Какво играете в момента
+17
Vlad
Eleril
Averroes
Aelys
Vari
Witch-king
Kel Sinan
ShaDow_MiSt
Eruin
Laiqalasse
KOLOBAR
Mortimor
KB
HeavenlyFire
Rebellion
Lord Bloodraven
Sluffy
21 posters
Fantasy World :: Forum :: Мултимедия
Страница 20 от 21
Страница 20 от 21 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21
Re: Какво играете в момента
Sluffy написа:Как ми се е доиграла тази игричка - Mass Effect. Първата не ми изглеждаше много интересна, но рекламата на 2та беше много силна. Fight for the lost. What the hell, I'll try!
Изграй ги и двете една след друга, като на втората си импортни сейва от първата. Изключителна поредица.
DefendeR- Member
-
Брой мнения : 74
Години : 36
Кредит : 79
Character sheet
Име: Габриел Кронберг
Години: 29
Раса: Човек
Ще видим. Изглеждат тежички и се надявам да мога да ги подкарам без проблеми. От друга страна започнах да мразя почти всички нови игри които заемат повече от 5 gb на диското пространство. 20 е прекалено... Но за някой неща се правят изключения. Когато намеря време и желание ще и хвърля едно око.
Чиби е в Рая...японци, нинджи....дааааааааааааааа
Изиграх туториала на Tеnchu Shadow assassins и опредлено ще се забавлявам с тази игричка в близките дни или седмици зависи колко е дълга.
Ех и Шиги да беше в тази игра....
Изиграх туториала на Tеnchu Shadow assassins и опредлено ще се забавлявам с тази игричка в близките дни или седмици зависи колко е дълга.
Ех и Шиги да беше в тази игра....
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Раса: Полу-елф
Masssssssssssssssssssssssssss Effect!!!
Aelys- Member
- Брой мнения : 1033
Години : 37
Кредит : 1094
Character sheet
Име: Верисаел Еринвар
Години: 48
Раса: Елф
Аз в момента освобождавам място за това...дано успея да го сваля до понедленик, че с моя нет...
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
От вчера отново съм се заиграл с Medieval 2 Total war - Crusades с египтяните и тероризирам и избивам цели градове с християнско население Нищо лично, просто е по-ефективно да изколиш 10 000 човека отколкото да чакаш да минат към твоята религия Вече я врътнах веднъж с кръстоносците, така че сега пробвам другата гледна точка Бих почнал и с Византия, ама стартовите им провинции за разположени толкова ужасно, само някакви планини и баири...
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Години : 35
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Размазах кръстоносците с един начален "zerg". Изпразних всички градове понеже няма кой да ме нападне в Кайро и пратих всички армии срещу Йерусалим. Ако не се лъжа обявих и Джихад, за да се движим по-бързо. В момента всички крайбрежни градове до Antioch включително са мои, а тези, които са баш в пустинята оставям на турците. Преди малко се разправих с монголците, внукът на Саладин с армия и половина изби цялата орда, преследвах ги по картата докато не ги избия до крак, да си се връщат в Азия Точно този генерал, Al-Afdal The Holy Warrior (май така беше... те всички са Ал О.о) ми е любимия, с него убих Византийския император, който след като загуби Константинопол от Венеция дойде при нас, Принцът на Антиох и ханът на монголците, трима лидери паднаха пред него
Vari- Member
-
Character sheet
Иии свърших с Асасин Криид 2...всичко много хубаво ама ЗАЩО МА? Мааалко са пообъркали историята. Играта е добра за съжаление безкрайно лесна и за съжаление са се опитали да дадат обяснение на целия свят с технята игра...лошо няма ама...нека имаме спирачки от време-на-време.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Ааааааааааааааааааааааааааааааа
Защо
Светът се е побъркал по Mass Effect 2, а аз не мога да я играя дори и да си я купя.
Не съм играл първата, но тя поне ще ми тръгне нормално, според един сайт. Поне нея може да си я взема, че е само 16-17 евро... ама ако ми хареса ще искам и втората, я тя ще ми хареса със сигурност.
Защо
Светът се е побъркал по Mass Effect 2, а аз не мога да я играя дори и да си я купя.
Не съм играл първата, но тя поне ще ми тръгне нормално, според един сайт. Поне нея може да си я взема, че е само 16-17 евро... ама ако ми хареса ще искам и втората, я тя ще ми хареса със сигурност.
Vari- Member
-
Character sheet
И аз съм част от тези побъркани, само чакам някой да отвори тема за 2-ката, за да наспамя. Изигирай първата, ного е добра! Неповторима, невероятна, велика игра!!!
Aelys- Member
Character sheet
Ама за що чакаш? Щом ти се спами-отваряй!
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Vari- Member
-
Character sheet
Да. Изглежда много добре.
Aelys- Member
Character sheet
Final Fantasy XIII
Най-сетне
Най-сетне
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Гледах видео ревю на Final Fantasy 13 и чух двете песнички... леле как ми се играе, играта изглежда много красива О.о Жалко че нямам нито хикс-кутия 360, нито игрална станция 3 Поне ще си сваля саундтрака
Vari- Member
-
Character sheet
Абе аз чакам с много по-голямо напрежение Final Fantasy 13 Versus, която би трябвало да излезе 2012. Според Номура (пича направил най-успешните ФФ:7, 12, Дисидиа...) това ще е най-мрачната игра павил до сега...тъй като без да исках попаднах на доста голям сполейр относно края на 13 бих казала, че са кривнали от типичното ФФ мото "И живяли щастливо до края на дните си"...не че са направили нещо кой знае колко революционно но се ъпгрейдват...както и да е отплеснах се. Върсуса го чакам с дост апо-голямо нетърпение.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Свалям си Mount & Blade: Warband!
Aelys- Member
Character sheet
И аз я видях, кажи дали си заслужава като я пробваш Иначе днес почнах Mass Effect... туй нещо е невероятно Преборих се с инстинктивното желание да я почна с жена, първото минаване ще си е с оригиналния Шепърд. За разлика от немия ти герой в Dragon age, тук наистина се усеща, че имаш присъствие. Жалко, че трябва да уча... кой го е измислил това проклето учене бе
Vari- Member
-
Character sheet
Да, това че героят ти не мълчи като риба през цялото време, прави играта несравнима. Освен това винаги има изненади в диалога.
Aelys- Member
Character sheet
Vari- Member
-
Character sheet
Assassin's Creed II (през последните 2 месеца яко се побърках. имам нова любов! )
Team Fortress 2! Гениален Шуутър!
DefendeR- Member
-
Брой мнения : 74
Години : 36
Кредит : 79
Character sheet
Име: Габриел Кронберг
Години: 29
Раса: Човек
Страница 20 от 21 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21