Тема за коментари
+11
will
Lord Bloodraven
Avenger
Rebellion
Laiqalasse
Witch-king
Vlad
Aelys
HeavenlyFire
Vari
Sluffy
15 posters
Страница 5 от 40
Страница 5 от 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Тема за коментари
Никой не е говорил за Бан. Не е като да не те искаме. Напротив ти си ни линч victim
HeavenlyFire- Member
-
Брой мнения : 443
Години : 36
Кредит : 330
Character sheet
Име: Манша Соркен
Години: 23
Раса: Човек
Някой спомена, че има нужда от мъчител, не? Давайте графика ми е сводобен напоследък.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Раса: Полу-елф
Е кой ще се престраши да започне РПГ-то Днес поне 80% от хората ги видях онлайн а още няма пуснат пост
Avenger- Member
-
Брой мнения : 170
Години : 33
Кредит : 190
Character sheet
Име: Маел Руин
Години: 27
Раса: Тъмен елф
Е не е до престрашаване, Още не е готово. И още май не трябва да почваме
HeavenlyFire- Member
-
Character sheet
Извинявам се не съм разбрал Просто в темите с героите пишеше че вече може да започваме от Царския път и затова съм се залудил.
Avenger- Member
-
Character sheet
И аз се бях, ама след разговор с РПГ-екипа. Ми се каза да почакам, и да съм спрял да им давам зор.
HeavenlyFire- Member
-
Character sheet
Чакаме да кажат старт и почваме.
Kalan Amen- New Member
- Брой мнения : 15
Години : 34
Кредит : 15
Character sheet
Име: Калет Дансерат
Раса: Елф
Да не ви линчувам аз сега
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Години : 35
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Good things come to those who wait.
Aelys- Member
- Брой мнения : 1033
Години : 37
Кредит : 1094
Character sheet
Име: Верисаел Еринвар
Години: 48
Раса: Елф
Vari, аз по-скоро си мислих за бунт, пък то другото щеше да дойде. Ама да им дадем време, до колкото знам е доста по-голямо РПГ-то и обхваща повече неща, пък и те хората имат личен живот(колкото и да ми е трудно да си го представя)
Но само чакам зелена светлина и си пускам поста. Нямаше какво да правя и си го драснах вече. Само казвате старт и пускам.
Но само чакам зелена светлина и си пускам поста. Нямаше какво да правя и си го драснах вече. Само казвате старт и пускам.
HeavenlyFire- Member
-
Character sheet
Ще чакаме, ама да знаят, че вилите са ни под ръка!
Аз по принцип ще изчакам 3-4 да си пуснат постовете и тогава ще си напиша моя, че още не съм сигурен как става...ще ви видя какво ще правите
Аз по принцип ще изчакам 3-4 да си пуснат постовете и тогава ще си напиша моя, че още не съм сигурен как става...ще ви видя какво ще правите
Vari- Member
-
Character sheet
Натрупайте нетърпението си под формата на резерв и го използвайте, когато дойде неминуемият момент, в който не ви се пише и не ви идва музата.
Vlad- Member
-
Брой мнения : 628
Кредит : 645
Character sheet
Име: Ризраел
Години: 20
Ето докъде стигнах, още ще си играя с някои цветове и "текстури", но да кажем че като идея е готова. Сега казвайте къде какво ще слагаме и въобще харесва ли ви Промених малко географията на някои райони, за да направя картата по-разчупена, но Севера си е както искахте "Светът" е само докато разбера името (тоест разбрах го, но ще го сменя после)
Забравих да питам, да направя ли 3-4 по-големи реки? Освен това ще сложа някакви символи на местата където са градовете..нали се сещате..като географкса карта, само че по-интересни О.о
Забравих да питам, да направя ли 3-4 по-големи реки? Освен това ще сложа някакви символи на местата където са градовете..нали се сещате..като географкса карта, само че по-интересни О.о
Vari- Member
-
Character sheet
Значи, добре изглежда. Но има няколко момента които трябва да се коригират, още от стратегическата карта.
Първо, картата трябва да се "завърти" леко, така че лявата част да се смъкне на долу, а дясната - нагоре. Северната местност трябва да е най-северната точка. Демек разширението след полуострва в дясно, почти не трябва да го има. Особено слд като се "наклони" малко картата не трябва да има друга по-северна точка от теснина на полуострова. Даже под нея. Друго средната област трябва да е малко по-широка.
Ако нямаш нищо против, драсни ги тези промени пък ще видим нататък за реки и планини.
Първо, картата трябва да се "завърти" леко, така че лявата част да се смъкне на долу, а дясната - нагоре. Северната местност трябва да е най-северната точка. Демек разширението след полуострва в дясно, почти не трябва да го има. Особено слд като се "наклони" малко картата не трябва да има друга по-северна точка от теснина на полуострова. Даже под нея. Друго средната област трябва да е малко по-широка.
Ако нямаш нищо против, драсни ги тези промени пък ще видим нататък за реки и планини.
За да не си играем цял ден, защото така ще се наложи доста да променяме, вземи лист хартия, начертай я точно както трябва да изглежда на "листа" и ми дай да гледам
Vari- Member
-
Character sheet
Vari- Member
-
Character sheet
Лично смятах, че можеше да е по-лесно ако направим картата когато сме на една маса на четири очи. Ако това не може да изчака давайте, но имам само една молба.
Слъфи също трябва да даде мнението си разбира се, защото не го знам, но на мен шрифта на примерната карта не ми харесва. Като говорим за Анурил и въобще РПГ-то клоним силно към западна Европа, а шрифтът просто е прекалено "източна Европа".
Слъфи също трябва да даде мнението си разбира се, защото не го знам, но на мен шрифта на примерната карта не ми харесва. Като говорим за Анурил и въобще РПГ-то клоним силно към западна Европа, а шрифтът просто е прекалено "източна Европа".
Rebellion- Краля-Вещер
-
Брой мнения : 1302
Години : 124
Кредит : 1027
Да, това за шрифта предполагам не е толкова трудно да се промени. Преди малко се уточнихме с Вари и си мисля че довечера ще имаме един по-добър вариант на очертанията на кралството.
Така, значи ето очертанията според последните забележки, Севера е най-северната точка, средата е по-широка, а лявата страна е смъкната. За съжаление няма много шрифтове за нашата мила кирилица, така че понеже е фентъзи прецених, че едни "средновековни" букви ще подхождат, а това, че са източно европейски ще различи нашата карта от другите. Това лесно се сменя, но изборът за кирилицата е доста ограничен. Ето шрифтовете, които аз имам и поддържат кирилица.
Не бих се спрял на готическите, защото когато са по-малки се разчитат много трудно, играл съм много игри с карти и винаги съм забелязвал, че това, на което разработчиците обръщат внимание е текста да е четлив, а не до толкова завъртян. Аз лично, ако не е първия шрифт, бих се спрял на втория, доста е интересен и четлив.
Кажете дали географията на картата ви допада и кой шрифт избирате. Ако искате някакъв друг, ще трябва да търся из нета, но пак казвам за крилица няма почти нищо.
Не бих се спрял на готическите, защото когато са по-малки се разчитат много трудно, играл съм много игри с карти и винаги съм забелязвал, че това, на което разработчиците обръщат внимание е текста да е четлив, а не до толкова завъртян. Аз лично, ако не е първия шрифт, бих се спрял на втория, доста е интересен и четлив.
Кажете дали географията на картата ви допада и кой шрифт избирате. Ако искате някакъв друг, ще трябва да търся из нета, но пак казвам за крилица няма почти нищо.
Vari- Member
-
Character sheet
Наистина втория шрифт ми харесва и картата също я одобрявам. Само,че очаквах да граничи с море. Искам да попитам цялото РПГ ще се състои в едно царство или на цял континент.
Avenger- Member
-
Character sheet
За шрифта на мен ми хареса 2ри, 4ти и 5ти. Очаквам и Ребелиън да сподели, кой най-много му допада. Иначе Avenger това което виждаш като контур е част от континента на който е Западното кралство. Той продължава на изток където се намира Сарсанската империя, а на югоизток е Аркания. Иначе всичко останало е море
А да и действието ще се развива на територията на цялото кралство, което си е доста голямо като размер. Няма да е на целия континет, но пак ще е широко
А да и действието ще се развива на територията на цялото кралство, което си е доста голямо като размер. Няма да е на целия континет, но пак ще е широко
Мен пък ми най-харесва първия шрифт, но нямам претенции, който и ще да е.
Vlad- Member
-
Брой мнения : 628
Кредит : 645
Character sheet
Име: Ризраел
Години: 20
На мен ми харесва 3 и 4. Мога и с 2 да се съглася.
Rebellion- Краля-Вещер
-
Брой мнения : 1302
Години : 124
Кредит : 1027
Страница 5 от 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Страница 5 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите