НВО са дали зелена светлина на сериала!!!
+12
Miya
Rebellion
Kel Sinan
Vlad
Averroes
Laiqalasse
Lord Bloodraven
Vari
T'Amber
Witch-king
Sluffy
Aelys
16 posters
Страница 2 от 11
Страница 2 от 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: НВО са дали зелена светлина на сериала!!!
^ Нищо ново на този фронт.
- Spoiler:
- Не ми хареса разговора между Джейми и Нед Старк. Джейми никога не се е оплаквал публично за отношението на хората към него. Никога не се е опитвал да се оправдае. А Нед Старк не е толкова печен, какъвто го изкарват. Репликата за турнирите беше ужасна. Както и сцената с писмото на Лиза е доста претупана и оспростена. Нищо не се споменава за суеверния страх, който изпитва Кейтлин и хората в Зимен хребет, когато намират умрялото вълчище с еленовия рог в гърлото. А това е важно! Уил трябваше да бъде удушен от зомбито сър Веймар Ройс. Това щеше да е красив кадър...
Aelys- Member
- Брой мнения : 1033
Години : 37
Кредит : 1094
Character sheet
Име: Верисаел Еринвар
Години: 48
Раса: Елф
Ами да последваме светлия пример.
Дай да ударим една свежа нотка оптимизъм, че иначе за ще трябва да теглим една майна на поредната продукция на Холивуд по книга още преди лентата да е видяла бял свят.
- Spoiler:
- Не прочетох сценария и се водя само по коментарите ти. В крайна сметка какво ще се случи с Уил, нали и той умира, да не би в сериала да оживее или нещо такова щом не го удушава Веймар Ройс?
Пак казвам, не стм чел сценария но с актьорска игра може да се докара желаните от теб ефекти като притеснение от смърта на вълчището или при прочитането на писмото на Лиза.
Дай да ударим една свежа нотка оптимизъм, че иначе за ще трябва да теглим една майна на поредната продукция на Холивуд по книга още преди лентата да е видяла бял свят.
- Spoiler:
- Да, прав си, на хартия нещата изглеждат по един начин, на екрана по съвсем друг. А и това е първоначален варинат, не знаем колко неща са променили до сега. Сцената с Уил приключва преди да е умрял, но се досещаме какво става. Съвсем малко е променена, но и така е доста добра, по-динамична и не така разтегната като в книгата. За Кейтлин обаче... просто самите реплики са странни, прехода от "не ходи на юг", до "марш да те няма" е в рамките на няколко реда. Знам ли... Общо взето сценарият е много добър, много верен на текста, направо целия раговор на Нед и Робърт в криптата, репликата на Тирион за джуджетата и копелетата е същата и много други неща! Аз просто споменах странните промени, които ми привлякоха вниманието. Иначе съм много оптимистично настроена. Добавената случка с Джайм и Джуджето нищо чудно да е писана и от Мартин- голям смях е, напълно в характера на героите. А опсианието на а... шапката на сериала е страхотно! Един гарван, едни неща... Направили са Сандор с 10 години по-голям, Роб и Джон са на по 17, Дани е на 15, Нед е на 40, Джайм и Церсей са си същите, Бенджен е по-голям от Нед -не знам защо (45),Робърт и той е по-старичък с около 10 години, Санса е на 13, Джоф е на 13, останалите деца са на същите години.
Едно от предложенията за Церсей, което ми допадна.-Кристина Хендрикс. Запознатите твърдят, че тя е естетсвена блондика, така че само трябва да остави червената боя за няколко години. И нена последно място- била добра актриса.
Aelys- Member
Character sheet
Любопитно, безкрайно любопитно. Ще се въздържа от четене въпреки всичко, защото все пак искам да ме изненадат. Надявам се скоро да обявят някои актьори.
Колкото до актрисата съм я гледал в един сериал - беше русокоса кучка така че може и да стане, макар че образа й от там е достар далечен от този на Церсей (сериала беше sci-fi).
Колкото до актрисата съм я гледал в един сериал - беше русокоса кучка така че може и да стане, макар че образа й от там е достар далечен от този на Церсей (сериала беше sci-fi).
Като цяло каста в тия филмчета не е лош като идея
Изключения са Роб, Джон, Теон и Селми (айде бе... ПИКАРД?!)
Силно одобрявам всичките Ланистър и Тъли (особено Церсей)
Само дето такъв каст ще струва повече от приходите на всички филми на Уил Смит досега взети заедно
Изключения са Роб, Джон, Теон и Селми (айде бе... ПИКАРД?!)
Силно одобрявам всичките Ланистър и Тъли (особено Церсей)
Само дето такъв каст ще струва повече от приходите на всички филми на Уил Смит досега взети заедно
Гост- Гост
Пилотнитя епизод на сериала ще се снима през Октомври тази година. Щрак!!!
Aelys- Member
Character sheet
Нямам търпение вече!
Vlad- Member
-
Брой мнения : 628
Години : 35
Кредит : 645
Character sheet
Име: Ризраел
Години: 20
Раса: Човек
We’ll start filming in Ireland in October. Ой! А каста? А книгата!?
Ще отида в Ирландия и ще ги питам обещавам.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Раса: Полу-елф
Ейдриан Пол (Highlander ) се интересува от проекта на НВО.
http://www.adrianpaulnewswire.blogspot.com/
http://www.adrianpaul.net/
http://www.adrianpaulnewswire.blogspot.com/
http://www.adrianpaul.net/
Aelys- Member
Character sheet
Аз бих казал, че ако играе лорд Едард ще е някак иронично, с оглед на това, че в "Шотландски боец" сечеше наред глави .
Laiqalasse- Member
-
Брой мнения : 220
Години : 41
Кредит : 234
Character sheet
Име: Илвеин
Години: 45
Раса: Тъмен елф
Изобщо според мен не е подходящ. По-скоро го виждам като Давос или Станис.
П.П. Преди малко научих името на континента, на който се намират Свободните градове, Валирия и всичко останало- Essos.Клик!
П.П. Преди малко научих името на континента, на който се намират Свободните градове, Валирия и всичко останало- Essos.Клик!
Aelys- Member
Character sheet
Дам актьора най-много ми стои за Давос. Или някой мечок знам ли
Мястото на снимките- Северна Ирландия. Цък!
Aelys- Member
Character sheet
А сега ако и актьорите обявят цена няма да имат...
Witch-king- Moderator
-
Брой мнения : 1079
Кредит : 1128
Character sheet
Име: Хайнрих Майер
Години: 23
Като гледам ще започнат снимките в 3та четвъртина на годината, което ще рече че най-късно септември трябва да обявят поне част от актьорския състав.
Имаме Тирион и режисьор.
Клики!
Клики!
Aelys- Member
Character sheet
Мисля,ч е Тирион е очакван...все пак не са кой знае колко актьорите, които могат да играят Тирион поради някои физически специалистики на героя.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
(off-topic) ...By Nellie Andreeva (off-topic)
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Актьора на външен вид пасва и за момента съм "за". Като видим пилотния епизод ще има повече коментар.
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Развитие. Аз лично съм приятно изненадан до тук. Честно казано това е първия кино-проект който следя от близко (благодарение на Аелис) и чак сега осъзнавам колко бавно стават нещата...
Не знам до колко може да се вярва на imdb-то, но освен Peter Dinklage за ролята на Тирион, са добавили и Holly Marie Combs като Кейтлин Старк. Снимки тук - http://www.imdb.com/media/rm2609682688/nm0001061
Аз лично си представях Кейтлин мааалко по-иначе, но и това ще свърши работа, стига да си влезе в ролята като хората.
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Според някои мнения във ФОРУМА, фенове на Холи Мари са сложили нарочно името й там, за да привлекат внимание към актрисата. Дейвид и Дан не са потвърдили нищо.
И аз си представям Кейлин по друг начин. Но жената е сипатична, с боя за коса и лещи и най-вече с добра актьорска игра ще се впише.
И аз си представям Кейлин по друг начин. Но жената е сипатична, с боя за коса и лещи и най-вече с добра актьорска игра ще се впише.
Aelys- Member
Character sheet
Страница 2 от 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Страница 2 от 11
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите