Какво играете в момента
+17
Vlad
Eleril
Averroes
Aelys
Vari
Witch-king
Kel Sinan
ShaDow_MiSt
Eruin
Laiqalasse
KOLOBAR
Mortimor
KB
HeavenlyFire
Rebellion
Lord Bloodraven
Sluffy
21 posters
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия
Страница 18 от 21
Страница 18 от 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Re: Какво играете в момента
Chibi написа:Иначе, колега, сериозно, дай заедно да си се ядосваме.
Че това има ли мулти?
Ти знаеш ли, че аз не погледнах дали има мулти...що ми се върти в главата, че някъде гледах реклама, че може мулти...
Ето един умен човек, който си е направил героя магьосник. Ние с Ребилион горим в адски мъки, защото сме сбъркани.
Моя е горски елф, rough, жена...в РПГто може да не мога да играя с герой жена ама поне в игрите мога
Witch-king написа:Не, не бъркаш, същата е. Иначе за героя - male elf magе. Ти?
Ето един умен човек, който си е направил героя магьосник. Ние с Ребилион горим в адски мъки, защото сме сбъркани.
Моя е горски елф, rough, жена...в РПГто може да не мога да играя с герой жена ама поне в игрите мога
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Раса: Полу-елф
Аз все си мисля че е няма co-op. Иначе за фъна бих горил в адски мъки, просто защото не обичам да ми е прекалено лесно, ами играя с това с което ми харесва. Виж на второ преиграване, песента е друга
Chibi написа:Ето един умен човек, който си е направил героя магьосник. Ние с Ребилион горим в адски мъки, защото сме сбъркани. Моя е горски елф, rough, жена...в РПГто може да не мога да играя с герой жена ама поне в игрите мога
Аз се чудих между мейджа и война, но в един момент любовта ми към магията надделя. Като цяло е доста забавно, но всичко се променя в момента, в който маната свърши...
Witch-king- Moderator
-
Брой мнения : 1079
Години : 35
Кредит : 1128
Character sheet
Име: Хайнрих Майер
Години: 23
Раса: Човек
Пии поушънки.
Наистина в тази игра да играеш с магьосник е най-добре. Другите стават добре като ги поразвиеш малко и пак според мен магьосниците имат яко предимство пред останалите. Аз в началото контролирах повече Мориган отколкото собствения си герой просто защото тя вършеше повече работа.
Наистина в тази игра да играеш с магьосник е най-добре. Другите стават добре като ги поразвиеш малко и пак според мен магьосниците имат яко предимство пред останалите. Аз в началото контролирах повече Мориган отколкото собствения си герой просто защото тя вършеше повече работа.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Е, че са полезни - полезни са. Демидж правим мощно, хийлваме и т.н. Проблема е, че в един момент
- Spoiler:
- с огрето на върха на кулата
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Ай сиктир! Съберете парички и ми купете един компютър, че ми се играе и на мен!
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
А какво направих аз тази нощ? Превъртях я. Браво на детето.
Вероятно ще я мина още ведъж тъй като почти не съм играла сайд куестове и наистина извода ми от цялата работа е, че да си магьосник е най-добре. Ама нищо първо се измъчих като грешен дявол ама после ще ми е яко понеже вече знам и как точно да си развия магьосника.
На кратко или дълго (както стане) мнението ми за играта: Има доста неща, които не ми харесва...повечето от тях са предимно разни мънички ама като ги събереш стават големички. Безкрайното говорене...ох хора научете се да казвате каквото искате кратко и ясно. Положителната страна (без да давам примери защото май само аз съм ненорманицата дето я е превъртяла тук) е че наистина в по-голямата част от диалозите това какво казваш ти има ефект...което придва и смисъл на това да качваш скила, който е свързан с говорене...спестява ти доста мъки. Друго досадно нещо са босовете...имало е някои които съм ги била по над 5 пъти...досадно племе. Нещо много положително: независимо с кой си избрал да ти е в групата, останалите които са в "лагера" също вдигат нива макар и да не "играеш" с тях. Която за мен е супер предвид повечето игри в които имап компания, ако не играеш с някой той не качва нива. Това наистина ми спести много ядове особено накрая. Също не ми харесва това, че магьосниците са възможно най-добрия избор. Не е нещо конкретно срещу тях, а по-скоро към факта, че нещата не са балансирани. Според мен трите класа трябва да си имат и предимстав аи недостатъци...аз на магьосниците не виждам. Да вярно е че им свършва маната, но пък на другите им свършва силата...или там както се казваше излезе ми от главата. Да пак могат да правят демидж, ама не чак толкова добър като не си използват уменията. Това, което Уич Кинг казва, че го е измъчило с магьосник...е на мен ми все и здравето и нервите с моя хилав герой. Наистина накрая ставаш малко по-силен...и пак сравнение това, което прави Мориган е нищо. В общи линии относно класовете : ако искате да се нервите по-малко магьосниците са вашите хора. Ако искате малко по-хард кор изживяване воин, ако искате да сте много хард кор....
Иначе Алистър е сладък...стига да не хленчи много
Вероятно ще я мина още ведъж тъй като почти не съм играла сайд куестове и наистина извода ми от цялата работа е, че да си магьосник е най-добре. Ама нищо първо се измъчих като грешен дявол ама после ще ми е яко понеже вече знам и как точно да си развия магьосника.
На кратко или дълго (както стане) мнението ми за играта: Има доста неща, които не ми харесва...повечето от тях са предимно разни мънички ама като ги събереш стават големички. Безкрайното говорене...ох хора научете се да казвате каквото искате кратко и ясно. Положителната страна (без да давам примери защото май само аз съм ненорманицата дето я е превъртяла тук) е че наистина в по-голямата част от диалозите това какво казваш ти има ефект...което придва и смисъл на това да качваш скила, който е свързан с говорене...спестява ти доста мъки. Друго досадно нещо са босовете...имало е някои които съм ги била по над 5 пъти...досадно племе. Нещо много положително: независимо с кой си избрал да ти е в групата, останалите които са в "лагера" също вдигат нива макар и да не "играеш" с тях. Която за мен е супер предвид повечето игри в които имап компания, ако не играеш с някой той не качва нива. Това наистина ми спести много ядове особено накрая. Също не ми харесва това, че магьосниците са възможно най-добрия избор. Не е нещо конкретно срещу тях, а по-скоро към факта, че нещата не са балансирани. Според мен трите класа трябва да си имат и предимстав аи недостатъци...аз на магьосниците не виждам. Да вярно е че им свършва маната, но пък на другите им свършва силата...или там както се казваше излезе ми от главата. Да пак могат да правят демидж, ама не чак толкова добър като не си използват уменията. Това, което Уич Кинг казва, че го е измъчило с магьосник...е на мен ми все и здравето и нервите с моя хилав герой. Наистина накрая ставаш малко по-силен...и пак сравнение това, което прави Мориган е нищо. В общи линии относно класовете : ако искате да се нервите по-малко магьосниците са вашите хора. Ако искате малко по-хард кор изживяване воин, ако искате да сте много хард кор....
Иначе Алистър е сладък...стига да не хленчи много
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
И не на игрите не трябва само да пише- забранено за лица под незнам си колко години за съдържание на кръв, груб език и дрън-дрън. Трябва да пише: Не се препоръчва на хора с арахновфобия или друг тип фобии, които могат да нарушат сънят ви.
Символът за страх не е ли точно на паяк?
Де да знам, но знаеш аз как бягам от паяци
Символът за страх не е ли точно на паяк?
Де да знам, но знаеш аз как бягам от паяци
Последната промяна е направена от Chibi на Съб Ное 21 2009, 12:36; мнението е било променяно общо 1 път
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
За коя приятна игрица става въпрос?
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Dragon Age според мен, поне според трейлъра оная Мориган може да става на паяк
Vari- Member
-
Character sheet
AION!!! Когато се свали и се преборя с инсталацията...
Aelys- Member
- Брой мнения : 1033
Години : 37
Кредит : 1094
Character sheet
Име: Верисаел Еринвар
Години: 48
Раса: Елф
^ Тъкмо разглеждах арт-а от тази игра. Armored Princes
Aelys- Member
Character sheet
Дааа заглавието е дебилно. Руска е играта и диалозите са също толкова идиотски. Но! Можеш да си опитомиш драконче, а то е голямо фенче. Супер много ме радва. И като геймплей е Heroes of Might and Magic +/- някой неща. Първата част беше добра имам големи надежди в Бронираната принцеса
Е, щом има дракони и то питомни, играта е жестока. Определено ще я пробвам в бъдеще. Може ли да летиш с дракона?
Aelys- Member
Character sheet
Witch-king написа:За коя приятна игрица става въпрос?
Е за Dragon Age явно не си стигнал до момента, в който те нападт много паяци, с много очи...смисъл аз го изигра веднъж, преоодолях арахнофобията си някак си, но на второто преиграване...какво да ти кажа вечерта сънувах паяци, които бяха по-големи от мен. Няма да сънувам нещо хубаво разбира се, а ще сънувам паяци, за да се събудя и после да не мога да заспя...
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Значи дори и Чиби, въплъщението на злото, си има слабост
Vari- Member
-
Character sheet
Aelys написа:Може ли да летиш с дракона?
Ами за сега не знам. На картинката кончето която героинята язди е с крила, не знам по-натам дали ще може да се язди дракона. Абе, да си остане малко и дебилно и ще съм доволен.
Аз не бих разичтал на тази слабост
Нямам търпения вече! Остават още само 60%! някой друг да е пробвал играта?
Aelys- Member
Character sheet
Chibi написа:Witch-king написа:За коя приятна игрица става въпрос?
Е за Dragon Age явно не си стигнал до момента, в който те нападт много паяци, с много очи...смисъл аз го изигра веднъж, преоодолях арахнофобията си някак си, но на второто преиграване...какво да ти кажа вечерта сънувах паяци, които бяха по-големи от мен. Няма да сънувам нещо хубаво разбира се, а ще сънувам паяци, за да се събудя и после да не мога да заспя...
Не съм още, стига да не става въпрос за тези в Кулата на Маговете. Но честно казано от както играх Dark messiah of might and magic и имаше един момент с тонове огромни паяци като че ли маалко преодолях... чувствата си спрямо тях.... евентуално...
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Нямам търпения вече! Остават още само 60%! bounce някой друг да е пробвал играта
Не, но според няколкото ревюта, които прочетох общо взето играта може да се сумарира така - определено е положено старание, което си личи от графиката и системата. По същество това си е нормално ммо, което взаимства основната си система от успешните ммо-та излезли до момента, но има и оригинални неща, които да направят Aion малко по-различна и интересна поне в началото. Основният минус е липсата на по-интересни куестове. Някъде от средата играта започва да се повтаря и първоначалният ентусиазъм спада. Доста играчи и сайтове казват, че след 35-40-ти левъл вече става много енднообразна и не всеки има волята да достигне до максималния левъл и да почне енд-гейма.
С две думи, Аион разчита на изпитана от другите ммо-та система, предлага някои интересни новости, но е бедна откъм съдържание и не може да задържи играчите много дълго.
Vari- Member
-
Character sheet
Witch-king написа:
Не съм още, стига да не става въпрос за тези в Кулата на Маговете. Но честно казано от както играх Dark messiah of might and magic и имаше един момент с тонове огромни паяци като че ли маалко преодолях... чувствата си спрямо тях.... евентуално...
Ми срещат се на малки групички тук-таме...ама имаше един от главните куестове (май тоя при джуджетата) дето са малкооо повечеко от другите места. Аз първия път като играх играта ги преживях навсякъде...стиснах зъби, събрах целия си кураж и викам давай да върви. Ама сега нещо ме хвана шубето...
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
БЕТА.
Абе някво странно е... Хем е ЦнЦ хем не е...
DefendeR- Member
-
Брой мнения : 74
Години : 36
Кредит : 79
Character sheet
Име: Габриел Кронберг
Години: 29
Страница 18 от 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия
Страница 18 от 21