Dragon Age: Origins
+4
Witch-king
Vari
Sluffy
Lord Bloodraven
8 posters
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия
Страница 1 от 5
Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Dragon Age: Origins
Я да си полафим малко за тази игричка. До колкото знам освен мен има поне още два броя в този форум, които в момента играят играта.
Какво са ви впечетленията от нея? С какъв герой играете и ако сте я изиграли какъв край избрахре? (моля отговорите на последния въпрос да бъдат поставени в спойлер тъй като не всички вероятно са я свършили) Какво ви харесва в играта и какво не.
За мен мен игричката е много зарибяваща, макар и да има доста недостатъци откъм геймплея си според мен. Лично в началото ми се е случвало да умирам по няколко пъти и то за глупости заради системата на битка. В последствие като свикнах нещата вече вървяха доста по-добре. Също друго неприятно нещо е леко небалансираната система. Това да си магьосник след 5то ниво си все едно си бог.
Иначе до сега съм играя с горски елф, магьосник човек и в момента играя с човек благородник. И трите си героя ще се опитам до докарам до различен край (два от тях вече успях), за да мога да опитам "максимално от играта". За съжаление, за да видя всеки възможен край в тази игра сигурно ще ми трябва да я преиграя оше 10тина пъти, з акоео не съм сигурна, че ще имам нерви.
Какво са ви впечетленията от нея? С какъв герой играете и ако сте я изиграли какъв край избрахре? (моля отговорите на последния въпрос да бъдат поставени в спойлер тъй като не всички вероятно са я свършили) Какво ви харесва в играта и какво не.
За мен мен игричката е много зарибяваща, макар и да има доста недостатъци откъм геймплея си според мен. Лично в началото ми се е случвало да умирам по няколко пъти и то за глупости заради системата на битка. В последствие като свикнах нещата вече вървяха доста по-добре. Също друго неприятно нещо е леко небалансираната система. Това да си магьосник след 5то ниво си все едно си бог.
Иначе до сега съм играя с горски елф, магьосник човек и в момента играя с човек благородник. И трите си героя ще се опитам до докарам до различен край (два от тях вече успях), за да мога да опитам "максимално от играта". За съжаление, за да видя всеки възможен край в тази игра сигурно ще ми трябва да я преиграя оше 10тина пъти, з акоео не съм сигурна, че ще имам нерви.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Раса: Полу-елф
Re: Dragon Age: Origins
E нали уж го сметнахме. Ще трябва да я превъртиш 27 пъти. До сега 2 и половина...
Аз лично ще я пробвам на по-късен етап. Всичко звучи интересно, но не до там грабващо, че да се засиля да си я изтегля веднага
Аз лично ще я пробвам на по-късен етап. Всичко звучи интересно, но не до там грабващо, че да се засиля да си я изтегля веднага
Аз така и не мога да я дръпна, замундата не се отваря, а от арената тегля с по 20 кб на секунда...не ми се чакат 99:99:99 часа Иначе не бих я купил, защото най-вероятно няма да я подкарам на лаптопа, ще чакам коледната ваканция
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Години : 35
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
защо не пробваш в някой голям международен тракър? Аз така я дръпнах.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
И аз - Pirate bay FTW!
Witch-king- Moderator
-
Брой мнения : 1079
Кредит : 1128
Character sheet
Име: Хайнрих Майер
Години: 23
Раса: Човек
Така, че мило другарче...come to the dark side we have cookies.
Иначе по темата честно казано за сега най-много ми харесва историята на човек благородник. Макар че още не съм стигнала до края както са тръгнали нещата май това ще ми е личния фаворит.
Иначе по темата честно казано за сега най-много ми харесва историята на човек благородник. Макар че още не съм стигнала до края както са тръгнали нещата май това ще ми е личния фаворит.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Играя тази игра от една седмица и съм зарязала всичко останало. Избрах човек магьосница. Още не съм стигнаяла до края, но малко остава. Изключителна игра. Планирам за я завърша в следващите един-два дни, защото почвам друга. По-късно сигурно ще поиграя и с друг герой, за да видя историите. Малко ме дразни безкрайното избиване на орди мобове (в джужешките град беше особено досадно и ГНУСНО) както и дъъъъъългите отговори на обикновени въпроси.
Джуджето е голям смях, най-забавния герой след НК-47.
Джуджето е голям смях, най-забавния герой след НК-47.
Aelys- Member
- Брой мнения : 1033
Години : 37
Кредит : 1094
Character sheet
Име: Верисаел Еринвар
Години: 48
Раса: Елф
Успя ли да накараш Алистърили Зевран (или и двмата) да ходите в палатката да си "говорите". И да кажи ми накрая какъв край си избрала да видя дали е различен от този на моята магьосница
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
За сега се ограничавам до Алистър. Зевран не ми допада особено, макар че е доста забавен. Иначе остава да му подаря още някой боклук и ще ми падне. Освен това Алистър един ден ще е крал, а елфа ще свърши в някой бардак... или в харема на кралицата.
Обаче джуджето ми налиташе по едно време!!!
Обаче джуджето ми налиташе по едно време!!!
Aelys- Member
Character sheet
Абе то налита ама нищо не прави. (не че ако правеше нещо аз щях да му се вържа...) А това за Алистър нали знаеш, че не е сигурно
Аз първия път опитах и с двмата ама в един миг Алистър каза или аз или да те нема (грубо казано) и аз еми...
Иначе да куеста на джуджетата е най-гаден за мен. Вече си го оставям все за накрая. Особено с боса накрая. Това е боса, който винаги ми такова майката много здраво.
Аз първия път опитах и с двмата ама в един миг Алистър каза или аз или да те нема (грубо казано) и аз еми...
Иначе да куеста на джуджетата е най-гаден за мен. Вече си го оставям все за накрая. Особено с боса накрая. Това е боса, който винаги ми такова майката много здраво.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Така ли? Ами значи добре че имам и друга алтернативи за бъдешето. С онази Лилиана ще обикаляме света. След като прережа гърлото на Мориган разбира се. тази полугола гарга ми лази по нервите от самото начало.
Кой избра накрая?
То джуджето и на Уин се предлагаше, а пък Зевран се предлагаше на него. Общо взето сме една банда развратници.
Саймън Темпълтън озвучава лошия регент и е малко трудно да не му симпатизираш. Твърде много ми напомня за друга игра и друг герой.
Някой да знае къде да намеря проклетия меч на Стен, че искам да приключа и с тази история преди края?
Кой избра накрая?
То джуджето и на Уин се предлагаше, а пък Зевран се предлагаше на него. Общо взето сме една банда развратници.
Саймън Темпълтън озвучава лошия регент и е малко трудно да не му симпатизираш. Твърде много ми напомня за друга игра и друг герой.
Някой да знае къде да намеря проклетия меч на Стен, че искам да приключа и с тази история преди края?
Aelys- Member
Character sheet
Ох тъпия меч на Стен се намира по време на личния му куест. Аз обаче не съм го играла понеже, за да стигнеп до тоя куест е болка в задника. Трябва да му дигнеш апрувалъ до незнам си колко, което е неговия случай е болка в гъза. Първите два пъти като играх дори не си правих труда да говоря с него. В момента се опитвам да го правя, но е все едно да се опиташ да накараш колегата да спи с много грозна жена.
За Алистър няма да ти спойлвам, като стигнеш до последния куест ще видиш, но това й е якото на играта, че нещата не са съвсем както ги виждаш. Разбира се можеш да си я изиграеш по праволинейния и логичен начин, да нправиш него крал и всички и дрън дрън.
За Алистър няма да ти спойлвам, като стигнеш до последния куест ще видиш, но това й е якото на играта, че нещата не са съвсем както ги виждаш. Разбира се можеш да си я изиграеш по праволинейния и логичен начин, да нправиш него крал и всички и дрън дрън.
- Spoiler:
- Това, което аз направих беше първия път да направя него крал, втори път направих съпругата на мъртвия крал кралица, с Алистър си грабнахме шапките и отидохме да живеем при другите пазители щестливо докато смъртта ни раздели. Сега все още не съм решила ще видя.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Да, направих го крал, защото става за крал. Онази русичката нещо не ми вдъхваше доверие, като фурнаджийска лопата е. А той взе че ме заряза. Неблагодарен глупак!!!
И накрая се жертвах за доброто на всички и ми построиха паметник.
Сега ще пробвам другите варианти. Ще приема предложението на Мориган, че ми е интересно да видя какво става. После ще оженя Алистър за кралицата... Абе има много варианти.
Сега ще пробвам другите варианти. Ще приема предложението на Мориган, че ми е интересно да видя какво става. После ще оженя Алистър за кралицата... Абе има много варианти.
Aelys- Member
Character sheet
То тая игра много възможности има...звуки като Симс Айде тогава ще погледна в заливчето на пиратите
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Aelys написа: А той взе че ме заряза. Неблагодарен глупак!!!
Еее не си го направила както трябва и или песуейшъна ти е нисък. Можеш да го навиеш да си му любовница. Но можеш и да се ожениш за него, но за тов атрябва да си друг клас или да имаш мноооого висок песуейшън скил. Казвам мноооого висок понеже аз имах доста висок и пак не ми се отвори парашута. Но сега....ооо ще види той.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
До колкото разбрах, за да се омъжа за него и да стана кралица в същото време, трябва да съм човек благородник, не маг. Друг начин нямало. Иначе опцията за политическия брак с Анора я имам, но не съм я пробвала. Сега съм си наумила да не е крал изобщо. Ще трябва да го пусна да се повъргаля с вещицата, за да има кой да изяде демона, но ще го преживеем в името на щастливия край. Иначе на убедителност съм качила максимума, защото приемам манипулацията много сериозно във всички игри . Влиянието ми е 100%.
Aelys- Member
Character sheet
Хм ми не знам побеже аз като играх с маг и стигнах до мига в който трябва да избера кой да е на трона имах и опция "Алистър ще бъде крал и аз с него кралица" По принцип и аз обикновено в такъв тип си качвам този скил супер яко понеже съм мързел и ако мога някъде да мина по ленста- минавам. Просто заради факта,ч е имах тази опция реших че верно трябва да имаш супер висок персуейшън, за да стане. Иначе това за благородника го знам.
Пробвай да пощадиш Логейн
Пробвай да пощадиш Логейн
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Да, това го пробвах и не свърши добре. Никак добре. Голям зор пада с този Алистър ей...
Aelys- Member
Character sheet
Ммм даммм. Прекарваш повечето си време трепейки гадове или опитайки се да задоволиш капризите на някакъв с надежада накрая да ти се отвори парашута с корона н аглавата да речем. Жалко, че Зевран не са го направили по-години. Смисъл концепт арта му е съпер як, на мен много ми харесва ама в играта нещо не са го направили както трябва.
А да намери ли меча на Стен да знам аз дали да си правя усилието да го търся и да си вдигам апрувала с него, защото това при него наистина е досадна работа.
А да намери ли меча на Стен да знам аз дали да си правя усилието да го търся и да си вдигам апрувала с него, защото това при него наистина е досадна работа.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Изобщо не съм ходила да го търся. Стен ми е доста досаден и не ми се занимава. Може би друг път. Да не повярва човек- някъде четох, че може да се позабавляваш и с него. Това ако не е CREEEEEEEPY!
Зевран горкия какъвто и нисичък и в зелено ми напомня твърде много на жаба. Моята магьосница стърчи с глава и рамене над него и изглежда доста якичка в сравнение! Определено не е подходящ.
Като цяло доста са се постарали да направят всички останали мъже сбръчкани и с брадавици. Алистър изпъква като диамант сред пачи яйца. Но в началото как се вайкаше за онзи Дънкан. Проявявах разбиране само и само да го вкарам в палатката.
Вчера изиграх втори вариант, в който той пак е крал, мага е жив и му става съветник, но само толкова.
Зевран горкия какъвто и нисичък и в зелено ми напомня твърде много на жаба. Моята магьосница стърчи с глава и рамене над него и изглежда доста якичка в сравнение! Определено не е подходящ.
Като цяло доста са се постарали да направят всички останали мъже сбръчкани и с брадавици. Алистър изпъква като диамант сред пачи яйца. Но в началото как се вайкаше за онзи Дънкан. Проявявах разбиране само и само да го вкарам в палатката.
Вчера изиграх втори вариант, в който той пак е крал, мага е жив и му става съветник, но само толкова.
Aelys- Member
Character sheet
Аз за сега си харесах най-много варианта , в която русата пача е кралица, Алистър заедно с мен се връща при пазителите там в тяхната крепост и "не напуснал стараната на своята любима освен, за да отиде и посети гроба на Дънкан".
Иначе Алистър, за да спре да хленчи и мрънка ключов момент е неговия куест със сетра му какво ще му кажеш. Ако успееш да го накараш да бъде мъж и да спре да мрънка по-лкесно му ставаш любовница ако той стане крал.
Друг много як момент в играта е диалога между различните хора в комапняиат. Нз дали си ги слушаша, но има някои на които аз съм умирала от смях. (особено тези с участие на джуджето или когато Уиун обяснява на Алистър от къде идват бебетата)
Иначе Алистър, за да спре да хленчи и мрънка ключов момент е неговия куест със сетра му какво ще му кажеш. Ако успееш да го накараш да бъде мъж и да спре да мрънка по-лкесно му ставаш любовница ако той стане крал.
Друг много як момент в играта е диалога между различните хора в комапняиат. Нз дали си ги слушаша, но има някои на които аз съм умирала от смях. (особено тези с участие на джуджето или когато Уиун обяснява на Алистър от къде идват бебетата)
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
А, това с Уин и бебетата не съм го чула. Жалко. Да, винаги когато чуя,че започват да си говорят, спирам и ги слушам. Много е забавно. Трябва някъде да го има като клипче...
Това със сестрата съм го преминала добре, значи има надежда да заприпкаме към залеза. Обаче излиза, че за да бъдеш с Алистър, трябва да вземеш морално грешните и егоистични решения- да сложиш една самодоволна шматка на трона, да го навиеш да легне с Мориган и да позволиш демона на древния бог да заживее в копелето на кралското копеле. Да живее любовта! Или да цитирам една стара жена: "ЛЮЮЮЮЮбовтААААААА еее пОООО– сиИлна ООт ВСИИИИИИИЧкооОООО!"
Това със сестрата съм го преминала добре, значи има надежда да заприпкаме към залеза. Обаче излиза, че за да бъдеш с Алистър, трябва да вземеш морално грешните и егоистични решения- да сложиш една самодоволна шматка на трона, да го навиеш да легне с Мориган и да позволиш демона на древния бог да заживее в копелето на кралското копеле. Да живее любовта! Или да цитирам една стара жена: "ЛЮЮЮЮЮбовтААААААА еее пОООО– сиИлна ООт ВСИИИИИИИЧкооОООО!"
Aelys- Member
Character sheet
Е да ама по време на цялата игра трябва да взимаш морално правилните, за да може той да не ти се нацупи, разсърди, тръшне или още по-зле да си обере крушите.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Мхм... Да, той ако си обере крушите още веднъж, аз ще взема да се нацупя и ще го тръшна. ( Де да можеше!)
Обаче ми се струва че мъжката част от колегите не се вълнува от ''романтичната'' част на играта. Мориган или Лилиана? Или може би Уин?
Обаче ми се струва че мъжката част от колегите не се вълнува от ''романтичната'' част на играта. Мориган или Лилиана? Или може би Уин?
Aelys- Member
Character sheet
Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия
Страница 1 от 5
Права за този форум: