Последен филм
+18
Eleril
T'Amber
Aelys
Averroes
Vari
Elesarche
Witch-king
Kel Sinan
Laiqalasse
KOLOBAR
Eruin
queer
HeavenlyFire
Lord Bloodraven
Rebellion
KB
Etain
Sluffy
22 posters
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия
Страница 11 от 15
Страница 11 от 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Re: Последен филм
Rocknrolla...добре, че Гай Ричи се разведе с Мадона да почне пак да прави добри филми
People ask the question... what's a RocknRolla? And I tell 'em - it's not about drums, drugs, and hospital drips, oh no. There's more there than that, my friend. We all like a bit of the good life - some the money, some the drugs, other the sex game, the glamour, or the fame. But a RocknRolla, oh, he's different. Why? Because a real RocknRolla wants the fucking lot.
People ask the question... what's a RocknRolla? And I tell 'em - it's not about drums, drugs, and hospital drips, oh no. There's more there than that, my friend. We all like a bit of the good life - some the money, some the drugs, other the sex game, the glamour, or the fame. But a RocknRolla, oh, he's different. Why? Because a real RocknRolla wants the fucking lot.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Раса: Полу-елф
По повод Гай Ричи, очаквам следващия му интересен филм - Шерлок Хомлс с Робърт Дауни младши в главната роля. Изглежда интересно, макар че в нито един разказ, който съм чел (а те не са малко) няма толкова много експлозии и комични моменти, колкото събраните само в трейлъра.
Стар Трек винаги ме е дразнел и да ме карат с бой (или с пари) пак няма да го гледам.
Стар Трек винаги ме е дразнел и да ме карат с бой (или с пари) пак няма да го гледам.
Само ще ти кажа да не очакваш Шерлок Хоумс като Шеролок Хоумс...това е Гай Ричи все пак!!! Все едно да дадеш на Тарантино кофа с червена боя и той да каже, че ще му стигне за един филм- НИКОГА.
Но да това трябва да се види...както казах добре че се разведе.
Но да това трябва да се види...както казах добре че се разведе.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Последен филм - Home, докуменатлният филм, който излезе преди 3 дена. Задължително трябва да го гледате.
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Години : 35
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Най-сетне доживях някой да качи watchmen с що годе добро качество. Вече мислих, че няма да се случи в близкото хилядолетие.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Дам, доста се забавиха с пускането на самото двд. А като няма двд няма и хубаво качество в замунда/арена. По график диска се очакваше 27ми (вчера) ама все още го няма в търсачките. А как ми се гледа пак.
На мен пък не.
А за излизането е странно понежепреди двдтата има едни версии които са за журналисти и обикновено качеството им е почти като на двд...аз лично за това се изненадах че чак сега има що годе читаво..и държа д аподчертая че това което гледах пак не беше слънце ама поне нямаше ставащи хора и камерата не беше леко накриво.
А за излизането е странно понежепреди двдтата има едни версии които са за журналисти и обикновено качеството им е почти като на двд...аз лично за това се изненадах че чак сега има що годе читаво..и държа д аподчертая че това което гледах пак не беше слънце ама поне нямаше ставащи хора и камерата не беше леко накриво.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
E не точно филм ама сходно - сериала Californication. Като изключим секса ми беше изключително забавен и интересен. Изгледах го почти на един дъх и накрая свърши малко грубо сякаш отрязан. Няма да се учудя ако са ги резнали от телевизията по която ги излъчват, защото сериала наистина оставя адски много странични истории незавършени. Жалко.
Отново гледах Watchmen, но този път хубава двд удължена версия. Всеки път когато го гледам филма става все по-добър, когато се обърне внимание на всички детайли. Мисля че причината за толкова негативни коментари е че повечето хора го гледат много повърхностно, в смисъл че не виждат това което им се показва. Например ако обърнете внимание всяка снимка, всеки плакат на някоя стена ще ви подскаже нещо, същото е и с уж случайното бърборене по телевизора или някоя статия във вестника. Нито една сцена или кадър не е случаен и не служи само да запълни времето. Друго нещо, което може би пречи на тези които го гледат е големият брой герои и доста разнообразните им и интересни личности. Това не е Черният рицар, където имаме онеправданият добър герой и неговият противник и където целият сюжет се свежда до тяхното противопоставяне. Watchmen си остава графичен роман и трябва да се гледа не само с очите, но и с главата.
Ако не ви е харесал, моят съвет е да го гледате отново. Свалете си режисьорската версия, изгонете всички от стаята и обърнете внимание на скритите елементи във всяка сцена. Вслушайте се и в музиката, защото и тя доразказва нещо. Например съвсем отначало се чува Unforgettable, но какво точно означава тя става ясно доста по-късно. Дори и да не изглежа на място първият път, от нея се разбира, че дори и Комедианта не е обикновен безчувствен убиец, а отчаян романтик, който пази снимката на дъщеря си на нощното шкафче.
Героите на Алан Мур са толкова многопластови, че историята на всеки един от тях може спокойно да бъде разказана в отделен комикс или филм. Колкото до режисьора, Зак Снайдър има свой собствен стил, който е гледал 300 ще го усети. Реалистичността отстъпва място на ефективността, на някои места оставаш с отворена уста. Все пак това не е документален филм.
Понеже любимата ми група много хвалеше филма се насилих и дадох 11 евро да го гледам. Радвам се че стана така, защото най-вероятно щях да го пропусна, четяйки коментарите на юзърите в замунда. Който обича пъзели и заплетени истории да му даде още един шанс.
Ако не ви е харесал, моят съвет е да го гледате отново. Свалете си режисьорската версия, изгонете всички от стаята и обърнете внимание на скритите елементи във всяка сцена. Вслушайте се и в музиката, защото и тя доразказва нещо. Например съвсем отначало се чува Unforgettable, но какво точно означава тя става ясно доста по-късно. Дори и да не изглежа на място първият път, от нея се разбира, че дори и Комедианта не е обикновен безчувствен убиец, а отчаян романтик, който пази снимката на дъщеря си на нощното шкафче.
Героите на Алан Мур са толкова многопластови, че историята на всеки един от тях може спокойно да бъде разказана в отделен комикс или филм. Колкото до режисьора, Зак Снайдър има свой собствен стил, който е гледал 300 ще го усети. Реалистичността отстъпва място на ефективността, на някои места оставаш с отворена уста. Все пак това не е документален филм.
Понеже любимата ми група много хвалеше филма се насилих и дадох 11 евро да го гледам. Радвам се че стана така, защото най-вероятно щях да го пропусна, четяйки коментарите на юзърите в замунда. Който обича пъзели и заплетени истории да му даде още един шанс.
Vari- Member
-
Character sheet
О да! И аз гледах Direct cut-a и останах доволен. Включен беше момента със смърта на Холис Мейсън, който според мен си е доста силен.
Въпреки това, колкото и да интересен/зрелищен/опияняващ, филма си е филм, докато комикс новелата е нещо съвсем друго. Няма да споменавам липсващите странични истории, които ако фигурираха филма щеше да е 3.5 часа и повече. Едно от предимствата на новелата е възможноста да спреш за момент и да се насладиш на дадена картинка, реплика или и двете. Например, когато Дан и Лори се виждат за пръв път от доста време (преди погребението), в един момент Лори казва: "Тhere don't seem to be so many laughs these days", на което Дан отвръща: "Well, what do you expect? The Comedian is dead". Според мен една доста силна реплика, която във филма идва и си отива. Нямаш време да и обърнеш внимание, да се замислиш и оцениш. А новелата изобилства от подобни моменти.
Като цяло филма не предразполага да се вгледаш в дълбочината му, защото е наблъскан с максимален брой идеи и преплитащи се случки и зрителя няма възможност, да обърне внимание на всичко. Въпреки това лентата ми беше интересна, макар и малко неясна, преди да съм прочел комикс новелата. След това нещата си дойдоха по местата и установих, че филма и новелата се допълват взаимно. Е рабира се, можеш и да минеш без цветното визуализиране на лентата на Зак Снайдер, докато без допълнителните разяснея в комикс новелата ще ти е малко по-трудно.
Въпреки това, колкото и да интересен/зрелищен/опияняващ, филма си е филм, докато комикс новелата е нещо съвсем друго. Няма да споменавам липсващите странични истории, които ако фигурираха филма щеше да е 3.5 часа и повече. Едно от предимствата на новелата е възможноста да спреш за момент и да се насладиш на дадена картинка, реплика или и двете. Например, когато Дан и Лори се виждат за пръв път от доста време (преди погребението), в един момент Лори казва: "Тhere don't seem to be so many laughs these days", на което Дан отвръща: "Well, what do you expect? The Comedian is dead". Според мен една доста силна реплика, която във филма идва и си отива. Нямаш време да и обърнеш внимание, да се замислиш и оцениш. А новелата изобилства от подобни моменти.
Като цяло филма не предразполага да се вгледаш в дълбочината му, защото е наблъскан с максимален брой идеи и преплитащи се случки и зрителя няма възможност, да обърне внимание на всичко. Въпреки това лентата ми беше интересна, макар и малко неясна, преди да съм прочел комикс новелата. След това нещата си дойдоха по местата и установих, че филма и новелата се допълват взаимно. Е рабира се, можеш и да минеш без цветното визуализиране на лентата на Зак Снайдер, докато без допълнителните разяснея в комикс новелата ще ти е малко по-трудно.
Аз вчера си поиграх да гледам Кечистът и Огън в Кръвта: Високо напрежение и като цяло съм доволен и от двата филма. Не са шедьоври но стават за гледане.
Angels and Demons...съжалявам за 2та часа загубено време. Или аз съм проспала филма или съм много зле ама демони не видях...
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Гладиатор.
End of line.
End of line.
Witch-king- Moderator
-
Брой мнения : 1079
Кредит : 1128
Character sheet
Име: Хайнрих Майер
Години: 23
Раса: Човек
Brother Beat
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Crows: Zero веднъж филма да е по-хубав от мангата...или поне актьорите да изглеждат по-добре от нарисуваните в мангата.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Червеният Барон (Der Rote Baron) - доста качествен немски WW1 филм.
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Crows Zero ll
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
The Incredibles, едно от най-добрите неща, които съм гледал въобще Не знам как им се получава това на американците...бълват простотия след простотия, но една слаба анимация нямат
Vari- Member
-
Character sheet
Inglourious Basterds
Поклон пред най-големия!!!! Тарантино е велик. Този филм ще бъде гледан няколко пъти...силно се съмнявам, че ще ми омръзне.
Поклон пред най-големия!!!! Тарантино е велик. Този филм ще бъде гледан няколко пъти...силно се съмнявам, че ще ми омръзне.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Гледах го вторника. Беше страхотен.
Rebellion- Краля-Вещер