НВО са дали зелена светлина на сериала!!!
+12
Miya
Rebellion
Kel Sinan
Vlad
Averroes
Laiqalasse
Lord Bloodraven
Vari
T'Amber
Witch-king
Sluffy
Aelys
16 posters
Страница 9 от 11
Страница 9 от 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: НВО са дали зелена светлина на сериала!!!
Лол, много странно. И неприятно. Хвърли едно око на темата Рицарския кралски орден или Ордена на кралсктие агенти или Кралската магическа академия в РПГ-то. Там са добавени нпц-тата и са в същия вид спойлери. Ще е много неприятно ако имаш проблеми с отварянето им, а и трябва да обмислим вариант в който не само на един човек му е прецакано :/
Едит: Каринката - http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/sean-bean/sean-bean-20050519-40843.jpg
Едит: Каринката - http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/sean-bean/sean-bean-20050519-40843.jpg
Май проблемът е в моя телевизор, и така не я виждам О.о каринката на която ме праща линка е 1х1 пиксела..о.О
Последен едит: нямам проблем с другите спойлъри, само тази картинка нещо се опъва..вие виждате ли я въобще?
Последен едит: нямам проблем с другите спойлъри, само тази картинка нещо се опъва..вие виждате ли я въобще?
Последната промяна е направена от Vari на Сря Окт 21 2009, 19:51; мнението е било променяно общо 2 пъти
Vari- Member
-
Брой мнения : 1310
Години : 35
Кредит : 1367
Character sheet
Име: Емелин Абендис
Години: 22
Раса: Полу-елф
Ако сте спрели да мърсувате със Шон Бийн , излиза че всички харесвате как той играе Боромир, нищо че няма нищо общо с него визуално. За това, преди така стабилно да храните актьорите в сериала, дайте да изгледаме две-три серии и да видим кое как е
Последната промяна е направена от Kel Sinan на Сря Окт 21 2009, 19:57; мнението е било променяно общо 1 път
Че той дори и да играеше Галадриел пак щеше да ми хареса...но да, подкрепям това, което каза Келчо, запазете най-злобните обиди за после
Vari- Member
-
Character sheet
Е, аз съм си оптимистка за сериала, но не си затварям очите за лошите неща. Ще гледам въпреки всичко.
Aelys- Member
- Брой мнения : 1033
Години : 37
Кредит : 1094
Character sheet
Име: Верисаел Еринвар
Години: 48
Раса: Елф
Vari написа:Че той дори и да играеше Галадриел пак щеше да ми хареса...но да, подкрепям това, което каза Келчо, запазете най-злобните обиди за после
Викаш запазете, а не забравете
Дам..думата не е случайна
Vari- Member
-
Character sheet
Ще ги затворим в буркани за през зимата, ще олежат добре, на пролет ще се размиришат...
Aelys- Member
Character sheet
Само да не е всяка вора дума bloody..това вече няма да го преживея и да искам
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Музиката от пира по случай пристигането на Робърт в Зимен хребет. (Направила са ремикс на тази, така че няма да е буквално същтата.) Цялата новина-тук!
И
И
Aelys- Member
Character sheet
Много новини, снимки и какво ли не напоследък! Най-важното-> слух, че НВО възнамеряват ако одобрят пилотния епизод) да поръчат не един, а цели два сезона!!! Това е почти нечувано в този бизнес.
Aelys- Member
Character sheet
Aelys- Member
Character sheet
Има и снимка на умрялото вълчище, но не съм 100% сигурна, че е достоверна. И все пак ето я!
Aelys- Member
Character sheet
Стигнахме до там да свършваме лекичко всеки път щом излезе нова информация за този сериал
Малко се получава на час по лъжичка...
Не се оплаквам ама по този начин разбирам кооооооолко бавно всъщност се движат нещата. Ако можех за момент да забравя за сериала и книгата като цяло и да си спомня когато излязат, ще се чувствам по-добре
П.п. личното ми мнение да не афектира Аелис, вижда се че има хора които се вълнуват от прогреса, така че да не спира да пуска нова и нова информация
Не се оплаквам ама по този начин разбирам кооооооолко бавно всъщност се движат нещата. Ако можех за момент да забравя за сериала и книгата като цяло и да си спомня когато излязат, ще се чувствам по-добре
П.п. личното ми мнение да не афектира Аелис, вижда се че има хора които се вълнуват от прогреса, така че да не спира да пуска нова и нова информация
Не си ли разваляте удоволствието, като се човъркате във всяка малка подробност, да не говорим, че знаете перфектно и какво ще се случи, оставете сериала да ви изненада с нещо
Vari- Member
-
Character sheet
Лошото е че сериала по-скоро може да ни изненада неприятно отколкото да ни докара до радостен делириум....
Сериалчето ще е готино със сигурност
предполагам че ще е нещо от класата на Тюдорите и не толкова детинско като Легендата за търсача
Да си кажа и какво мисля за подбора
1.Harry Lloyd - е доста добър избор за Viserys Targaryen
2.Mark Addy - също ми се вписва в ролята на Robert Baratheon
3.Alfie Allen - ми е нещо неприятен на визия, а Theon Greyjoy съм си го представял доста готин примерно Зак Елфрон в ролята на лошия Теон хаха щеше да е доста по-добре но все пак бюджетите на тези сериали едва ли могат да си го позволят
4. Sean Bean - супер избор за Eddard Stark
5. Peter Dinklage - то за ролята на тирион няма голям избор предполагам така че да кажем става
6. Kit Harington - мдам Дожн Сняг съм си го представял горе долу така бих казал супер избор но ще го видим като актьор
7. Richard Madden - също много добър избор за Роб старк
офф друг път за останалите
предполагам че ще е нещо от класата на Тюдорите и не толкова детинско като Легендата за търсача
Да си кажа и какво мисля за подбора
1.Harry Lloyd - е доста добър избор за Viserys Targaryen
2.Mark Addy - също ми се вписва в ролята на Robert Baratheon
3.Alfie Allen - ми е нещо неприятен на визия, а Theon Greyjoy съм си го представял доста готин примерно Зак Елфрон в ролята на лошия Теон хаха щеше да е доста по-добре но все пак бюджетите на тези сериали едва ли могат да си го позволят
4. Sean Bean - супер избор за Eddard Stark
5. Peter Dinklage - то за ролята на тирион няма голям избор предполагам така че да кажем става
6. Kit Harington - мдам Дожн Сняг съм си го представял горе долу така бих казал супер избор но ще го видим като актьор
7. Richard Madden - също много добър избор за Роб старк
офф друг път за останалите
Loras- New Member
-
Брой мнения : 24
Години : 44
Кредит : 27
За мен най-несполучливи артисти/роли са: Джон, Джайм, Дрого и Джофри.
Церсей със сигурност не могат да я направят така, както аз си я представям, но за това вината е повече в мен, отколкото в някой друг . Надявам се Тирион да го направят достатъчно грозен, но не очаквам. Много ми е любим, а някой опит да го разкрасят физически, би накърнил образа му.
Церсей със сигурност не могат да я направят така, както аз си я представям, но за това вината е повече в мен, отколкото в някой друг . Надявам се Тирион да го направят достатъчно грозен, но не очаквам. Много ми е любим, а някой опит да го разкрасят физически, би накърнил образа му.
Arya- New Member
-
Брой мнения : 23
Години : 115
Кредит : 27
Character sheet
Име:
Години:
Раса:
За Тирион според мен и да искат да намерят добре излеждащ артист няма д ауспеят по очевидни причини...
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Няма ли новини около петата книга?
kali- New Member
- Брой мнения : 24
Години : 50
Кредит : 24
Нищо особено и обнадеждаващо.
Aelys- Member
Character sheet
Страница 9 от 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Страница 9 от 11
Права за този форум: