Dragon Age: Origins
+4
Witch-king
Vari
Sluffy
Lord Bloodraven
8 posters
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия
Страница 4 от 5
Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Dragon Age: Origins
Яснооо... така или иначе аз Урната просто я зарязах...
Witch-king- Moderator
-
Брой мнения : 1079
Години : 35
Кредит : 1128
Character sheet
Име: Хайнрих Майер
Години: 23
Раса: Човек
Аз по това време, когато счупих урната, още нямах Уин, обаче пък Леилана или както и е името ми се скара и си би камшика. А аз пък станах Риивър...
DefendeR- Member
-
Брой мнения : 74
Години : 36
Кредит : 79
Character sheet
Име: Габриел Кронберг
Години: 29
А като втори подклас?
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Berserker. Сториха ми се най-полезни за моя Уориър с двуръчен меч.
DefendeR- Member
-
Брой мнения : 74
Години : 36
Кредит : 79
Character sheet
Име: Габриел Кронберг
Години: 29
Между другото, който е пропуснал да изгледа това филмче
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Раса: Полу-елф
Изглежда много добре, в топ 10 на Gamespot e с коефициент 9.5 и трябва да се пробва задължително.
И в нашите торенти я няма, като гледам...
И в нашите торенти я няма, като гледам...
Не е възможно да я няма, аз съм я сваляла оттам както и DLCто. За Замунда съм почти сигурна, че трябва да я има. За съжаление не мога да погледна сега за да се уверя понеже тук замунда не бачка...
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Има я в замунда, току що проверих.
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Ако трябва ще сийдна ама не трябва да се разчита на мен за скорост в интернет...
IGN пуснаха малко инфо относно едно от новите другарчета в продължението:
Тук: http://uk.pc.ign.com/articles/106/1065425p1.html
Видео: http://uk.pc.ign.com/dor/objects/56427/dragon-age-origins-awakening/videos/dragonage_trl_Anders_012910.html
Тук: http://uk.pc.ign.com/articles/106/1065425p1.html
Видео: http://uk.pc.ign.com/dor/objects/56427/dragon-age-origins-awakening/videos/dragonage_trl_Anders_012910.html
Vari- Member
-
Character sheet
Изглежда забавен
Бас че ще е новата опция за романс или една от тях.
Бас че ще е новата опция за романс или една от тях.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
7 опита за бягство от Кулата... още от сега ми харесва.
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
http://uk.gamespot.com/pc/rpg/dragonage/video/6248156/dragon-age-origins-awakening--queen-of-the-blackmarsh-trailer и http://www.gametrailers.com/video/exclusive-the-dragon-age/61560
Хм...за дракона...не изглежда толкова страшен. Другото изглежда гнусно...и джуджето прилича на Огрен
Хм...за дракона...не изглежда толкова страшен. Другото изглежда гнусно...и джуджето прилича на Огрен
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
http://kotaku.com/5469739/blonde-dragon-age-awakening-companions-dont-have-more-fun
Аз бих казала, че не съм впечатлена.
Може би някаква леко модната версия на Мориган...
Аз бих казала, че не съм впечатлена.
Може би някаква леко модната версия на Мориган...
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Разликата май ще е в това, че въпреки че и двете очевидно са кучки, Мориган е себична и мисли само за себе си, а тази е голяма националистка и расистка Поне на външен вид можеха да се постараят да я направят малко по интересна, сега по нищо не се различава от герой, какъвто ти можеш да си направиш :/
Едит: Коментарът отдолу с картинката на Ранди Ортън направо ме разби
Едит: Коментарът отдолу с картинката на Ранди Ортън направо ме разби
- Spoiler:
Vari- Member
-
Character sheet
Ново другарче, джудже жена на име Sigrun Готина е, най-накрая някой с поносим характер. Изглежда по-сериозна от другите, в смисъл че тази иска да спре даркспауновете, докато Андърс и елфката имат други приоритети
http://dragonage.bioware.com/awakening/world/character/sigrun/
Edit: Е тоя път Bioware се излагат, няма да има гушкане
1.7 – If I had a romance in Origins, does it carry over into Awakening? (Back to top)
Romances do not carry forward in Awakening, because you are away from your previous life fighting a new threat.
1.8 – Who can I romance in Dragon Age: Origins - Awakening? (Back to top)
There are no romances options available in Awakening. The story is focused more on the mission at hand and the new threat to Ferelden.
http://dragonage.bioware.com/awakening/world/character/sigrun/
Edit: Е тоя път Bioware се излагат, няма да има гушкане
1.7 – If I had a romance in Origins, does it carry over into Awakening? (Back to top)
Romances do not carry forward in Awakening, because you are away from your previous life fighting a new threat.
1.8 – Who can I romance in Dragon Age: Origins - Awakening? (Back to top)
There are no romances options available in Awakening. The story is focused more on the mission at hand and the new threat to Ferelden.
Vari- Member
-
Character sheet
Още 5 дена...аз лично чакам с нетърпение. Жалко, че точно тази седмица която идва имам д апредавам доклад и изпит и няма д амога да й отделя време, но свърша ли...
И да тъй като знам какъв ще бъде "тежкият избор, който трябва да направиш"...Всички ще станата даркспунове МУАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХА.
И да тъй като знам какъв ще бъде "тежкият избор, който трябва да направиш"...Всички ще станата даркспунове МУАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХА.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Това, което не ми харесва е, че ЕА дърпат конците, което значи че веднъж набарат ли игра, която се продава ще я цедят до последно с безброй продължения, които изкарват твърде бързо. Ето например, според финансовия им план и една брошурка в кутията на Awakening Dragon Age 2 трябва да илезе на 1 февруари 2011. Ако предположим, че основната част от екипа са се занимавали с Awakening досега, имат по-малко от година да направят чисто нова втора игра. Това си е крайно недостатъчно според мен :/ Все пак оригиналната игра е разработвана от 2003, а излезе 2009. Ето тук е новината http://uk.ps3.ign.com/articles/107/1077027p1.html От IGN ще опитат да се свържат с Bioware, за да разберат подробности.
Vari- Member
-
Character sheet
Абе ако питаш мен не е чак толкова невъзможно nya. И зависи кога са почнали да работят по играта. Смисъл идеята ми е, че те по двойката може да с апочнали още в мига, в който са свършили първата. Плюс това те имат повечето основни елементи, трябва да барнат само малко тук-там, Дейвид Гайдън да напише една нова историйка (ако той ще е пак мислителя) и готово. Технологичните ми познания по принцип не са на кой знае колко високо ниво, но като се замисля DA предлага много неща, които никоя друга игра от жанра не предлага или много малко предлагат. Гледна точка на игровата система...какво да сменят? Освен да добавят някой друг клас, някоя друга магийка...ок ама това едва ли е работа за повече от месец. Да ще трябва вероятно да направят нови местности, но отново това едва ли е рабора за повече от 2-3 месеца. Просто изцяло зависи до каква степен искат да "променят" играта.
Мен това, което малко ме съмнява в тази информация е факта, че един от мислителите на Bioware беше казал, че към ДА ще излязат още експанжъни. Под това му исказване аз разбирам още поне 2. Сега не съм маркетинг директор на ЕА нито на Bioware, но по принцип трябва да дадеш време на продулта ти да се развие, да достигне върховата си точка и да започне да запада. Ако си следят нещата както трябва силно ме съмнява цикъла на живот на 2та експанжъна + този, който излиза сега да е 1 година общо...това разбира се е моето нескромно мнение по въпроса, вс епак аз не се занимавам със статистика.
А ЕА са дистрибутори...смисъл тях ги интересуват парите и аз да бяхна тяхно място и мен щеше това да ме интересува. От друга страна и Bioware си имат вина ако заради кратките срокове осерат положението понеже те са го подписвали тоя договор с ЕА и едва ли някой им е държал пистолет над главата. Да са били мислили, когато му е било времето...
Едит: да каквото и да излезе експанжън или 2ра част, нека си оправят бъговете, че малко ми омръзна от тяхното лентяйство.
Мен това, което малко ме съмнява в тази информация е факта, че един от мислителите на Bioware беше казал, че към ДА ще излязат още експанжъни. Под това му исказване аз разбирам още поне 2. Сега не съм маркетинг директор на ЕА нито на Bioware, но по принцип трябва да дадеш време на продулта ти да се развие, да достигне върховата си точка и да започне да запада. Ако си следят нещата както трябва силно ме съмнява цикъла на живот на 2та експанжъна + този, който излиза сега да е 1 година общо...това разбира се е моето нескромно мнение по въпроса, вс епак аз не се занимавам със статистика.
А ЕА са дистрибутори...смисъл тях ги интересуват парите и аз да бяхна тяхно място и мен щеше това да ме интересува. От друга страна и Bioware си имат вина ако заради кратките срокове осерат положението понеже те са го подписвали тоя договор с ЕА и едва ли някой им е държал пистолет над главата. Да са били мислили, когато му е било времето...
Едит: да каквото и да излезе експанжън или 2ра част, нека си оправят бъговете, че малко ми омръзна от тяхното лентяйство.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Аз- нали съм много хитра, си изтрих играта...
Тази Сигрун е много СТРАШНА!!! Има вид на канибал- виж и устата!
Тази Сигрун е много СТРАШНА!!! Има вид на канибал- виж и устата!
Aelys- Member
- Брой мнения : 1033
Години : 37
Кредит : 1094
Character sheet
Име: Верисаел Еринвар
Години: 48
Раса: Елф
Експанжъна вече се появи в аренабг. Законът против торентите още не е влязъл в сила нито технологията, която трябва да ни следи е напълно готова, така че утре може и да играя Ще пробвам да си импортна елфката, жалко че Лелиана няма да я има, а уж щяха да бъдат заедно завинаги
Vari- Member
-
Character sheet
Ти пък си егати романтика. Аз ако имам късмет довечера ще я инсталирам. Това ще е толкова зле за изпита ми по право...
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Инсталирах я, върви перфектно. Копирах си героя и преди малко си купих книжка за ре-спек и си оправих скиловете понеже това ми беше първият герой и не знаех кое да тренирам Сега спирам преди историята да ме е пристрастила, защото имам да уча
Vari- Member
-
Character sheet
Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия
Страница 4 от 5