F 1
+2
Aelys
Lord Bloodraven
6 posters
Fantasy World :: Forum :: Обща тема
Страница 6 от 10
Страница 6 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: F 1
До тук беше с това "за отбора".
(не се сдържах)
(не се сдържах)
Witch-king- Moderator
-
Брой мнения : 1079
Години : 35
Кредит : 1128
Character sheet
Име: Хайнрих Майер
Години: 23
Раса: Човек
Да не искаш да пукне за отбора?
Aelys- Member
- Брой мнения : 1033
Години : 37
Кредит : 1094
Character sheet
Име: Верисаел Еринвар
Години: 48
Раса: Елф
Не, просто да признае очевидното.
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Което е?
Aelys- Member
Character sheet
Че просто не иска да си признае, че вече не е физически способен да се състезава и че прие офертата на Ферари не по обявената причина, а по една друга доста по-материална.
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Според мен точно това направи, като каза че има болки от падането=не е годен да се състезава. За материлната причнина изобщо няма да коментирам, защото е абсурдно. Няма смисъл да продължаваме тази дискусия, очевидно мразиш Шумахер в червата. Не е интересно...
Aelys- Member
Character sheet
От ранна детска възраст при това.
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
И него също, но не от толкова време.
Иначе за днешната квалификация какво да кажа... Кими вероятно можеше и маалко по-добре да се представи, но пак има прилични шансове за подиум. Иначе Лука Бадоер - очаквано последно място. Поне ще ползват телеметричните данни за добра кауза.
Иначе за днешната квалификация какво да кажа... Кими вероятно можеше и маалко по-добре да се представи, но пак има прилични шансове за подиум. Иначе Лука Бадоер - очаквано последно място. Поне ще ползват телеметричните данни за добра кауза.
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Aelys- Member
Character sheet
Какво прави Флавио в центъра на Ферари?
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Продава Алонсо най-вероятно...
Aelys- Member
Character sheet
Тоя човек толкова време го продаваха във Ферари, че няма до къде...
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Да, как още не е забременял не знам.
Aelys- Member
Character sheet
Аз съм доволен от състезанието. Донесе ми тръпка, Люис се прецака. Какво повече да иска човек?
Имам обаче един интересен въпрос. Кому беше нужно да сменят Боеми при положение, че неговия заместник не ми изглежда по-добър? Същото важи до някъде и за новия в Рено - Гложан. Той поне кара сравнително добре и все пак, аз лично очаквам като се прави някаква смяна да е за по-добро. Айде при Ферари беше наложителна и слабото представяне на бившия им тест пилот не ми прави такова впечатление. Но другите два отбора ме учудват много.
Имам обаче един интересен въпрос. Кому беше нужно да сменят Боеми при положение, че неговия заместник не ми изглежда по-добър? Същото важи до някъде и за новия в Рено - Гложан. Той поне кара сравнително добре и все пак, аз лично очаквам като се прави някаква смяна да е за по-добро. Айде при Ферари беше наложителна и слабото представяне на бившия им тест пилот не ми прави такова впечатление. Но другите два отбора ме учудват много.
Говори се, че Кубица вече е подписал договор с Рено за следващата година. Това може да значи, че рошавия ще бъде продаден на някой от новите отбори. Или че Алонсо ще премине по-рано във Ферари.
Предполагам че говореше за Борде, не за Буеми. Алгерсуари е все пак новак, докато Борде имаше 5 титли в друга серия. И две годни по ред беше побеждаван от съотборниците си. Това е причината. Така казаха.
Браво на Кими! Фелипе липсва...
Горкия Бадоер!
Предполагам че говореше за Борде, не за Буеми. Алгерсуари е все пак новак, докато Борде имаше 5 титли в друга серия. И две годни по ред беше побеждаван от съотборниците си. Това е причината. Така казаха.
Браво на Кими! Фелипе липсва...
Горкия Бадоер!
Aelys- Member
Character sheet
И аз съм доволен от състезанието. Кими пак се представи на много добро ниво, въпреки не чак толкова силната кола. Използването на КЕРС-а при старта просто ми напълни душата, макар и не толкова, колкото забавянето на маймуняка в бокса.
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Това беше едно невероятно състезания: Хамилът отпадна в първата обиколка и Кими спечели...накъде по-добре?
Искрено се радвам за Фисикела...невероятно състезание. С мъка на сърцето признавам, че ако не беше КЕРС може би щеше да и е първи.
И за бога намерете си човек, който може да кара кола...знам че Бадоер им е тест пилот, че е италианец...но 14то място от 14 възможни с кола като тази на Ферари, която взима първо място в същото състезание...и то без да си имал инцидент или нещо такова...добре че тия коли нямат задна иначе щях да предположа, че той само нея използва.
Искрено се радвам за Фисикела...невероятно състезание. С мъка на сърцето признавам, че ако не беше КЕРС може би щеше да и е първи.
И за бога намерете си човек, който може да кара кола...знам че Бадоер им е тест пилот, че е италианец...но 14то място от 14 възможни с кола като тази на Ферари, която взима първо място в същото състезание...и то без да си имал инцидент или нещо такова...добре че тия коли нямат задна иначе щях да предположа, че той само нея използва.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Брой мнения : 2125
Години : 451
Кредит : 2330
Character sheet
Име: Ая
Години: 26
Раса: Полу-елф
Страшно състезание наистина. Кими спечели, а Хамилтън и Алонсо отпаднаха - от това по-добре няма на къде. Сега само трябва едно също толкова добро представяне на Монца и всичко ще е ток и жица.
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Жааалко, че въпреки добри представяния напоследъл няма шанс да се бори за титлата. А иначе за Алонсо в интерес на истината мен малко ми е мъчно...смисъл беше много тъп начина по който отпадна.
Но браво и на Барикело с горящия двигател.
Но браво и на Барикело с горящия двигател.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Aelys- Member
Character sheet
Забелязахте ли, че Кими беше необичайно... емоционален след днешното състезание... Крайно нетипично.
Witch-king- Moderator
-
Character sheet
Моето обяснение е просто: За да спечели Кими значи водка е имала пръст в цялата работа, след като има водка- Кими е щастлив.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Доменикали нали се бъзикаше с някакви журналисти, че ако е такъв фета от глупостите дето ги пишат за уволнението на Кими, да продължавата на всяка цена... Как мислите, възможно ли е Флавио да е наредил на ПИкет да се блъсне миналата година в Сингапур? Не ми се вярва. Това е прекалено дори за него, а ПИкет не е толкова тъп... нали?
Aelys- Member
Character sheet
Маранело. Президентът на Скудерия Ферари Стефано Доменикали разказа, че шефът на Макларън-Мерцедес Мартин Уитмарш му се е извинил за слуховете, които е пуснал, че пилотът на Рено Фернандо Алонсо ще премине в редиците на италианския тим. Както стана ясно медиите в Испания разпространиха новината, че Алонсо ще заеме мястото на Лука Бадоер във Ферари, но се оказа, че всичко е само спекулация. „Мартин са извини за думите си. Ако ние имахме конкретна позиция по този въпрос, щяхме да го обявим. Да, Лука Бадоер не е най-силното звено на Ферари, но в момента той е пилот, а не някой друг”, каза Доменикали.
Абе на тия не им ли омръзна бе.
Абе на тия не им ли омръзна бе.
Lord Bloodraven- 太政大臣
-
Character sheet
Страница 6 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10