НВО са дали зелена светлина на сериала!!!
+12
Miya
Rebellion
Kel Sinan
Vlad
Averroes
Laiqalasse
Lord Bloodraven
Vari
T'Amber
Witch-king
Sluffy
Aelys
16 posters
Страница 1 от 11
Страница 1 от 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
НВО са дали зелена светлина на сериала!!!
Ще бъде заснет пилотен епизод! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НИ!
Ето и линкче към новината.
http://www.westeros.org/ASoWS/News/Entry/3015/
Ето и линкче към новината.
http://www.westeros.org/ASoWS/News/Entry/3015/
Aelys- Member
- Брой мнения : 1033
Години : 37
Кредит : 1094
Character sheet
Име: Верисаел Еринвар
Години: 48
Раса: Елф
Re: НВО са дали зелена светлина на сериала!!!
Мммм Само да кажат къде се одобрява и веднага ще му сложа чавка на yes-a.
Някой има ли представа колко време им трябва за да изкарат пилотен епизод? И според вас какво ще има в него?
Някой има ли представа колко време им трябва за да изкарат пилотен епизод? И според вас какво ще има в него?
Вероятно догодина някъде, края на пролетта или лятото. Аз лично бих заложил на предистория като сюжет на пилота.
Witch-king- Moderator
-
Брой мнения : 1079
Години : 35
Кредит : 1128
Character sheet
Име: Хайнрих Майер
Години: 23
Раса: Човек
Пилотният епизод ще включват събитията, случващи се между следните цитати:
“We should start back.” --------“The things I do for love.”
Цък!
“We should start back.” --------“The things I do for love.”
Цък!
Aelys- Member
Character sheet
Хм..пъривя не се сещам от къде беше точно, но втория ми мяза много на Джайм.
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Ooooo, ама разбира се. Мисля че това беше репликата му (на Джайм) когато бута Бран от парапета. Но и първата реплика и на мен не ми звучи познато. Според мен тряваб да има нещо общо с пристигането на Робърт знам ли.
Да, вероятно е или от там или от пролога. Само, че нямам под ръка книгите, за да видя...
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Дам и аз така четох из форуми, че ще започне с пролога. Прелистих от горе от горе книжката ми, но тя е преведена. Все пак не намерих никъде подобно изречение. Иначе видях за "The things I do for love" 100% Джайм и 100% момента преди да бутне Бран от перваза. Пък и изглежда логично да начало.
Първата реплика е от пролога, когато стария черен брат казва на лордчето, че трябва да се връщат към Вала.
Aelys- Member
Character sheet
Даммм. Реших да си препрочета първите няколко глави и да намеря тази реплика. То се оказала точно първата за цялата книга.. Е, очакваме със затаен дъх.
Възрастите на децата ще бъдат променени, но не значително. Вероятно сериалът ще се снима на Острова.
Aelys- Member
Character sheet
Чудя се да се радвам ли или не... някакси така и не започнах да обичам да ми филмират любимите книжки...
T'Amber- New Member
-
Брой мнения : 17
Кредит : 0
Сценарият за пилотния епизод
- Spoiler:
- First, a synopsis:
As already mentioned by Benioff and Weiss, we open with the prologue. Waymar, Gared and Will ranging beyond the wall when they are set up by Others.
After the prologue, the credit sequence. A raven is sent from Castle Black to King's Landing. As it flies over Westeros we see the map, the raven dips down over points of interest (Winterfell, The Eyrie, etc.) and the map fades from view to show the actual castles. Eventually, the raven flies into the Red Keep and lands on the Iron Throne. End credits.
Next the beheading scene. Plays out almost exactly like the book, down to Theon kicking the disembodied head. Then the direwolf pups are discovered.
Cut to Dany in Pentos. Viserys and her discuss the wedding and his plan to retake Westeros. Illyrio introduces Viserys and Daenerys to Drogo.
Next, we jump to King's Landing. The lifeless body of Jon Arryn on his deathbed. Cersei and Pycelle discuss his final words. "The seed is strong." Cut to a brothel. Tyrion is enjoying the company of one the "employees" there. Jaime barges in, tells him they are heading to Winterfell.
Cut to Catelyn and Ned in the godswood, they talk about the King coming to Winterfell. The King and his party arrive. Robert and Ned go down to the crypts to talk. Next scene, the feast in the Great Hall. There is an exchange between Ned and Jaime that wasn't in the book. Jon and Benjen talk about the Night's Watch. Tyrion and Jon talk about bastards. Cut to Catelyn and Ned in their bedchamber. They receive the message from Lysa. Ned decides to accept the King's offer. The next day, we see the Stark and Lannister boys at their sword play. All these scenes play out very closely to the book, with the exception of the Ned-Jaime encounter, albeit condensed quite a bit.
Cut back to Pentos. Drogo and Dany's wedding feast. We see some dancing, some raping, some killing. The gifts are given. Dany and Drogo consummate the marriage.
Back to Winterfell, Robert and Ned speak before leaving to go on a hunt. Bran climbs. Spys Jaime and Cersei in the act. "The things I do for love." Fade to black.
източник
п.п.
Regarding ages, Jon and Robb are listed as 17 in the script, Sansa as 13, Arya 11 and Bran as 8, Dany is listed as 15. All the other children seemed to be the same age as in the books.
Aelys- Member
Character sheet
Лол.... за съжаление, колкото и да се радвам че нещата са в ход и сериал ще има, малко или много се спойлнах като го прочетох. Затова ще си позволя да го сложа в спойл, надявам се Аелис да не се обиди.
Коментара ми е следния: А КОИ ПО ДЯВОЛИТЕ СА АКТЬОРИТЕ!?!?
А да и втори въпрос: КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ СТАНА С ТАНЦА?!?
Коментара ми е следния: А КОИ ПО ДЯВОЛИТЕ СА АКТЬОРИТЕ!?!?
А да и втори въпрос: КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ СТАНА С ТАНЦА?!?
Не, абсолютно си прав, аз сама не се сетих изобщо. За което се извинявам на пострадалите. Навик ми е да чета спойлери постоянно и вече не се замислям.
Aelys- Member
Character sheet
https://www.youtube.com/watch?v=gPf1tXnD3j4&feature=related
днес видях това не знам доколко е достоверно
днес видях това не знам доколко е достоверно
Гост- Гост
Старките изглеждат добре. За съжаление ще им излезе доста солено да наемат Бътлър за 5 минутки време на екрана. Джерами Айрънс в ролята на умиращ старец, лежащ в безсъзнание си е чисто пилеене на талант и пари. За ролята на Тивин бих избрала Бил Най и никой друг. Ребека определено не е Церсей, а онзи с черната брада по-добре да играе Тирион, а не прексрасния Джайм. Освен това двамата трябва да си приличат поне малко! Рийс-Дейвис е твърде стар за Робърт, който е само на 34-5! Денерис също е далече от пенсионната възраст... Останалите биват. Но това е само филче, направено от фенове. Може и ние да си направим едно!
Aelys- Member
Character sheet
Джон Конър от Терминатор
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Раса: Полу-елф
След Старките останах потресена само те някак си ми се вписваха в представите. Ако това е вярно...
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Раса: Полу-елф
Джеръми Айрънс в ролята на Черната Риба...да, безценни, да, съгласни сме! Иначе на мен лично останалите малко или много ми допадат. И Тивин и той.
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Aelys написа:Джерами Айрънс в ролята на умиращ старец, лежащ в безсъзнание си е чисто пилеене на талант и пари.
Абе защо да лежи човека? Бриндън Тъли баят деен ми се стори в книгата - добре си е Джеръми Айрънс за него. Юън Макгрегър също е попадение.
А преди бях попаднал на един друг примерен каст, в който ми направи впечатление предложението на Дуейн Джонсън, по-известен като Скалата, за ролята на Дрого. Много би му отивало, според мене. А, да - и Моника Белучи като Мелисандра. Мда.
П.С. Продъжление:
https://www.youtube.com/watch?v=iYSm-P37Mb8&feature=related
Тим Рот за Руз Болтън...
Laiqalasse- Member
-
Брой мнения : 220
Години : 41
Кредит : 234
Character sheet
Име: Илвеин
Години: 45
Раса: Тъмен елф
^АААААААААААААААААА, ужас! Допуснала съм грешка!!! Нещо съм се отпуснала... Да, не Хостър, а Бриндън. Идеален е, но скъъъъъъп.
Aelys- Member
Character sheet
Тъй като от много време не сме си коментирали книжката (а мен винаги ми е било забавно), ще да подробно лично мнение за кастнати.
Едард Старк - Освен че мяза на Том Круз, може.
Роб Старк - Вежда, веждааа, вежда. Не си го представях така.
Санса Старк - може.
Jon Snow - не, точно заради Терминатор. Там не ми хареса как игра - като дришльо. Не искам Сняг да е дришльо.
Едмур Тъли - може
Черната риба - може
Тивин Ланистър - Да, това е за мен Тивин - Ед Харис.
Церсей - много ме кефи по класациите на феновете всеки дава възможно най-цицестата блондинка която може да изкопа
Джайм - еми грозен е
Робърт - ако артиста беше малко по-набит и едър (и с коремче) щеше да си пасне напълно с представите ми.
Ренли - Гей! (демек перфектен)
Станис - Друго точно попадение
Дани - актрисата е хубава НО е стара за ролята
Теон - който и да сложат все ще го псувам, искам аз да я изиграя тази роля
Петир Белиш - да
Лорас - Double Gay! (демек перфектен) (и все пак предпочитам Орландо Блум)
Балон - да
Вранското око - доктор Ковач от E.R. ... ако се отърся от ролята му в спешното може и да мине.
Аша Грейджой - ... ама е стара за ролята
Рууз Болтън - не ми хареса, но
Рамзи Болтън - 9.5/10
Майстер Лувин - Императора... е на този актьор предишната му роля е прекалено емблематична за да си го представя.
Мормон - Не.
Манс Райдер - да го играе Батман?... друг.
Кхал Дрого - може и да си пасне ама все пак кой ще навие Скалата да играе в сериалче.
Баристан Селми - Патрик Стюард ми се вижда прекалено неможен за да играе един от най-добрите рицари в света.
Братята Клегейн - не
Джофри - засмях се на снимката
Брон - Да
Сирио Форел - Да, ако беше по-млад
Бриен Тартска - е прекално, хубава актриса е избрал (за ролята говорим)..
Иначе всичко е фенщина. Половината актьори няма нужда да ги кастват за пилотния, така, че никой няма да се занимава да ги избира.
Едард Старк - Освен че мяза на Том Круз, може.
Роб Старк - Вежда, веждааа, вежда. Не си го представях така.
Санса Старк - може.
Jon Snow - не, точно заради Терминатор. Там не ми хареса как игра - като дришльо. Не искам Сняг да е дришльо.
Едмур Тъли - може
Черната риба - може
Тивин Ланистър - Да, това е за мен Тивин - Ед Харис.
Церсей - много ме кефи по класациите на феновете всеки дава възможно най-цицестата блондинка която може да изкопа
Джайм - еми грозен е
Робърт - ако артиста беше малко по-набит и едър (и с коремче) щеше да си пасне напълно с представите ми.
Ренли - Гей! (демек перфектен)
Станис - Друго точно попадение
Дани - актрисата е хубава НО е стара за ролята
Теон - който и да сложат все ще го псувам, искам аз да я изиграя тази роля
Петир Белиш - да
Лорас - Double Gay! (демек перфектен) (и все пак предпочитам Орландо Блум)
Балон - да
Вранското око - доктор Ковач от E.R. ... ако се отърся от ролята му в спешното може и да мине.
Аша Грейджой - ... ама е стара за ролята
Рууз Болтън - не ми хареса, но
Рамзи Болтън - 9.5/10
Майстер Лувин - Императора... е на този актьор предишната му роля е прекалено емблематична за да си го представя.
Мормон - Не.
Манс Райдер - да го играе Батман?... друг.
Кхал Дрого - може и да си пасне ама все пак кой ще навие Скалата да играе в сериалче.
Баристан Селми - Патрик Стюард ми се вижда прекалено неможен за да играе един от най-добрите рицари в света.
Братята Клегейн - не
Джофри - засмях се на снимката
Брон - Да
Сирио Форел - Да, ако беше по-млад
Бриен Тартска - е прекално, хубава актриса е избрал (за ролята говорим)..
Иначе всичко е фенщина. Половината актьори няма нужда да ги кастват за пилотния, така, че никой няма да се занимава да ги избира.
Внимание! Това е пилотният епизод в писмен вариант!!! Който не иска да знае, да не гледа...
Pilot Script
Pilot Script
Aelys- Member
Character sheet
Ok, но какво става с актьорите... с книгата... човека на 70
Страница 1 от 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Страница 1 от 11
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите