Последен филм
+18
Eleril
T'Amber
Aelys
Averroes
Vari
Elesarche
Witch-king
Kel Sinan
Laiqalasse
KOLOBAR
Eruin
queer
HeavenlyFire
Lord Bloodraven
Rebellion
KB
Etain
Sluffy
22 posters
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия
Страница 8 от 15
Страница 8 от 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re: Последен филм
Aelys написа:Valkyrie
Каня се да го гледам, само да излезе с по-хубаво качество.
По темата Babylon A.D. Филм тип "Трейлъра е много готин, самия филм - много зле".
^Значи няма да го гледам. Канех му се. А Валкирията я има в замунда много добро качество. Очаквах повече от филма, някак си много бързо премина цялото действие, но мога да кажа че беше добър.
Aelys- Member
- Брой мнения : 1033
Години : 37
Кредит : 1094
Character sheet
Име: Верисаел Еринвар
Години: 48
Раса: Елф
Аз пък чакам WATCHMEN, трейлърите къртят мивки, ефектите 100% ще са ненормални с тоя слоу моушън, а щом историята е базирана на един от най-добрите комикси провалът е недопустим ! Сигурен съм, че ще излезе един от най-добрите филми на 2009 и един от малкото смислени за супер герои, ако са следвали идеите на комикса. Освен това главната песничка от саундтрака е на My Chemical Romance, така че по всичките ми критерии филма се очертава да бъде страшен
They watch over us...but who watches them?
They watch over us...but who watches them?
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Години : 35
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Раса: Полу-елф
Aelys написа:^Значи няма да го гледам. Канех му се. А Валкирията я има в замунда много добро качество. Очаквах повече от филма, някак си много бързо премина цялото действие, но мога да кажа че беше добър.
Наистина недей. Целия този хаос с дължина час и половина. Заради несвързаните и безсмислени сцени, в комбинация с алогични диалози, филма ми се видя двойно по-дъгъг. Обикновено не плюя толкова по кино лентите, но този трябваше да бъде много, много по-добър от това което е.
Валкирията я чакам HD 1920x1080p, макар че в случая може и да не ми трябва толкова детайлна картина...
Watchmen и на мен ми се гледа. Може би не толкова колкото на Ребелиън, но все пак изглежда обнадеждаващ. Пък колкото повече надхвърли очакванията ми, толкова по добре
Стига да не изнасилят един от любимите ми комикси, аз съм щаслив.
Rebellion- Краля-Вещер
-
Брой мнения : 1302
Години : 124
Кредит : 1027
DООM.
Big Fucking Gun...мда. Силно изпълнение на Скалата.
Big Fucking Gun...мда. Силно изпълнение на Скалата.
Witch-king- Moderator
-
Брой мнения : 1079
Кредит : 1128
Character sheet
Име: Хайнрих Майер
Години: 23
Раса: Човек
Не мога да не скрия учудването си - Скалата да играе зъл персонаж... До края на филма не го приех на сериозно. Иначе не съм фен на играта, не бях и впечатлен от филма.
Ами като филм определено не е нищо особено, но като връзка с играта вече е друга работа. По мое мнение определено пресъздава атмосферата. Всеки път като го гледам и подскачам от време на време.
Witch-king- Moderator
-
Брой мнения : 1079
Кредит : 1128
Character sheet
Име: Хайнрих Майер
Години: 23
"Хъшове"
Aelys- Member
- Брой мнения : 1033
Години : 37
Кредит : 1094
Character sheet
Име: Верисаел Еринвар
Години: 48
Раса: Елф
Дам, брат ми ми каза. Дано го качат някъде
Vari- Member
-
Character sheet
Chi Bi щастие за моите очи...утре ще изгледам втората част.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Witch-king написа:Ами като филм определено не е нищо особено, но като връзка с играта вече е друга работа. По мое мнение определено пресъздава атмосферата. Всеки път като го гледам и подскачам от време на време.
За атмосферата бих се съгласил, особено момента където минава в първо лице. Тогава ми беше много забавно.
По темата - Project ALF (1996г). Направиха Умирай трудно 4, Индиана Джоунс 4, Рамбо 4, Роки 6, и тн. а няма ли кой да възроди тази икона? Има все още хляб в това извънземено!... освен ако не е закусил с него.
Помагай господин Witch-king! Version francaise означава, че филмът е озвучен на френски без да има никакви субтитри ли? За киното става въпрос, че не искам да се излъжа с Watchmen на френски
Vari- Member
-
Character sheet
Batshit insane! Тепърва ще го асимилирам през нощта, но отсега казвам, че беше нещо страшно. Задължително го гледайте на кино. Най-добре похарчените ми 11 евро
Vari- Member
-
Character sheet
Значи си е заслужавал филма? Бях чул добри отзиви за него - че щял да кърти мифки като излезе. Като си отида на Варна ще трябва да го гледам на кино.
Vlad- Member
-
Брой мнения : 628
Кредит : 645
Character sheet
Име: Ризраел
Години: 20
Кърти всичко, абсолютно си заслужава. Не е драма, която ще промени възгледите ти (макар да има доста смислени послания), но е нещо невероятно в категорията си. Със сигурност ще надмине Батман по класациите
Vari- Member
-
Character sheet
Лол, в такъв случай задължително ще го гледам на кино за да не си разваля кефа. :-) Ако надмине The Dark Knight направо ще се вдигна купон.
Vlad- Member
-
Character sheet
Vlad написа:Ако надмине The Dark Knight направо ще се вдигна купон.
И да поканиш
И мен и мен!!!
Чувствайте се поканени
Последния филм, който аз гледах беше Здрач -
Последния филм, който аз гледах беше Здрач -
Vlad- Member
-
Character sheet
Еми гледай го, ако искаш нещо отпускащо и когато се чувстваш търпелив за преобладаващите глупости. Поне това е моето мнение :-).
Филма е прекалено любовен да ми хареса, ако имаше някаква друга история, подкрепена с любовната на заден план можеше и да ме впечатли с нещо. Сега имах чувството, че си загубих част от времето. :<
Филма е прекалено любовен да ми хареса, ако имаше някаква друга история, подкрепена с любовната на заден план можеше и да ме впечатли с нещо. Сега имах чувството, че си загубих част от времето. :<
Vlad- Member
-
Character sheet
Тамън го изгледах. Отначало бях много доволен, естествено за да снимаш филм по дебела книга трябва доста да я урежеш. Ама Като ловеца си я хареса всичко се разви за 10 минути и ако не знаех какво става нямаше и да разбера Приятно и леко филмче, актьорите също ми харесаха, обаче наистина е много кратък. Цялата книга беше за емоциите на мадамата и според мен му трябваше още един час, че да се усети идеята. Филмът е определено за тези, които са чели книгата, да им помогне да си представят героите и месностите. Сам по себе си не става, защото липсват твърде много неща.
П.П. Някои се оплакаха, че върви мудно и бавно...дам
П.П. Някои се оплакаха, че върви мудно и бавно...дам
Vari- Member
-
Character sheet
Milk....за съжаление ми е адски трудно да повярвам как Шон Пен печели оскар за рази роля, а не за много други, които според мен заслужава повече. В никакъв случай не казвам, че играе зле...все паке е един от любимите ми актьори...ама хайде стига да си сгъва китката малко повече и да се прави гласа малко по-лигав...това ли заслужава оскар...по тая логика за 21 грама и Аз съм Сам не оскар ами не знам какво трябва да му дадат.
Но както Робър деНиро по време на церемонията- Не мога да повярвам, че Шон Пен не е печили оскар в ролята на нормален мъж, а трябваше да я спечли като гей...
Но както Робър деНиро по време на церемонията- Не мога да повярвам, че Шон Пен не е печили оскар в ролята на нормален мъж, а трябваше да я спечли като гей...
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Кофти наистина, оскара да му е даден за гей роля, но се случва. :X
Последния филм - Underworld Rise of Lycan. Става, ама очаквах доста повече.
Последния филм - Underworld Rise of Lycan. Става, ама очаквах доста повече.
Vlad- Member
-
Character sheet
Хм на мен въобще не ми хареса От другите два филма беше напълно ясно какво ще се случи и не допринесе с аблосютно нищо към историята. Ефектите бяха по-зле, все едно са го снимали първи, но не са го харесали и чак сега ни го пробутват Какъв беше смисълът да го правят и то сега. По-добре да бяха продължили с нещо ново.
А пък и вампирите вече не са качествени. Не пият кръв от вратовете на красиви девойки, самите те не са много хубави (тоя Виктор...блах), нито имаха някакви супер сили. Все едно бяха хора. Един удър с меча и умират?? А в първите филми изпразват цели пълнители в тях и нищо им няма. Няма вече хубави вампири
П.П. освен това първата мадама беше сто пъти по-яка от тази
А пък и вампирите вече не са качествени. Не пият кръв от вратовете на красиви девойки, самите те не са много хубави (тоя Виктор...блах), нито имаха някакви супер сили. Все едно бяха хора. Един удър с меча и умират?? А в първите филми изпразват цели пълнители в тях и нищо им няма. Няма вече хубави вампири
П.П. освен това първата мадама беше сто пъти по-яка от тази
Vari- Member
-
Character sheet
Страница 8 от 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия