Последен филм
+18
Eleril
T'Amber
Aelys
Averroes
Vari
Elesarche
Witch-king
Kel Sinan
Laiqalasse
KOLOBAR
Eruin
queer
HeavenlyFire
Lord Bloodraven
Rebellion
KB
Etain
Sluffy
22 posters
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия
Страница 4 от 15
Страница 4 от 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Re: Последен филм
Споделям веднага. Хареса ми филма. Определено си струва възхвалите и много повече подхожда на мрачния Готам, който видях, да речем в "Батман се завръща". Оттам нататък просто филмите изтъпяваха, направо ме беше яд за добрите актьори, дето участват в тях. А всъщност аз се чудя защо точно с Жокера направиха серия? Тоя злодей вече го видяхме още в началото на поредицата. Не че се оплаквам, де. Просто образа му тук беше страхотно изигран и нямаше нищо общо с Жокера на Джак Никълсън. Хийт Леджър блесна с пълна сила - не очаквах, че е бил толкова добър актьор... "Why so serious, son?" направо... А и не само той, де. Каста си беше изключително добър - даже Крисчън Бейл май ми е по-Батман( ) от Майкъл Кийтън. Някак си захаросан ми седеше тойв първите части. А тоя дето играе Харви Двуликия... бърза справка - Арон Екхарт - много повече ми се доближи до образа. Просто сценаристие в "Батман и Робин" май беше, бъркам се малко, бяха направили Двуликия прекалено... смешен? Несериозен? Някак не ми беше по вкуса, макар и да харесвам Томи Лий Джоунс. Но в "Черния рицар" всички си бяха както трябва. Филма кефи, с две думи
Laiqalasse- Member
-
Брой мнения : 220
Години : 41
Кредит : 234
Character sheet
Име: Илвеин
Години: 45
Раса: Тъмен елф
Когато Боб Кейн създаде Батман неговата цел беше да създаде контрапункт на Супермен. Герой който няма супер-сили и чиито свят е мрачен и безмилостен в опозиция на този на Супермен.
Решиха да направят серия защото Жокера е просто Жокера. Аз съм фен на DC и от цялата вселена герои и злодеи които те имат любими ми са ми Батман и Жокера.
Жокера блести с оригиналност също като смъртния си враг. Помня най-много ме впечатли какво казва за него един друг злодей (The Trickster) в поредицата Batman: Underworld Unleashed. "When super-villians want to scare each other, they tell Joker stories."
Леджър изигра изключително добре едно от многото лица на Жокера. През годините той е бил психопат, сериен убиец, терорист, слаб но хитър, силен (до там, че може да се опълчи на Батман в ръкопашен бой), опасно целенасочен дори за кратко продавач на сладолед и баща. И въпреки, че отивайки на филма бях с нагласата, че Жокера на Никълсън не може да бъде надминат осъзнах, че и двамата ми харесаха наравно.
Новия Жокер беше по-близък към този от комиксите в някой отношения. Имаше реплики извадени направо от комиксите. За голямо съжаление той повече няма да се появи.
Решиха да направят серия защото Жокера е просто Жокера. Аз съм фен на DC и от цялата вселена герои и злодеи които те имат любими ми са ми Батман и Жокера.
Жокера блести с оригиналност също като смъртния си враг. Помня най-много ме впечатли какво казва за него един друг злодей (The Trickster) в поредицата Batman: Underworld Unleashed. "When super-villians want to scare each other, they tell Joker stories."
Леджър изигра изключително добре едно от многото лица на Жокера. През годините той е бил психопат, сериен убиец, терорист, слаб но хитър, силен (до там, че може да се опълчи на Батман в ръкопашен бой), опасно целенасочен дори за кратко продавач на сладолед и баща. И въпреки, че отивайки на филма бях с нагласата, че Жокера на Никълсън не може да бъде надминат осъзнах, че и двамата ми харесаха наравно.
Новия Жокер беше по-близък към този от комиксите в някой отношения. Имаше реплики извадени направо от комиксите. За голямо съжаление той повече няма да се появи.
Rebellion- Краля-Вещер
-
Брой мнения : 1302
Години : 124
Кредит : 1027
Така като каза че няма да се появи... Имам лошото предчувствие че ще му намерят заместник, който няма да е до толкова добър. Не съм сигурен, но и това е възможно. Все пак говорим за Холивуд.
Иначе относно новото филмче и мен ми хареса (не заради главния герой), само дето беше мааалко по-дълго от очакваното. Не че се оплаквам ама бях бая изненадан.
Наскоро гледах "Батман: Завинаги", защото никога не го бях гледал, а Джим Кери винаги ме е радвал. Та в тази част Томи Лий Джоунс играе Двуликия. Като образ го докарваше, но като поведение съм съгласен с Laiqalasse, че "новият" Двулик е по-добър.
Да се надяваме, че ще вкарат някой и друг женски интересен (и хубав!) персонаж - я жената котка, я помощницата на Жокера
Иначе относно новото филмче и мен ми хареса (не заради главния герой), само дето беше мааалко по-дълго от очакваното. Не че се оплаквам ама бях бая изненадан.
Наскоро гледах "Батман: Завинаги", защото никога не го бях гледал, а Джим Кери винаги ме е радвал. Та в тази част Томи Лий Джоунс играе Двуликия. Като образ го докарваше, но като поведение съм съгласен с Laiqalasse, че "новият" Двулик е по-добър.
Да се надяваме, че ще вкарат някой и друг женски интересен (и хубав!) персонаж - я жената котка, я помощницата на Жокера
Харли Куйн? Да, но за жалост без Жокера ще е меко казано кофти. Нейното безумие се върти изцяло около него.
А за жената котка... Еми тя ми е със сигурност любимия злодей от жените. Акробатична мацка с гениални познания в бойните изкуства. В Batman Returns Мишел Файфър я изигра блестящо. След онази помия с онази как й беше името, буквално треперя в ужас, но да бих искал да видя и двете.
А за жената котка... Еми тя ми е със сигурност любимия злодей от жените. Акробатична мацка с гениални познания в бойните изкуства. В Batman Returns Мишел Файфър я изигра блестящо. След онази помия с онази как й беше името, буквално треперя в ужас, но да бих искал да видя и двете.
Rebellion- Краля-Вещер
-
Харли може да я пляснат като някаква побъркана фенка на Жокера и да я направят Баш-злодея в следващия филм...
Laiqalasse- Member
-
Брой мнения : 220
Години : 41
Кредит : 234
Character sheet
Име: Илвеин
Години: 45
Раса: Тъмен елф
В последните комикси които четох Котката страшно ме разочарова. Случиха се едни работи които не трябваше да се случват.
Бих искал да видя Куйн, но без Жокера образа й е непълен.
Бих искал да видя Куйн, но без Жокера образа й е непълен.
Rebellion- Краля-Вещер
-
Забравих да пусна един коментар към Черния рицар, след повторно гледане.
Всички много харесаха Лежър (или поне повечето) как изигра Жокера и за съжаление по този начин хвърли една огромна сянка върху останалите актьори. Аз лично останах впечатлен от играта на Гари Олдман в ролята му на комисаря Гордън. Беше основна фигура в действието и според мен втория най-добър актьор във филма. Да се надяваме да не бъде задник като Кейти Холм и да се откаже от следващи филми (шансът е малък ама все пак).
И от днес - формулата. Можеше и по-добре.
Edit: + Horton hears a Who. Можеше и по-добре, очаквах повече от създателите на Ice Age и Джим Кери.
Всички много харесаха Лежър (или поне повечето) как изигра Жокера и за съжаление по този начин хвърли една огромна сянка върху останалите актьори. Аз лично останах впечатлен от играта на Гари Олдман в ролята му на комисаря Гордън. Беше основна фигура в действието и според мен втория най-добър актьор във филма. Да се надяваме да не бъде задник като Кейти Холм и да се откаже от следващи филми (шансът е малък ама все пак).
И от днес - формулата. Можеше и по-добре.
Edit: + Horton hears a Who. Можеше и по-добре, очаквах повече от създателите на Ice Age и Джим Кери.
Star wars
- Стреляйте в координати 113657843896.
- 113...как беше натам?
- Стреляй ето там бе!
- Стреляйте в координати 113657843896.
- 113...как беше натам?
- Стреляй ето там бе!
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Раса: Полу-елф
Беше ли дублиран на български?
Rebellion- Краля-Вещер
-
Слава богу не.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Freud: The Secret Passion (1962)
Стар, страхотен игрален филм с Монтгомери Клифт като Фройд. Въздействаща атмосфера и учудващо невероятна и модерна като усещане актьорска игра.
Стар, страхотен игрален филм с Монтгомери Клифт като Фройд. Въздействаща атмосфера и учудващо невероятна и модерна като усещане актьорска игра.
Rebellion- Краля-Вещер
-
WALL E - какво да се прави, все така си оставам фен на анимацията и продължавам да гледам всичко ново, което излиза. Филмчето не е лошо, макар да е далече от класата на старата школа...
Най-накрая Star Wars The clone wars. Не е лошо или поне става за убиване на време.
Witch-king- Moderator
-
Брой мнения : 1079
Години : 35
Кредит : 1128
Character sheet
Име: Хайнрих Майер
Години: 23
Раса: Човек
Kel Sinan написа:Имам сериозни резерви за този филм...много сериозни...
А гледал ли си го? Лично на мен Star Wars-a (или Стар Варса, както беше превода в Арената) ми е слабост и е трудно да ми развалят настроението с филм, анимация, комикс или игра. Все пак филмчето напълно задоволи предварителните ми очаквания - много битки и хумор.
Виж сега, аз съм Дай Хард Фен на SW и точно за това се тревожа дали няма да се разочаровам....
Не знам, но не ми се вярва. Стига разбира се да го гледаш с правилната нагласа (демек не с идеята за перфектния филм след 2та трилогия). Пък и не го режисира Лукас, което ме учуди малко :/
Lucas films ltd. си е гаранция за качество. Напълно съм съгласен със Слъфи.
P.S. Режисьора добре се е справил. Чичо Джордж 100% му е надничал над рамото.
P.S. Режисьора добре се е справил. Чичо Джордж 100% му е надничал над рамото.
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Вече предпочитам да отивам с лоша нагласа а филмите да ме изненадват приятно, че стана напоследък модерно да съм с добра нагласа, а филма да ме разочарова....
Lord of the rings: The return of the king (again)
Elesarche- Member
-
Брой мнения : 94
Години : 33
Кредит : 0
Същото като горепосоченото. Но си дръпнахме удължената версия, безценни.
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Iron Man - Честно казано на мен филмчето ми хареса.
HeavenlyFire- Member
-
Брой мнения : 443
Години : 36
Кредит : 330
Character sheet
Име: Манша Соркен
Снощи гледах "Герой" че не го бях гледал... Доста добър филм с много символика от страна ан режисьора....
Аз пак гледах новия батман, тоя жокера е най-готиният лошко в цялата история на Холивуд
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Е не знам. Все още знам че Вейдър държи първата позиция в последната класация направена наскоро след последния филм за Батман.
Страница 4 от 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия
Страница 4 от 15
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите