като Ingratitude и въпреки, че на наградата очевидно пише "с благодарност", мисля, че се внушава точно второто значение. Интересна игра на думи. Много харесвам този момент, начинът по който показват старите снимки, които след това се чупят и последната битка на един пенсиониран супер герой със бившите му врагове. Всеки път настръхвам, като гледам. Само за тази сцена Снайдър заслужава оскар.
Vari- Member
-
Character sheet
Zombieland
Очаквах да е пълна глупост, но имаше нещо кретенско в този филм (в добрия смисъл на думата). Тъй като напоследък разцъкмва и Left 4 Dead, още по-вече ми допадна обстановката и черния хумор който лъхаше на талази. Има какво още да се желае, но като за първи опит става.
Очаквах да е пълна глупост, но имаше нещо кретенско в този филм (в добрия смисъл на думата). Тъй като напоследък разцъкмва и Left 4 Dead, още по-вече ми допадна обстановката и черния хумор който лъхаше на талази. Има какво още да се желае, но като за първи опит става.
Това искам да гледам.
Rebellion- Краля-Вещер
-
Брой мнения : 1302
Години : 124
Кредит : 1027
"Funny people" на кино. Не си струваше усилието.
Aelys- Member
- Брой мнения : 1033
Години : 37
Кредит : 1094
Character sheet
Име: Верисаел Еринвар
Години: 48
Раса: Елф
"Law Abiding Citizen" Много хубав филм, но краят ме разочарова.
Aelys- Member
Character sheet
Аз вече искам да гледам Аватарррррр...
Vari- Member
-
Character sheet
Стига и да беше нормлано 3д киното тук...егати цял час след това ме боля главата.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Аз утре отивам, ако тъпият ми брат все още не иска си отивам сам и не ми пука Три дни го чакам вече... бил на училище... имал уроци за изпити... що за глупости!
Vari- Member
-
Character sheet
Приготви се за очно изнасилване. Всички бяхме замаяни в най-добрия случай, когато излязохме от кино-залата.
Иначе филмът си заслужава и ми е адски любопитно дали как изглежда не 3D
Иначе филмът си заслужава и ми е адски любопитно дали как изглежда не 3D
Гледах Аватар днес, брат ми склони да дойде при условие, че аз платя всичко... дори и така си струваше Единственият минус е че историята беше доста предвидима, преди да го гледам знаех, какво ще се случи. Освен тази малка подробност, филмът наистина беше епично красив, изпипан до съвършенство визуално, звуково (в момента слушам саундтрака), актьорите бяха добри (особенно Нейтири, всяка секунда с нея на екрана беше визуална наслада ). С две думи 10/10 точки.
Малко ми стана гадно накрая (емоционално). Два часа гледах Пандора, а като излязох от киното отново попаднах сред тая циментова грозотия. Нашата Земя си е не по-малко красива, даже напротив, ама толкова жестоко сме я съсипали... пуста цивилизация, направо им завидях на На'ви хората за начина им на живот :/
Малко ми стана гадно накрая (емоционално). Два часа гледах Пандора, а като излязох от киното отново попаднах сред тая циментова грозотия. Нашата Земя си е не по-малко красива, даже напротив, ама толкова жестоко сме я съсипали... пуста цивилизация, направо им завидях на На'ви хората за начина им на живот :/
Vari- Member
-
Character sheet
Гледай филма "Life after people" и ще разбереш, че нашата Земя си е много добре и ние сме временно явление.
Aelys- Member
Character sheet
"Дориан Грей"
Aelys- Member
Character sheet
Up
... thumbs!
Не очаквах да го кажа, но ако има трогваща анимация, то това е Up (В небето). Освен всичко и хуморът е свеж, а анимацията на животните толкова истинска, че човек би ги сбъркал за реални. Кучетата с тяхното озвучение са толкова готини, че засенчват Великата петорка от Kung fu panda, със сите им високо платени актьори зад микрофоните. Безумния поглед на пилето също подкрепяше цялостната положителната атмосфера, добре допълнена от раздвижените човешки персонажи. А препратките към Star Wars уж за чиста реклама, всъщност много добре си пасваха към целия сюжет и за мен това беше още едно плюсче към камарата от положителни знаци, които филмът носи със себе си посредством разноцвените балони. За любители на анимацията или въобще на на качествените филми - това е един много, много добър избор.
... thumbs!
Не очаквах да го кажа, но ако има трогваща анимация, то това е Up (В небето). Освен всичко и хуморът е свеж, а анимацията на животните толкова истинска, че човек би ги сбъркал за реални. Кучетата с тяхното озвучение са толкова готини, че засенчват Великата петорка от Kung fu panda, със сите им високо платени актьори зад микрофоните. Безумния поглед на пилето също подкрепяше цялостната положителната атмосфера, добре допълнена от раздвижените човешки персонажи. А препратките към Star Wars уж за чиста реклама, всъщност много добре си пасваха към целия сюжет и за мен това беше още едно плюсче към камарата от положителни знаци, които филмът носи със себе си посредством разноцвените балони. За любители на анимацията или въобще на на качествените филми - това е един много, много добър избор.
Аватар
Witch-king- Moderator
-
Брой мнения : 1079
Кредит : 1128
Character sheet
Име: Хайнрих Майер
Години: 23
Раса: Човек
Paranormal activity Забавно филмче.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Значи все пак Те накара да го гледаш тоя филм!
HeavenlyFire- Member
-
Брой мнения : 443
Години : 36
Кредит : 330
Character sheet
Име: Манша Соркен
Години: 23
Раса: Човек
А аз доброволно. Плюс това за разлика от него аз не подскачам като видя призрак на филм...
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Аз пък искам да гледам това филмче https://www.youtube.com/watch?v=oU_aIfityBQ Това е от този тип смислени филми като Форест Гъмп, Джеймс Бътън, Изкуствен интелект и така нататък, които са ми любими. Плюс това главният герой е вокалът на 30 seconds to mars xD
Vari- Member
-
Character sheet
Band of Brothers мини сериал...адски добър. Като се прибера в бг ще си го сваля всичкия на дискове че тук ми е малко ограничено мястото и трябва да гледам епизода и веднага да трия. За сериал, може би едно от най-добрите изпълнения на военна тематика.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Thank you for smoking -препоръчителен филм. Много добре предстява реалността в работата на един лобист на тютюневата промишленост в САЩ. Много добре направен, препоръчвам го.
Страница 14 от 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия
Страница 14 от 15
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите