Песента за огън и лед
+8
Vari
Vlad
Lord Bloodraven
Телемаг
Sluffy
Aelys
Kel Sinan
Witch-king
12 posters
Страница 2 от 5
Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Песента за огън и лед
Пролета, да сме по-точни. От ада ще го извадя, ако вземе че се гътне до тогава. А казват че аз съм несериозен
04.04.2009 е обещал ама то при него никога не се знае. Аз ще помагам да го вадим от ада. ама дано да си е жив и здрав човека, че иначе има да си пишем и да гадаем ....
Гост- Гост
Сериозно трябва да обсъдим евентуалното му отвличане и преместване на българска почва, в обстановка, която да го мотивира да пише бързичко.
Aelys- Member
- Брой мнения : 1033
Години : 37
Кредит : 1094
Character sheet
Име: Верисаел Еринвар
Години: 48
Раса: Елф
Имате подкрепата на чуждестранния френски легион в мисията по ваденето от ада или евентуалното отвличане.
Witch-king- Moderator
-
Брой мнения : 1079
Години : 35
Кредит : 1128
Character sheet
Име: Хайнрих Майер
Години: 23
Раса: Човек
Мисля че от Англия, Холандия и Швейцария също ама от Америка.... точно там ни трябва support. Никой не ще да ни даде ръкавица
Спокойно чеда мои...вече е тук...държа го в мазето си на хляб и сол с компания люлински пъхове...пише та се кине
Не знам дали Егон е жив, някъде из форумите бях чела, че никъде не пишело, че Егон е умрял от ръцете на Клегейн, но това не е така. В Игра на тронове на няколко места ясно се споменава, че наследника на Регар е убит ето и пример: "Как принцеса Еля Дорнска се молела за милост, когато изтръгнали от гърдите й наследника на Регар и го убили пред очите й." (първата глава за Денерис) и "Разправяха, че момиченцето на Регар плакало, когато го извличали изпод леглото, за да го посекат. Момченцето беше още сукалче, но войниците на лорд Тивин го бяха издърпали от гърдите на майка му и бяха пръснали главицата му в стената." (ІІ-та глава за Едард в разговор между Робърт и Нед). Наистина би блио инстересно, ако Егон е жив, но тогава значи Мартин не си е доизпипъл нещата или е решил да го съживи впоследствие. Иначи за Джон не знам вече какво да мисля - дали е син на Лиана и Регар - това може би ще разбирим в Танца, ако някога Мартин реши да го издаде?!?
Гост- Гост
Да, тежка е сагата с Танца. Дано го допише по-скоро, че после и превод трябва да чакаме...
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Ето едно филмче, което направих преди време ама сега реших да сложа в нета.
Много силно!
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Здравейте. Случайно се натъкнах на този форум и решех да добавя още малко гюрлотия към обсъждането
Моето мнение е: втората глава на Дракона е Аря. Имам предположение за третата, но не съм намерил доказателство(т.е. виси във въздуха).
Аря е "втората глава", защото е варг - може да се свързва своята вълчица(а, варг-те могат да се свържат и с няколко животни). И като варг ще се свърже с единия дракон. И Аря се намира на юг (за да стигне до Вестерос, Денерис ще мине през/покрай Свободните градове). В позиция е да се срещне с Денерис. Е може и да бъркам
Моето мнение е: втората глава на Дракона е Аря. Имам предположение за третата, но не съм намерил доказателство(т.е. виси във въздуха).
Аря е "втората глава", защото е варг - може да се свързва своята вълчица(а, варг-те могат да се свържат и с няколко животни). И като варг ще се свърже с единия дракон. И Аря се намира на юг (за да стигне до Вестерос, Денерис ще мине през/покрай Свободните градове). В позиция е да се срещне с Денерис. Е може и да бъркам
Телемаг- New Member
- Брой мнения : 24
Години : 44
Кредит : 10
Подкрепям шефа в питането, преди да се изкажа.
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Драконът не е обикновено животно. Не отричам, че е възможно, но това ще си е чиста загуба на един дракон. Аря е социопат.
По същата логика може и да е Санса, Бран или Джон? А и Денерис май ще пристигне във Вестерос от запад, според съвета на Куайте. Значи няма да мине през Браавос. И все пак всичко е възможно.
П.П. Може ли някой да наеме Аря да убие Денерис?
Добре дошъл във форума.
По същата логика може и да е Санса, Бран или Джон? А и Денерис май ще пристигне във Вестерос от запад, според съвета на Куайте. Значи няма да мине през Браавос. И все пак всичко е възможно.
Добре дошъл във форума.
Aelys- Member
Character sheet
Aelys написа:
E Aря не е ли прекално малка за толкова.. хм, важна поръчка. За мен тя все още се учи и има какво да научи.
Но говорейки за Аря имам едно друго питане. Джаген К'хгар (jagen H'ghar) за какво са го заловили според вас и дали (ако приемем че е безлик) е самостоятелен или изпълнява нечия поръчка.
Третата глава е Тирион. Не, не защото е на юг, а защото има различни очи и иска да лети с дракон. Доста си е хипотетично, но знаем ли кой ще е?
Аря е втората глава. Спомнете си, какво прави Регар? Отвлича сестрата на Едард. Която е наричана "вълчица". Защо му е? Нали за драконите му трябват Таргариени или му трябва една "вълчица"? А, от Аря (наричат я вълче дете), по-голяма "вълчица" има ли?
За преминаването на море, от много хора е по-лесно в най-тясното място. Денерис няма къде да ходи, ще мине през Свободните градове (кораби им ще ползва). Казаното от Куайте може да се тълкува и по друг начин.
Аря е втората глава. Спомнете си, какво прави Регар? Отвлича сестрата на Едард. Която е наричана "вълчица". Защо му е? Нали за драконите му трябват Таргариени или му трябва една "вълчица"? А, от Аря (наричат я вълче дете), по-голяма "вълчица" има ли?
За преминаването на море, от много хора е по-лесно в най-тясното място. Денерис няма къде да ходи, ще мине през Свободните градове (кораби им ще ползва). Казаното от Куайте може да се тълкува и по друг начин.
Телемаг- New Member
Тирион-да, хубавоще е да е той и има такава вероятност.
Спорред мен не му трябва вълчица, а лед, за да си направи другата глава на дракона, най-важната, или принцът, чиято песен е за огън и лед. Той самият е огън и Еля не е особено студена, значи Егон не става за тази роля. Регар много бързо се е досетил къде е ключът за бараката. Уж!Все пак и той не е по-малко луд от баща си, само че по друг начин. Всички знаем истината за пророчеството от майстер Емон.
Разтълкувай го по друг начин. Предизвиквам те!!!
Спорред мен не му трябва вълчица, а лед, за да си направи другата глава на дракона, най-важната, или принцът, чиято песен е за огън и лед. Той самият е огън и Еля не е особено студена, значи Егон не става за тази роля. Регар много бързо се е досетил къде е ключът за бараката. Уж!Все пак и той не е по-малко луд от баща си, само че по друг начин. Всички знаем истината за пророчеството от майстер Емон.
Разтълкувай го по друг начин. Предизвиквам те!!!
Aelys- Member
Character sheet
Здравейте.
Не приемам това като предизвикателство. Просто това е първото проро4ество, което ме накара да се замисля.
Куайте казва:
- За да отидеш на север, трябва да отидеш на юг. Денерис ве4е го е направила, с отиването в Карт.
- За да отидеш на запад, трябва да тръгнеш на изток. Скромното ми мнение е, 4е ако отидеш на изток, после идваш от изток (не "от запад", Аелис ). Географията им още не съм я оправил (не съм се ориентирал
- За да тръгне напред, трябва да се върне. Тук може да се тълкува доста. Да си отмъсти на тези дотраки, които я изоставиха или връщането на Железния трон, е при4ината да тръгне напред.
- За да пипне светлината, трябва да мине под сянката. "Под сянката" го тълкувам като да се пребори със Сянката/Ноща без свършек/Другите.
Сигурно може да се добави още, но .... сега не сещам пове4е.
Опаааа, добре 4е се сетих. Кой пореден по номер, лорд командир е Джон???
Джон, е леко казано твърде зает, за отиде на юг (и се заклел . Денерис ще дойде на север след като събере "трите глави".
Джаген е пратен или от Морския господар или действа от името на Лунните певци/Храма в който е Аря.
Не приемам това като предизвикателство. Просто това е първото проро4ество, което ме накара да се замисля.
Куайте казва:
- За да отидеш на север, трябва да отидеш на юг. Денерис ве4е го е направила, с отиването в Карт.
- За да отидеш на запад, трябва да тръгнеш на изток. Скромното ми мнение е, 4е ако отидеш на изток, после идваш от изток (не "от запад", Аелис ). Географията им още не съм я оправил (не съм се ориентирал
- За да тръгне напред, трябва да се върне. Тук може да се тълкува доста. Да си отмъсти на тези дотраки, които я изоставиха или връщането на Железния трон, е при4ината да тръгне напред.
- За да пипне светлината, трябва да мине под сянката. "Под сянката" го тълкувам като да се пребори със Сянката/Ноща без свършек/Другите.
Сигурно може да се добави още, но .... сега не сещам пове4е.
Опаааа, добре 4е се сетих. Кой пореден по номер, лорд командир е Джон???
Джон, е леко казано твърде зает, за отиде на юг (и се заклел . Денерис ще дойде на север след като събере "трите глави".
Джаген е пратен или от Морския господар или действа от името на Лунните певци/Храма в който е Аря.
Телемаг- New Member
Джон е 998мия Лорд Командир на Стража.
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Сега забелязах нещо. Песента за огън и лед, която търси Регар. Той се жени за Еля, "слънцето на Мартел" - Огън. И отвлича Лиана, "вълчище на заледено поле" - Лед (помните името на меча на Старк). Обаче, може би е погрешно тълкуването му (и от там се получават несъответствиата/несъответствията.
Телемаг- New Member
Да, грешно тълкуване.
Вече знаем, че Денерис е върпсония принц... тогава как това прорчесвто се отнася към нейния случай? Тя няма нищо общо с леда! Теория-> Обещанията принц и Азор Ахаи са две различни лица,-две от главите на дракона.
Вече знаем, че Денерис е върпсония принц... тогава как това прорчесвто се отнася към нейния случай? Тя няма нищо общо с леда! Теория-> Обещанията принц и Азор Ахаи са две различни лица,-две от главите на дракона.
Aelys- Member
Character sheet
Възможно. Тогава аз (без да споменавам имена) ще задам следния въпрос: кой е леда? (да видим дали сме на едно мнение)
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Джон сняг е Обещаният принц, Денерис е Азор Ахаи, а ...... е Последният герой ( или както там се казваше). Трите глави на дракона.
Aelys- Member
Character sheet
Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Страница 2 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите